Szegedi Kaáli-s lombikosokat keresek (beszélgetés)
Sziasztok lányok!
Szép napot mindenkinek,még ha ilyen rossz is az idő odakinn.
Persze,ma kell menjek Szegedre,biztos azért ilyen ramaty az idő. :-(
Hát,akkor Te is,akár csak én a nagyon szerencsések közé tartozunk. :-)
Nekem is volt előtte 3x2 insemem.
sziasztok!
a feszülés normális.
én is híztam annak idején pár kilót a 6 hét alatt, és amikor éhes voltam úgy korgott a hasam mint még soha.
most is felszedtem 1-2 kilót a dokinéni mondta, hogy a sok hormon megköti a vizet és attól hízik ilyenkor az ember, de gondolom a 2 hét fekvés és nem mozgás is rájátszik a dologra. persze alkat és hajlam kérdése is.
...hát leadni nehezebb lesz, legalábbis nekem le kell, nektek nem.
jó éjt ill. szép napot holnapra azaz mára mindenkinek!
Muvon!
Köszi a gratulációt!!
Te mikor csináltad a tesztet?
Nekem is vannak olyan "megjövős" hasfájásaim, de már mástól is hallottam, hogy neki is van ilyen, előfordul! Hízni nem híztam... Neked nem lehet, hogy a Metypred-től szaladtak fel a kilók? Már ha szedtél....
Triniti, gratulálok!
kekmeggy szorítok!
És mindenkinek köszönöm a jókívánságot.
Meséltem hogy pont a szülinapoon kellett megcsinálnom a tesztet? Nagyon be voltam ám tojva, amikor megláttam hogy pozitiv, megse bírtam szólalni a bőgéstől csak dugdostam a férjem orra alá a tesztet. Volt ám boldogság nála is. Még nem láttam könnyezni EDDIG!!
Mindenkinek ilyet kívánok és akinek sikerült gratula aki elötte áll sok drukk és kitartás.
Szeretnék kérdezni ha lehet.
Az baj vagy nem hogy nekem még mindig fáj és feszül a hasam, mint akinek meg akar jönni? Kicsit nehezen mozgok de ettől eltekintve jól érzem magam. A punkció óta felszedtem 6 kilót, úgy érzem olyan vagyok mint egy elefánt ez nem korai még?
Bocs a hosszú írástól.:)
Jó reggelt, Csajok!
Hogy vagytok ezen a szép fagyos reggelen? :)
bocsi, disznóvágás 1, folyt.köv. holnap.
Ne ijedj meg,csak mosogató üzemmódban vagyok(((-:
Csajok?
Nagy a pangás..
7vége van.. Mindenki pihi-szuszi!
Szia ded!
Neked is nagyon köszönöm!
Sziasztok!
Drága Triniti!
Nagy-nagy gratula! Vigyázz magatokra!
Mindenkinek kitartást!
Puszi
Anta & Momo!
Nagyon köszönöm Nektek is!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek, hogy gondoltatok rám is, és szorítotok nekeünk. Még egy kicsit parázok a Bp.-i eredmény miatt, de lassan, megtudom azt is. Igaz, ha az orvos rámondja az áment akkor is vérkép dönt, ami csak utána 3 azaz 3 hét múlva tudom meg. De addig is majd megyek a nődokihoz, megmajd a cintigráfiára, szóval addig is eltel majd vhogy azaz idő. Párom szerint, de szerintem is mi az már nekünk, az eddigi 3 és fél hónap után. Ha minden papaír a kezemben lesz utána írány a Kaali.
Triniti: Gratula és boldog kismamiságot.
kekmeggy, megy a drukk, nyomastd a fehérjét és csak pozítiven. :)!
primula, megy a babaragacs!
sziasztok!
Triniti, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
boldog várandós hónapokat kívánok!!!!
kekmeggy, megy a drukk, nyomastd a fehérjét :)!
primula, megy dabaragacs!
nagyon sokat számít a hozzáállás, deee azért nem mindegy az sem kinek milyen baja van, mert ugye ha a nő egészséges és a pasival van gond szerintem fizikailag nagyobb az esélye mint annak a nőnek akinek problémája van. tehát nem lehet mindent a hozzáállásra fogni.
Drága Lyana!
Nagyon szépen köszönöm! Ez nagyon szépre sikeredett csajszi! ;)
Üdv újra itt!
Látod, szinte repül az idő! Sikerül minden, csak így tovább POZITÍVAN!!! Pozitív teszthez pozitívan kell hozzáállni!
Szió!
Neked is és mindenkinek nagyon köszönjük!
Hidd el, minden rendben fog menni nálatok is! Hinni kell és bízni a sikerben! Csak pozitívan! Másképp nem lehet! Fejben is akarni kell a dolgot! Az egyik ismerősöméknél ezért nem sikerült, mert a lány fejben nem akarta, rendet kellett neki tenni a fejében és utána sikerült!!!!
Várjuk a fejleményeket!
Köszike, és a privit is, bocsi, hogy még nem válaszoltam. :)
Tulképpen a leveled indított arra, hogy felhívjam a háziorvost és megkérjem, vegyen táppénzre. :)
Szia Csajsziiiii!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Millió szerencse küldve neked!!
Minden rendben lesz és már nem kell visszamenned dolgozni az idén, mert kismama leszel!!!!!!!!!!!!!
Helló, Lányok!
Kivel mizu?
Én hétfőtől táppénzen vagyok, valahogy emiatt még jobban izgulok, nagyon rossz lenne úgy visszamenni 1 hét múlva a melóhelyre, hogy ez a ciklus ennyi volt...
Drága Trinitim!
Annak ellenére hogy sms-ben és msn-en már gratuláltam a zebráidhoz még is engedd meg hogy ezredszer is gratuláljak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sok boldogságot és örömteli kismamaságot kívánok neked!!!!!
Az egyik utad befejezted és ráléptél egy újra, mely életed legszebb utazása lesz. Ehhez az utazáshoz kívánok a férjemmel és Tökmagunkkal sok sok csodát neked és párodnak!
Puszi
Momo! Had kívánjak hatalmas erőt és kitartást ahhoz az úthoz amin elindultatok!!!!
Gyere sűrűbben hisze a lányok itt mind segítőkészek és aranyosak. Hiányzol a csapatból:-)
Mindig írd meg nekünk hogy hol tartotok ám, mert érdekel.
Sziasztok!
Triniti, én is sok szeretettel gratulálok Neked a pozitív tesztekhez, és a legjobbakat kívánom. :)
Momo, innentől Neked is megy a drukk. :)
Sziasztok!
Remélem nem baj, hogy bekuksiztam. Már nagyon rég voltam itt nálatok és szeretnék gratulálni minden újdonsült kismaminak. Háát döntöttünk, eddig minden eredményünk jó és még a Pestit kell megvárni, ill.kikérni a véleményét és indulunk vissza a Kaaliba. Igaz félek is, de boldog is vagyok.Szépen lassan telnak a hónapok, de már így is eltelt 3 hónap és lassan a 4 hónap is. Viszont eldöntöttük aztis, hogy 1x próbálkozunk, mert (elsőre sikerülnie kell), de komolyan nem kockáztatunk a sok hormon miatt. Persze most ezt mondjuk, de majd kiderül. Ha nem sikerülni akkor nevelőszülők leszünk.
Sziasztok!
Nagyon köszönjük a gratulációkat! Most már csak azon aggódok, hogy jó helyre tapadjon meg! Ne legyen méhen kívül!
Nagyon boldogok vagyunk!
Igen Primula! A minőség a lényeg!!
triniti!
NAgy-nagy gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
További ajánlott fórumok:
- Medend Intézeti lombikosok
- 2018-ban kezdő lombikosok
- Győriek, exgyőriek, lombikosok, aki tud segítsen, legalább azzal, hogy továbbküldi!
- Budafok környéki lombikosok ide
- Sikeres lombikosok! Akinek Medrolt vagy Metypredet kellett szednie a beültetés után, mennyi ideig szedte, illetve milyen adagban?
- Versys-es lombikosok 2018