Szégyen, hogy 2011-ben ez megtörténhet Magyarországon... (beszélgetés)
Ez igaz.
20 - 30 évvel ezelőtt nem volt ilyesmi segély.. Nem tudok róla, Falun nem osztogatták. És akkor is voltak szegények elesettek,
illetve 1 dolog azért akkor volt nem éheztünk, volt napközi, főtt étel. És ha valakinek annyira kevés volt a fizetése, akár ingyenes volt. de ennek több mint 30 éve...
Csak ez a munkája. Ezért fizetjük. Van néhány tömbje. Akad olyan épület amire szintén ráfér a felújítás. Ezért is figyeli.
Meg a kedves szomszédom dödögöt, nem csinál semmit.. Ezt el is felejtettem nem volt életbevégóan fontos az a párbeszéd.
Jól eltértünk a témától...
Könnyen lehet, hogy úgy történt, ahogy mondta, mert ezek a pályázatok általában budget-hoz kötöttek és nem határidőhöz. Ha elfogy a pénz, egyszerűen nincs mire pályázni :((
Ezek szerint nem egy buta pozícióféltő közösképviselőtök van és értékeli, ha más is foglalkozik ilyesmivel, hisz tényleg közös érdeketek:)
Megnézem..
Az igaz lemaradt a házunk a tavalyiról. A közösképviselőnk szerint egyik napról a másikra beszüntették a pályázást.
Akkor azért haraptam rá mert valkitől hallottam. És utánanéztem.
Képviselőnk nem sértődött meg ( azt mondta örül hogy más is figyel ).
Most nem szeretnék ez után "ásni" a neten sokat, de pl. ebbe néz bele és ha érint, akkor keress és legyél naprakész, mert tényleg sokat jelenthet, ha időben kapod el az infót:
Elvileg kell, hogy legyen vagy legalábbis lesznek, mert az EU nagy lehetőségeket lát a nyílászárók, fűtés koszerzűsítés és szigetelés terén lakossági szinten. És ugye a lakosság többsége nem panelben lakik (máshol sem).
Sajnos, nem vagyok naprakész, mert pont egy éve foglalkoztam ezzel projekt szinten, azóta meg még kormányváltás is volt. De akkor ezekre valami brutális EU támogatás volt előirányozva, kérdsé, hogy a kormány ebből mennyit tud bevonzani és milyen formában kerül a lakossághoz.
De mindenképpen figyeljétek, mert nem kevés pénzről van szó!
Igen arra gondoltam.
Van a családi házakra is ilyen??
Csak ezt szeretném a figyelmébe ajánlani annak, aki szerint szar, és sanyarú, és elmenne innen, de nagyon! Köszönöm!
Az eddigiekből kiderült:MINDEN RELATÍV!butternut örülj,hogy van mit enned,van tető a fejed felett.
Ismered a mondást:Egyszer esik,ami esik.....
Szia drága,
Mert eltitkolják a szomorú valóságot!!!!!!
Máshol sem jobb,higgyétek el!!!!!
Aki egy huszast ad a dokinak, hogy leszázalékoltassa magát a gerincére, aztán meg feketén fát vágni jár, amiből nem adózik, az nem tud, hanem nem akar!
Hány ilyen "rokkantnyugdíjas", mercis "kényszervállalkozó", gyerekeit dzsippel óvodába hordó, műkörmös anyuka, aki azért igényli az ingyenebédet - hány ilyen van?
Az emberek úgy viselkednek, ahogy a vezetőktől látják. Ők is lopnak, akkor mi is lopunk... mert az én szememben ez lopás.
További ajánlott fórumok:
- SPAR Magyarország matrica - Ingyenes csere-bere fórum
- Szerinted ki képviselje Magyarországot a 2012-es Eurovíziós Dalversenyen?
- Akikkel már megtörtént a csoda... Élet a sikeres lombik után
- Leggyakoribb utónevek a mai Magyarországon
- Túra- és kirándulóhelyek Magyarországon és környékén
- Te hogyan változtatnád meg a segélyezés rendszerét Magyarországon?