Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Én is próbálok pozitív lenni,hidd el,csak könnyebb lenne,ha az orvos részéről sem csak a negatívumok érnének.
Én most az akupunktúrán gondolkodom.Volt egy csaj pénteken,aki mesélte,hogy egy gyógyszermentes hónapban akupunktúrás kezelésen vett részt,és a dokinő legnagyobb csodálkozására 3 gyönyörű tüszője lett,pedig csak egy fél petefészke van.Talán segítenének a petefészkeim beindításában is.Csak azt nem tudom, makón foglalkozik-e vele valaki,de majd utána nézek.
Jó éjt.
Pozitívan kell a dolgokhoz hozzáállni! Sosem szabad feladni!
Párom nagyon elkeseredett mikor kiderült, hogy miért nem sikerül a babó! Mondván, hogy Ő már 38 éves és öreg! De szerencsére kitart mellettem!
És én is nagyon bízok abban, hogy akár már az első lombiknál is sikerülhet. Ezért teljesen így gondolkodom, próbálom a pszichémet is ebbe az irányba terelgetni! Meg persze minden eddig bevált gyógymódot kipróbálni.
A háziorvosom ajánlotta még, hogy próbáljam meg a lúgosítást is! Ez hosszú távon az egészségem szempontjából is fontos! Ártani nem árt.
Igen,gyorsan ment,de 3 hónapot vártam az első konzira,és így addig minden szükséges vizsgálatot megcsináltattam.
Hát,az én esetem nem egyszerű.40 éves vagyok,és a petefészkeim kezdenek kimerülni,stimuval is 3 tüszőm lett összesen,és abból egy az,ami biztos elég nagy,talán a másik is,de ebben csak én bízom.De a dokinő szerint abban sem lesz petesejt.
de én bízom benne,hogy holnap,ébredés után legalább egy petesejttel megörvendeztetnek. :-)
Akkor ez elég gyorsan ment, nem? Eddig azt hallottam mindenhol, hogy 2-3 hónapot kell várni! Úgy, hogy így is kalkuláltam.
Kb. aug-ban jutok oda.
És eddig milyen volt?
Szia!
Üdv közöttünk!
Én ápr.30.-án voltam első konzin,májusban,a 12.napon voltam ultrahangon,júni 02.-án megjött,és kezdődött a stimu.nekem holnap lesz punkcióm.
Sziasztok!
Én is csatlakoznék Hozzátok! Bár én még csak jún. 30án megyek a Dokinőhöz konzultációra, de nagyon kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!
Nekem a petevezetőim vannak elzáródva,így csak a lombik jöhet szóba!
2 hete volt laparom és HSG, ott látta a dokim, hogy nincs rendben minden és nem is lehet átfújni! Szerencsére a Kaáliban hamar kaptam időpontot, mert valaki lemondta.
Mire számíthatok mikor kezdik meg nálam a procedúrát kb?
Na, kislányok, én elköszönök lassan. megyek, megiszom a kakaóm, mint a jó gyerek, utána elmegyek fürödni.
legyetek jók!
Puszi mnidenkinek
bbogus!Szürke nadrág,fehér blúz lesz rajtam,szólíts meg nyugodtan,ha van kedved!
:-(
Hát,gondolom,leszívásra is jó páran megyünk.Na,mindegy,majd csak túl leszünk a holnapi napon.
Akkor csak felhívom a sógorom.Csak az a baj,hogy nem tudok neki időpontot mondani.
Én azt hittem,a kísérő csak rá van írva a papírra,aztán pénteken mesélte az egyik lány,hogy kívül várt a párja,és nem engedték el a pult mellől,csak amikor bejött érte.
Szia bbogus!
Akkor jó,gondoltam én,hogy úgy is mondták volna.Szerinted hazajöhetek busszal,vagy intézzek kocsit?
Sziasztok lányok!
Szép vasárnapot!
Gondoljatok rám holnap!
Ugye nem kell vinni,hálóinget,ilyesmit?Nem mondtak semmit.
Szia Bbogus!
Az első stimu napon közölte,hogy sok folyadék,sok fehérje.
Csak az a bajom,nem tudom,hogy vigyek be sok fehérjét,ha nem eszem tejterméket.
Máskor nekem is kellett előtte fogigátlót szednem,most valamiért nem.Most Decapeptyl-lel szúrom magam,végülis az ugyanaz.Ez azért kell,hogy ők állíthassák be a ciklusod,és leállítás után nagyobb az esély.Nekem anno endometriozis kezeléskor 6 hónapig volt leállítva,majd rögtön utána lombik.Mondjuk így sem jött össze.Azért furcsa,mennyire más a 2 doki kezelési sémája,nem?
tegnap tök büszke voltam magamra,meg sem látszottak a szuri helyek.Erre a ma reggeli után szépen előjött mind a 7,1 meg utólag be is kékült.Elgondoltam,hogy fogok én 2 hét múlva kinézni.Vizet se merek majd inni,mert spriccelni fogok.Erika,neked már a stimu alattra is mondták a sok fehérjét?Nekem csak a sok folyadékot meg a sok mozgást említette,de nem emlékszem,a fehérje mikortól kell.
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018