Székrekedés - méhszáj kinyílhat? (tudásbázis)
Én is székrekedéses vagyok, úgyhogy éppen ezért használok glicerines kúpot. Tehát ha érzem, hogy most jó lenne nagydologra menni, akkor felteszek egy kúpot és 5 perc múlva futnom kell oda:D Ezzel kiküszöbölöm azt a problémát, hogy erölködnöm kelljen.
Nekem amúgy nyílik a méhszájam (igaz, hogy csak a külső - 2100-as volt 32 hetesen), de ebből semmit sem éreztem, nem volt görcs, semmi.
én azóta csak zabkását, és gyumolcsot, túrót, szilvalekvárt....eszek! Olyan jó lenne egy kis melegszendvics...de félek a szénhidrát betesz...
Mg B6 oy szedek, glicerinkupot, ha szukseges...
Nem tudom laevalac-ot szedhetek -e??? Sokan írják hogy igen, de a gyógyszertarban azt mondtak nem ajanlják!
az jó,ha figyeled,de nem hiszem,hogy probléma adódna.
Első baba?
szerintem se.
2.terhességem alatt nekem sokat volt székrekedésem,főleg az utolsó hónapokban.
Két napja székrekedés gyotort, erolkodni nem mertem, de sajnos egy picit kellett :(
Nagyon aggódom a mehszájam miatt.
Remélem nincsen gond ,és nem nyílt ki.
Ma normális székleturítés után egy pici-egy csepp-rózsaszín petty jelent meg a wc papíron!!!!
Remélem nincsen baj, azóta figyelem magamat...
Lehet hogy érzekeny lett e méhszáj, vagy most vérbo és azért???NEm vérzés, de idegesít így 30 hetes terhesen!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Székrekedés
- 3 éves nagyon székrekedéses lányommal mit tudok kezdeni?
- Milyen házi gyógymódokat tudtok székrekedésre?
- 1 hónapos babámnak székrekedése van, sok mindent kipróbáltunk már, de semmi sem hat, kezdek pánikolni, mit tegyek?
- Úgy is kinyílhat a méhszáj pl. erőlködéstől, hogy semmi jele nincs? (nincs keményedés, görcsök)
- Gyakori (napi, kétnapi), ámde gyenge fájdalmak, görcsöktől is kinyílhat a méhszáj?