Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek fórum

Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)

325. bbogus
2009. jún. 5. 13:25
szerintem nem muszáj a táppénz,ha meg tudod oldani a bejárkálást.Max.a végén nem kéne emelgetni,főleg ha sok petécskéd fog megérni.Ha minden jól megy,hány napig tart kb.a stimud?Lehet ezt tudni?Nekem eddig mindig össze-vissza protokolom volt,most állítólag rövid lesz.Ennek örömére ma megpucoltam az ablakaim,nehogy kísértésbe essek később,a 2 hetes pihenő alatt.Utána meg persze terhesen se kelljen(na jó,ez csak álom).
324. erika691230 (válaszként erre: 323. - Monik30)
2009. jún. 5. 09:24

Azt csináltam tegnap este is. :-)

ha azt mondom,hogy vegyipar,és emelgetnem kell,akkor szerinted,dolgozhatok leszívásig?Nem mennék táppénzre,csak ha muszály.

323. Monik30 (válaszként erre: 322. - Erika691230)
2009. jún. 5. 09:20
Akkor beszélj velük!:)
322. erika691230 (válaszként erre: 321. - Monik30)
2009. jún. 5. 09:10
Szia Moni!Hát,lehetne jobb is,de legalább elindultunk.Kértem a tüszőcskéimet,hogy nőjenek,szaporodjanak.Mert ha nem úgy reagálok,ahogy a dokinéni gondolja,akkor hétfőn leállít. :-(
321. Monik30 (válaszként erre: 320. - Erika691230)
2009. jún. 5. 09:05
Na ez nagyon jóóóóóóóóó!!!!!
320. erika691230 (válaszként erre: 319. - Bbogus)
2009. jún. 4. 23:26

Szia bbogus!

Bocs,hogy nem válaszoltam,de mennem kellett melózni.

Hétfőn megyek megint,és rövid protokollon vagyok.Azt mondta doki néni,megpróbáljuk,ha nem reagálok úgy,ahogy kellene,akkor viszont leállít. de én megbeszéltem már a tüszőcskéimmel,hogy jól viselkednek. :-))

319. bbogus
2009. jún. 4. 19:51
Kis becsapos!!!!Most olvasom a naplód,látom mégis belevágtál.Ez jó hír!Mikor mész megint?Te próbáltad már a méhpempőt?Én most erre álltam rá.hátha segít.Egyébként Dokibácsi is szokta adni,igaz,ő folyadék formába.Dokinéni nem javasolta,Ez a protokoll neked most hosszú,vagy rövid?Ha minden oké,mennyi ideig fog tartani?
318. bbogus
2009. jún. 4. 19:47
Ha ezzel az erdménnyel tuti a 2-3 petesejt,az már jó,nem?Igazából minek több?3 bébi nem lenne elég?
317. bbogus
2009. jún. 4. 19:46

Nehéz kérdés.én asszem nem is tudnák dönteni.eddig azt gondoltam,ha jövő héten magas lesz a prolaktinom,várni akarok még 1 hónapot.De ha holnap kéne döntenem,már nem bizti,hogy ezt mondanám.Mi van akkor,ha akkor meg más lesz?Szóval én is most borzasztó bizonytalan vagyok:(Te hogy döntöttél?

Ha belevágsz,akkor nem mától kéne magad szurni?Te hogy érzed?

316. Monik30 (válaszként erre: 314. - Erika691230)
2009. jún. 4. 17:32

Ha nincs ET akkor nem uszik el lombik lehetoseged.

Innen csak penz kerdes, ill. a szervezetednek kerdes a dolog.

Nem is tudom talan erdemes bevallani. Nincs vmi jo csodaszer pl. q10 vagy ilyesmi, ami novelne a petesejt erest, vagy homeopatias szer???

En bevetettem a lombik uatn a csi gepet, aztan jott a babo, meg meregtelenitettem, gyogyteat vettem herbariaban, meg talpra valo tapaszt, aztan jott a babo. Talan ezek is segitettek.

315. erika691230 (válaszként erre: 314. - Erika691230)
2009. jún. 4. 13:57
jaj,bocs,köszönni elfelejtettem. :-( de bunkó vagyok!!!!!!SZiasztok!
2009. jún. 4. 13:57

Először én kérdezek.

Kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Most is magas volt az FSH-m,de most "csak"17.Dokinő szerint még mindig magas,ezzel az eredménnyel 50% esély van arra,hogy használható petesejtet nyerünk,és akkor is max 2-3 darabot.

ha a dokinő azt mondja,Ti rajtatok a választás,hogy vártok,hátha lesz jobb hónap,vagy most stimuláljon,mit választotok?

