Szelidi tó (beszélgetés)
Azt gondoltam!:DD
Van egy szabad strand is,illetve kettő de az egyik nagyon kicsi.Ami Dunapataj felőli oldalon van az nagyobb.
Hol szálltok meg vagy környékbeli vagy?
A strandra. Ott csak 1 van, nem? Szokott belépő lenni, de ált. felrakják a strandröpi hálót is, és van büfé, meg mosdó és egy csúszda. :) Tavaly sokat voltunk ott, és hétköznap is voltak, de persze a hétvégén vannak sokan. Holnap elvileg még jó idő lesz, és ma is jó idő volt, csak egy-egy gyors zuhi volta, ami szerintem nem hűtött sokat. Amúgy én 20 kilométerre lakom a tótól, szóval szerintem ma ott se volt olyan rossz idő.
Nagyon köszönöm, hogy megkérdezted nekem! Akkor szerintem holnap oda megyünk strandolni a párommal. Te voltál már ott? Vagy csak a férjed fürdőzik ott?
De jó! És azt nem tudod, van ott már élet? Mert nagyon uncsi lenne, ha csak ketten lennénk az egész strandon. A víz kb. hány fokos?
Bocs, hogy ennyit kérdezek!
Szia!
Az anyósoméknak a parton van házuk,mindjárt megkérdezem,ha akarod!:DDD
További ajánlott fórumok:
- Hogyan szelídítsünk meg egy rosszindulatú kollégát?
- Mivel szelídíthető meg a fokhagyma, hogy ne marja a gyomrot, és közben az értékes hatóanyagai se vesszenek el?
- Nyaralt már valaki a szelídi tónál vagy a vadkerti tónál?Melyik ideálisabb kisgyerekekkel?
- Vendéglátás Szelidi tónál
- Tud valaki kiadó nyaralót ajánlani a Szelidi-tónál?
- Van idén kertmozi a Szelidi-tónál?