Székesfehérváron általános iskola! (beszélgetés)
A lányom Telekis, nagyon tetszik neki, kompetencia alapú képzés van. De már elkezdődtek a felvételik.
Nagyon erős, és nagy a követelmény, de kitűnő tanárok vannak a 7vezérben.
Több ismerős a Németh Lászlóba jár, és nagyon meg vannak elégedve. Jók a tanítók, és sok szakköri lehetőség van, ami nem utolsó szempont!
Alsóban amúgy a tanító nénit nézzétek, az iskola majdnem mindegy.
És tényleg beszéljetek a szülőkkel, járjatok foglalkozásokra, hiszen fontos, hogy a tesódnak ki a szimpatikus.
Szívesen. szerintem a nyelvoktatás gimitől komolyodik csak be, általánosban nem tudom mennyire van tagozatos suli...
Amit még szempontnak vegyetek szerintem, az a menza. A tóvárosi aaaannyira jól főzött, h egy ideig onnan hordtuk haza a kaját mindenkinek:D (aztán sajna ez a lehetőség megszűnt)
Ha a nyílt nap nem hiteles számotokra, menjetek be az öcséddel együtt az iskolába (ha van lehetőség), nézzetek körül, és próbáljatok beszélgetni szülőkkel. Szerintem fontos még h milyen programokat szervez az iskola (kirándulás, az ünnepek megtartása hogy zajlik-farsang, karácsony, stb)
Sok szerencsét:)
Ja és az sem mellékes, h normális oktatás van, és jó gimibe kerültem onnan.
Amit nagyon ne(!!!!!!): Németh László (régi Velinszky, "kígyós").
A 2.-at ott jártam, és szörnyű volt. Gyenge, szarnak az emberre, nagyon nem szerettem,, anyuék sem.
Jah, mellesleg a tóvárosiban jó volt a nyelvoktatás, lehetett választani angol és német közül, és nem egész osztályra vonatkozóan, hanem ki-mire akart! :)
Tóvárosi!!!!
Ha szeret mozogni, isteni! Oda jártam, bőgtem mint a majom mikor elmentem, imádtam! És az igazgató egy csupaszív ember, aki mindent a gyerekekért! Tesitagozat, de nem brutálisan. Én nagyon merem ajánlani:)