Szégyen, hogy 2011-ben ez megtörténhet Magyarországon... (beszélgetés)
Szia,Bébi!!!
Nekem Canadában vannak rokonok,Londonban,meg Miamiban. Problémák ott is vannak,sőt...Csak azok a rossz hirek vhogy nem jutnak el ide...
Nem az inidividuumnak kellene gondoskodni a másikról, hanem az államnak. Abból a pénzből, amit adónak hívnak!
Ez két okból nem működik: sokan nem fizetik, ráadásul ami bekerül a közösbe, annak is lába kél.
Ezt mindenki tudja. Kollektív lelkiismeret kellene ennek az országnak, de én feladtam és leléptem. Csak kívülről figyelem, mi folyik...
Szia!!!
És ez még csak rosszabb lesz,majd tavasz környékén csúcsosodik ki sztem...
anos sok ilyen ország van.Csak a média eltusolja ezt.Vannak barátaim,rokonaim Olaszországban,Franciaországban,Lengyelországban.
Ott is megtörténtek ilyen dolgok.
Ez van,és ez még csak rosszabb lesz.Ezek a szomorú tények.:(
Persze, hogy vannak még ilyen országok. Ahol elég hideg van ehhez és persze szegény emberek is akadnak.
Manapság nem figyelünk egymásra eléggé, ezért is történhet meg.
szia
sajnos sok ilyen eset volt, és szerintem mennyi lesz......sajnos
100 ember: többen fagynak meg otthon, mint köztéren
Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) adatai szerint eddig ezen a télen, október elsejétől december 30-ig közterületen 42, magánháznál pedig 57 ember fagyott meg...
Vagyis olyan idős féfiak-nők, akik nem hajléktalanok, de nincs pénzük a lakásuk, házuk fűtésére...:(
Több kérdés felmerül: hol vannak ezeknek az embereknek a gyerekei, unokái? hol van az önkormányzati segítség? hol van az energiaszolgáltatók emberséges viselkedése, "védendő fogyasztó" stb.?? És hol van a kormány felelőssége??
Válaszok talán vannak, talán nincsenek. Mindenesetre a felelősök helyett is szégyellem magam és szerintem ezzel nem vagyok egyedül...
Hol van még egy olyan ország Európában, ahol emberek halálra fagynak a saját otthonukban????
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?