313. Monik30
2009. jún. 4. 11:44
Én is nagyon várom, hogy mi volt??? Milyen protokoll lesz ilyesmi, kérünk beszámolót!!!
312. bbogus
2009. jún. 4. 06:50
Szia Erika.Látom befutott pirike,tehát start a Kááliba.Mi volt?Akkor most ciklusindítás kezdődik?Várom ám a részletes beszámolót,jó lenne tudni,mire készüljek:)Kezded lőni magad?Mivel?Mikor mész megint?
311. erika691230 (válaszként erre: 310. - Bbogus)
2009. máj. 25. 20:46

Hát,remélem,hogy összefutunk. :-))

Én 5.-re várom piri nénét,és a 2.-3. napon kell mennem.remélem,nem jön közbe semmi.

310. bbogus (válaszként erre: 309. - Ded)
2009. máj. 25. 19:51

Megértem ezt a senki nem mondott semmit.De ez még mindig jobb,mint amikor mindenki kérdez,és igazából halvány gőzük sincs az egészről.Mi történt,ez hogy lehet stb.hülye kérdések.Most én megfogadtam,senkinek nem is fogom mondani,se előtte,se utána.Mondjuk nem lesz egyszerű,már utána a 2 hét pihi.Házat építünk,és most egész napokat ott vagyok.De akkor oda se merek menni,ne hogy a mester kezembe nyomjon valmit,én meg mit mondjak?De majd lesz valahogy.igazából én most nem is érzem,hogy kb.2-3 hétés kezdünk.De azért már várom ám.:))

Erika,majd egyeztetünk időpontot,ha máshol nem is,de a reggeli vérlecsapoláson tuti összefutunk.

309. ded
2009. máj. 25. 18:28

Sziasztok!

Évi!

Mi újság? Teszt?

Erika, bbogus!

Azért lessétek egymást:-))! Olyan jó, amikor van kivel beszélgetni, meg az idő is gyorsabban telik.

Én ma kezdtem dolgozni, elég tűrhető volt. Szerencsére nem is faggattak, vagy nem tudják, hogy ilyenkor mit is kellene mondani ( én sem tudnám).

308. erika691230 (válaszként erre: 307. - Bbogus)
2009. máj. 25. 17:42

Szia Bbogus!

Ha minden jól megy,én is júni elején kezdek. :-))Elgondoltam,hogy ott ülünk egymás mellett,és nem is tudjuk,ki a másik. :-))

307. bbogus
2009. máj. 25. 15:23
Jól eltüntetek ám.Senkinél semmi újság?
306. ded
2009. máj. 22. 19:28

Sziasztok lányok:-))!

Igazából én úgy érzem, már túl tettem magam rajta. Persze, azért még eszembe jut, hogy ugyan miért nem sikerült megint?

Évi! Neked hány fagyid van?

Nekem azt mondta a doktornő, hogy júniusi mens. 3-4. napján menjek, ha akkor akarjuk a fagyit. De nem megyünk. Igaz a nyiltakozat a fagyikról még itt van nálam, de lehet, hogy megpróbálom beküldeni, hogy ne kelljen azért odautaznunk.

Erika, bbogus! Ti még simán belefértek a szabi előtt! Nagyon szorítok!

305. bbogus
2009. máj. 22. 17:57

Hát nagyon sajnálom Csevacs.De valóban,fel a fejjel,majd a következő összejön.A sors ezt most így akarta.Neked van azért esélyed spontán babára?

Hát,akkor nem tudom,mi is van ezekkel a szabikkal.Elvileg én jún.elején kezdek,remélem akkor még beleférek.

304. csevacs
2009. máj. 22. 13:14

Üdv Mindenkinek!

Sajnos a prolaktinos témához nem tudok szólni.

Nekem ösztrogén gondom volt.

Az első alkalommal, januárban hiperstimulált lettem.

Így április végén estünk neki újra. Sajnos tegnap este, inkább ma reggel átváltottam élénk pirosba és mondhatni megjött. Teszt negatív. Hétfőn lesz két hete hogy volt az ET. Még hétfőn azért tesztelek egyet.

Dokinéni mondta hogy nyugodjak meg, most felejtsek el mindent, minden bogyót tegyek le és a következő mensnél jelentkezzek félidős időpontért. Sajnos nem volt erőm tovább beszélgetni vele, de feltételezem hogy akkor kapom vissza a fagyikat. De sajna az pont júli eleje, remélem nem esek bele a szabikba! :-(

És kösz a biztatást, aranyosak vagytok! Ja, és DED nem szabad feladni.

