Szégyenérzet önmagammal kapcsolatban (beszélgetés)
Állj a tükör elé, és ott mondd el, amit egyébként nem mernél.
Gyakorolj, és bele fogsz jönni.
Bumm bizony. 😂
Ezzel együtt vagy ellenére is nagyon szeretnék segíteni a kérdezőnek. Azért az is nagy dolog, hogy így név és arc nélkül leírta a gondját.
Most azt akarod mondani, hogy szégyellni való, hogy nem rohantam a moziba minden héten, az új filmekért?
Ma sem rohanok, majd ideér... :D (Nincs is mozi 20 km-es közelben.)
Alapvicc ám az a bikás!
Így van!
Vagy az első részben az apja Biffnek. Rögtön övé lett álmai csaja. Második részben fia helyett Griffnek mondott nemet megmentve lökött kölykét és vége amit mondasz! :)
Ma már meg megint ez a kötelező.
Épp az a baja, hogy nem meri azt tenni, amit szeretne, erre beleszalad ebbe a szójárásba.
Én ezt a "kötelező" szófordulatot is utálom, meg a "felejtsd el"-t is. Majd én eldöntöm, mit kell elfelejtenem és mit nem, oké??? 😂
Vissza a jövőbe trilógia hogy egész pontos legyek!
Egyébként igazad lehet, neki kötelező lenne megnéznie! :)
Nem butaság!
Ha valaki nem tudja magát elfogadni, mástól hogy is várhatná? Vagy nem így van?
Te is szégyelld magad, hogy ezt csak 50 évesen nézted meg! :))
De ha eddig nem látta volna remélem kíváncsi lesz rá és most majd megnézi.
Szóval, amiből idéztem annak a címe Vissza a jövőbe.
köszönöm a tanácsodat! csak az is van, hogy emiatt tényleg nem merek nyitni, barátkozni. Egy barátom van, de most ő nem lehet itt a közelemben, viszonylag messze lakik most, viszont ő sem az a tipikus nagyszájú ember, hanem pont ellenkezőleg.
Szóval eléggé visszatart, megkötöz ez az érzés. Nem merem kifejezni a gondolataimat sem igazán, megfogalmazni a vágyaimat. S nem mutatták meg igazán, hogyan lehetek benne egy társaságban úgy, hogy ott nem érzem azt, hogy valamilyenek kell lennem ahhoz, hogy elfogadjanak. Csak ott tartok, hogy emiatt az érzés miatt nem merek lépni.
Az egész McFly-szóváltásról:
Talán fiatalkorom nagy élménye lehetett volna, de csak közel 50 évesen láttam a tévében a filmet. Lehet, a kérdezőnek sincs fogalma arról, amiről itt beszéltek.
Pedig jogod van.
Hasonló szorongást én is átéltem gyerekkoromban, de idővel egyre könnyebb lett.
Előítéletem nekem sincs!
Hisztis napomon szóltál be, én meg nagyszájjal vagyok megáldva... Semmi más nem történt! :)
Én értem a humort, csak valahogy ez most nem jött be! Szegény kis sajna pontosan ez a problémája és ő nem McFly, nem fog begurulni és csak azért is.. Hanem elkönyveli hogy még itt beszélgetni sincs joga.
Nincs nekem veled konkrét bajom. Bunkóbb vagyok én is az átlagnál aláírom, csak a poénnak itt most nincs helye, ne haragudj!
Jól mondod! Itt az ideje!
Nem vagy már kislány, el kell kezdened kimondani azt a nemet , vagy a saját véleményedet!
Ebbe bele fogsz betegedni!
Tudod, egy valakinek akarj megfelelni minden téren! A tükörképednek!!!
De mi az oka??
Ducinak érzed magad? Vagy kevésbé intelligensnek ?
Vagy mi okozza?
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?