Székrekedés és narancsbőr elleni praktikák (beszélgetés)
Sziasztok !
Nekem nagyon hatásos az aszalt szilva. Nálam már öt szem is elég. De szoktam enni szőlőt mosatlanul
/direkt/ nagyon nagyon hatásos.
Szerintem narancsbőrre a krém semmit nem használ. Sportolás sem. Állítólag a kozmetikai kezelések (vákumos dolgok) biztos jók, de azok drágák. Nehéz dolog ez.
Székrekedés. Én is küszködök ezzel. Most olvastam h zabkorpát kell enni, kiskanállal, és hatásos.
Szia
Én babát várok és ebben szenvedtem.Vegyél zabkorpát, ezt belekeverheted kefirbe, joghurtba stb..s után asok vizet igyál.Tuti hatás :) Azonkívül, h teljesen természetes, a mérgeket is kihajtja.Tiszta rost.Az actimelt is ittam egy időbe az se rossz de volt h már az se segített.
Tud nekem valaki segíteni a narancsbőr eltüntetésében? Elkezdtem fogyni és egyre látványosabb a combomon főleg :( nagyon elkeserít a látványa.
A székrekedésemre már ittam szűzteát, mályvateát, de már nem használnak, szerintem megszokta a szervezetem vagy nem tudom, kérlek segítsetek :(
További ajánlott fórumok:
- Melyik narancsbőr elleni készítmény hatékony?
- Próbálta már valaki a 9 perc alatt hatékony narancsbőr elleni krémet?
- Kislányomnak székrekedése van próbálkoztam már házi praktikákkal de mivel eléggé válogatós cseppekre gondoltam de melyiket adhatom!!?
- Használja valaki görgős narancsbőr elleni krémet?!
- Lehet-e "spórolni" a narancsbőr elleni készítményekkel, ha előtte normál testápolóval bekenem az érintett területeket?
- Próbálta valaki az új Vichy narancsbőr elleni krémet? Ha igen, mik a tapasztalatok?