Szegény szép lány (beszélgetés)
Az úgyis kiderül mennyire gázos.:)
Nem kell szégyellni, és főleg nem központi kérdést csinálni belőle. El kell mondani, hogy mi a stájsz. Egyszer. Többször nem. Ha segíteni akar, fogadd el, köszönd meg, de ne csússzál másszál hálálkodva előtte. Ezzel őt is zavarba hozod. Viszont vigyázz is! Vannak olyan férfiak, akik pénzzel mutatják ki a szeretetüket, és később könnyen belecsúszhatsz abba a hibába is, hogy te magad is anyagias leszel.
Miért kell majdnem mindegyik,hozzászólásodba írni hogy te mennyire csóró vagy!!
Miért vagy ennyire csóró?
Nem dolgozol?
Vállaj több munkát esetleg és több lesz a pénzed is.
Egyetértek, csak a normális szót akartam kiemelni. :) Azért vannak gázos emberek.
Nem ciki egy normális emberrel anyagiakról beszélni. :)
Igen, szerintem ez tök normális reakció. Legalábbis, aki nem a pénzre hajt. De egy idő után talán enyhül ez az érzés és elfogadják egymást. Persze ezt csak elméletben gondolom így. Nem voltam még ebben a helyzetben. :)
Pedig a mai világban nem szégyen beszélni az anyagi dolgokról sem.
Már nem sokáig tudom az a pár jó fölsőmet már mind látta ...
Most egy naptej végül is nem ciki. Nem arany láncra gondoltam, de mit fog rólam hinni? Még azt is megnézem, h a tescoba 8 ft a zsemle valahol meg a duplája. sokmindenről el tudunk beszélgetni, de ez az anyagi...
Én is voltam így, de én a találkozóig sem mentem el.
Tök fura volt, ilyenben még nem volt részem, és nem gondoltam, hogy így fogok reagálni.
Én már a második telefonbeszélgetéskor elmondtam, hogy roppant mód frusztrál a jómódúsága, amivel nem kérkedett, csak a munkája és egyéb dolgok amikről mesélt mindent elárult. Nagyon érdekes volt, mert azt mondta, hogy már kezdi magát rosszul érezni, mert egy másik nő is ezt mondta neki, hogy zavarja, nem tud vele mit kezdeni.....(szerintem csupán kifogott két normális nőt:)igazából magamat ismerve valóban zavart volna, nem tudom miért.....érdekes, hogy gazdag ember is hendikeppel indulhat..... :)
Szerintem mondd el neki, és ő majd lereagálja ahogy ő érzi. És az őszinteségedet biztosan érezni fogja, szerintem nem valószínű hogy arra fog gondolni, hogy csak a pénze miatt kell
Az lenne a ciki ha megjátszanád a jómódu lányt.
gondolom hogy mennyire nehéz, de ez lenne a legjobb.
Ha elmondanád neki és tényleg szeret, nagyon örülne, hogy segíthet. Gondolom neked viszont ciki elfogadni nagyobb dolgokat.
elhiszem, én is voltam így. csak nem volt sosem gazdag pasim. :) hidd el ha van esze és normális akkor nem fog ebből ügyet csinálni.
Ülj le vele, és mondd el neki! Értékelni fogja az őszinteséged, s nem hiszem, hogy problémát okozna. Ha mégis, akkor nincs mit sajnálni. De bízom benne, hogy nem így lesz. :)
De annyira ciki a 4. találkozón azt mondani, bocsi, de nincs pénzem 2000 ft naptejre és nincs egy sportcipőm amibe sétálhatunk a balatonparton, pedig esküszöm, hogy így van. :(
ez a legtisztább. elmondod neki, aztán majd lesz valami.
Tényleg nem hazudok és nagyon kedves. Már azon is meglepődött, hogy egy szál virágot 5x megköszönök. Biztos lejön neki, h nem vagyok ehhez hozzászokva:(
Remélem, mert nagyon rosszindulatú! Valakinek tényleg már csak ennyi öröme van! :(
Szerintem nem hazudik, csak még ismerik jól egymást. Nem?
Én is voltam már így és nem is maradtam az illetővel,mivel nekem személy szerint nem jön be az,ha valaki gazdag.Márcsak azért mert mint mindenki más én is az emberek átlag életét élem.Szerintem nyugodt szívvel mondd el neki mi a helyzet,hidd el többre fogja azt értékelni,hogy őszintén elmondod,minthogyha hazudnál:)
Érdekes amit írsz, h így is kellek e neki! :(
Szerintem is mond el, bár gondolom ez nem egyszerű! Jobban fogod érezni magad, főleg, ha normálisan áll hozzá.
Á, akkor azt hiszi csak a pénze kell. Komolyan mondom van két három jó fölső egy nadrágom ami divatos és egy csinos magas sarkúm. A sportcipőm az olyan, h még a szelektív hulladékot is szégyelleném benne levinni...
További ajánlott fórumok: