Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
:-))
Akkor tényleg nem sokat alszik a drága!
Simán összejöhet otthon a tesó.Nagyon sokat hallotta,ahol az első lombik baba után a másik,már simán összejött. :-))
Era tegnap tévedtem akkor is csak 10 percet aludt, egészen este 1/2 10-ig bírta.:)
Hát én benézek, de nem lombikozok most. Reméljük a tesó miatt nem kell újból, ki tudja.
Manka: short protokolnál is adnak ált. fogigátlót, ezeknek az a célja, hogy a saját ciklusod totál leálljon, uezért adnak dekapeptilt is, meg superfactot stimu alatt, így totál kontrollálható a ciklus, és ez a céljuk, hogy ne ugrándozzanak a hormonok.
Szia manka!
Üdv itt közöttünk!
Sajnos,ez egy elég punnyadós fórum,mikor indítottam,azt hittem,pörgősebb lesz.Van,hogy 2-3 napig csak én kukkantok be.de mivel én vagyok az anyukája,én jövök mindig. :-))Pedig sokan járunk szegedre,de ezek szerint kevesen járnak ide a hoxára.
Én a dokinőhöz járok.Úgy hallottam,a hosszú protokollnál adnak fogigátlót.Állítólag a doktornő nem igen használja,de a doki sok betegénél alkalmazza.
Sok sikert,és mielőbbi babásodást neked!
Sziasztok!
Én még új vagyok a fórumon. A második lombik előtt állok és a Dokihoz járok. Az első sajna nem sikerült, mert nem reagáltam túl jól a stimulálásra, így csak egy petécskét kaptam vissza. Viszont most egy hónapig Lindynette30-at kell szednem, és utána nagyobb adag szurival kezdünk. Van még valaki, akinek fogamzásgátlót kell szednie ciklusindítás előtt? Nyugtassatok meg, hogy ez normális!
Szia Bbogus!
De jó! Majd megírom,hogy miben leszek,hogy megismerj.Nyugodtan szólíts meg. :-)
Köszi a drukkot!Aranyos vagy!
nekünk sem egyszerű ez az időjárás,nekik még rosszabb,gondolom.
Puszikáld meg helyettem is Gréti babát.
talán,egyszer,valamilyen véletlen folytán saját szememmel is láthatom.:-)
Nagyon kiváncsi vagyok.
Azért szorítok ám nagyon hétfőre, kívánok ilyen napokat mint a mai nekem.:) 7-től eddig fönn volt a babó, nem egy nagy alvó, most elaludt, vagyis remélem tud pihenni egy kicsit. Ez az időjárás szegényt megviseli nagyon.
Én sem értem.:-(
A dokimnak írtam,azt írta,hogy személyesen kellene beszélnünk.Majd elmegyek szerintem,és megkérdezem,mi a véleménye.
A dokinő stilusa lassan fölháborító.
Nem értem én hol van több tüsződ hol meg 1? Mikor milyen kedve van az orvosnak?
Én is úgy láttam aki nehezen stimulálható a gonalF mellé kap még vmi mást is, és nagy adagokban.
Én könnyen stimulálható vagyok, 75 gonalF mellett is majdnem hiperstimuláltak, nekem ezért kellett nézni két naponta a hormonokat.
Nem értem akkor miért nem azzal kezdte, hogy néz nálad spontán ciklust, hogy tudja mi a helyzet, ált. legtöbb embernél ezzel indulnak.
Szia Bbogus!
Köszi a drukkot!
Megjöttem.Ma a jobb oldalon látott egy 17x16-os tüszőt,bal oldalon is látott most egy 15x13,és egy kisebbet.Hétfőn 8.30-ra vagyok beírva punkcióra,így már 7.30-ra ott kell lennünk.Úgy vettem ki a szavából,hogy csak a legnagyobbat fogja leszívni,gondolom,a másik 2 nem lesz jó.
Azt mondta,több gyógyszerrel sem tudott volna jobb eredményt elérni nálam.Azt mondta,ha gondolom,nyugodtan menjek el másik orvoshoz,de bárhová megyek,jobb,ha tudom,hogy zárt kapukat fogok döngetni ezzel az FSH eredménnyel,nem fognak velem foglalkozni. :-(
Ha most nem lesz petesejt,akkor 2-3 hónapig nem ad semmit,csak figyel.
Hát,tegnap 15x16 volt.Köszi a drukkot!
Talán hétfőn összefutunk,De jó lenne!:-))
Az enyémnek.Tudod,Ő volt egy ideig ott az orvosigazgató.csak ért hozzá.
Hát,én a héten minden nap voltam,és magyar szót én sem sokat hallottam.Olvasni sem bírtam,mert úgy pörgött végig a nyelvük mellettem,hogy nem tudtam koncentrálni.A tolmácsok is pofátlanul nyomják befele őket.Minden nap odahívtak elsőnek,én ott is voltam,de szinte az összes külföldi hamarabb bement,mint én.
Hát,ezt nem értem!Az eredményeim alapján én is nehezen stimulálható vagyok,a hétközi uh.-k is ezt mutatják,és mégsem kaptam több szurit.Másnak is emeltek az adagján,ha kellett!
Nem értem én ezt.Egyre jobban az az érzésem,hogy ez a dokinő nem akarja,hogy nekem sikerüljön. :-(
remélem,a nődokibá választ ad,mert megkérdeztem,mi a véleménye.Írtam neki e-mailt.
Szia drága Bbogus!
Ez jó hír!
3 fajta szurit kapsz?
Sziasztok.Hazaértem sSzegedről,elkezdjük a stimut:)Ma már meg is kaptam az 1.Decapeptylt,holnaptól Gonal-f,és merional is jön hozzá.Mellé most kipróbáljuk a Gynexet,mert talán ennek,talán nem tudni minek köszönhető,de eltünt a cisztám,rendbe jött a prolaktin szintem.Még jó,hogy nem kezdett velem múlt hónapba Bromocriptint szedetni,elég volt ez is.Doki szerint jól reagálok rá,és most ezzel akarja fokozni a stimut,most én vagyok az egyik próbapaciens.Remélem tényleg jó lesz.Hétfőig lővöm magam,sokat kell innom,és sokat kell mozognom.(Ha tudná,hogy holnapra kb.50 meggyfa leszedése van betervezve:-)) )Aztán hétfőn megint Uh,vérvétel,és folyt.köv.
ezzel a gyerek közelébe lenni,hát nálam nem sokat jelentett.10 évig voltam bébiszitter,van 1 kishúgom,stb.
:-))
Érdekes,én még nem hallottam.Kíváncsi lennék az elméletre,hogy miként befolyásolja ez a gyermek nemzést.Nekem a szívem szakad meg,ha kicsiket látok.Nem kerülöm őket,de mindig az jár a fejemben,hogy nekem már még egy nem lesz. :-(
Köszi. Néha olyan kevés a 24 óra, lehetne több is egy nap, pl. 36 óra.
Lehet, hogy az nem is tüsző volt esetleg. vagy van úgy hogy visszafejlődik, nekem egyszer majdnem ezért ugrott egy inszem, de aztán kiderült, hgy csak elmérték.
Nem tudom hallottátok -e azt, ha vki gyereket szeretne, akkor sokat kell gyerkőc közelében lenni és hamarabb összejön. Mi pl tavaly nyáron rengeteget vigyáztunk a szomszéd gyerekire, ovis, sulis gyerkőcök, be is jött.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018