Jó igazából persze én is elkeseredtem most, de tudom hogy ez nem döntött el semmit, senki nem mondta hogy soha nem lehet gyerekünk, addig amíg ez nem hagnzik el, addig van remény. Csak a sors könyve tele van buktatókkal.

Ja, és ami még mindig az eszembe jut:

Isten annyi terhet ró ránk, amennyit el tudunk viselni!

Fel a fejjel Mindenkinek!

Évi

2009. máj. 21. 22:36
Nekem azt mondta a dokinő,hogy júliusban két hétig nem lesznek,tegnap meg hallottam,amikor a doki mondta az egyik recepciós csajnak,hogy 20.-ától nem lesz,de 15.-étől már nem nagyon akar ennyi beteget.
302. erika691230 (válaszként erre: 298. - Ded)
2009. máj. 21. 22:35

Szia ded!

Igen,tegnap voltunk.Júni 5.-re várom a mensit,és a 2.-3. napon kell mennem. :-))

301. bbogus
2009. máj. 21. 16:12
én szombaton kérdeztem a lányokat szegeden,de még senki semmit nme tudott.Szerintem be nem zárnak,csak egyik doki lesz bent,és nem lesz annyi stimu.De nekem nem említette Dokibácsi,hogy nem lenne júniusban.én egyébként voltam már úgy,hogy doki kezel,és Dokinő fejezte be.Ebbl nem csinálnak problémát.
300. ded
2009. máj. 21. 16:03

bbogus!

Szerintem is óriási a különbség a két doki között!

De hagyjuk! Inkább nem szólok semmit.

Akkor sincs gáz, nekem is úgy volt, hogy a vérvételen derült ki hogy magas, napi fél Bromot kellett rá szedni.

Egyébként mikor lesznek zárva? Mettől meddig?

299. bbogus
2009. máj. 21. 15:57

Üdv. közöttünk Csevacs!

Valóban a barnázás nem mindig jelent gondot,főleg ha 2-t kaptál vissza.kettőből lehet,hogy 1 marad csak,és ez lehet annak a jele is.Nekem már volt 3 lombikom,szinte végigbarnáztam őket,utro és progiszuri mellett.Vicces,de a Doki pont a másik véglet.Ő mindig bíztat,próbál nagyon pozítív lenni.Amikor én már tudtam,hogy tuti nincs baba,ő még akkor is szedette volna a gyógyót.sajna én most elég negatív lettem,nem is értem miért.:(valahogy így próbálom meg megvédeni magam a csalódástól.Néha úgy érzem,így kár is belevágni,de ha már ott leszek,akkor bizti pozitívabb leszek.Most szedema Gynexet,sajna nem tudom mennyi volt a prolaktinom,és reménykedek,hogy nem volt túl magas,mert akkor talán Bromot kaptam volna.Szerintetek?

298. ded
2009. máj. 21. 15:11

Sziasztok lányok!

Üdv csevacs:-)!

Erika:-)!

Most akkor lemaradtam valamiről? Voltál megint a Kaaliban? Nagyon szurkolok!!

bbogus:-)!

Nekem azt mondta a dokinő, hogy júniusban mehetünk a fagyikért, de nem megyünk, mert július 1-én megyünk endokrinológushoz.

Csevacs! Neked ez első lombik? A barnázás nem mindig jelent gondot. Nekem most úgy volt, hogy amikor a vérzés ideje lett volna, akkor nem volt semmi. Teszt negatív lett, és kb. az ET utáni 17. napon kezdődött vérzés. (Azt mondjuk eléggé furcsállom, hogy nem durva vérzés volt, csak olyan normál.)

bbogus! Ha nem megy le a prolaktinod, akkor szerintem a Bromot kell rá szedni.

297. csevacs
2009. máj. 21. 14:43

Ja, és köszi, hogy drukkolsz!

Igen pár nap!

Bár ma csináltunk tesztet, ami negatív lett, de szerintem még korai volt. Bízunk!

296. csevacs (válaszként erre: 295. - Erika691230)
2009. máj. 21. 14:41

Igen, én is Szegedre járok.

Nem vagyok meglepődve a dokinéni viselkedésén, inkább jobb, ha nem ringatjuk magunkat álomba.

Próbál semleges maradni. Sajnos magunkat kell bátorítgatni, ezért van a párunk :-)!

Reménykedek, pontosabban hullámzik a hangulatom, egyszer fenn, egyszer lenn. Kitartás! És hidd el attól, hogy nem ajnároz agyon a drnő, attól nagyon jó szakember, én is ezzel nyugtattam magam, ha nem tetszett a reakciója! Ügyesen!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook