Szédülés (beszélgetés)
végre találtam ilyen fórumot!
én is nagyon gyakran szédülök.Már mindenkinek az agyára megy,hogy mindig rosszul vagyok. Engem is kivizsgáltak, de semmi. Szedek Magne B6-ot mert azt ajánlották, de ez sem csinál csodákat. Nekem is fáj a homlokom, mintha valami nyomná, és forog a fejem, alig birom nyitva tartani a szemem, és szoritást érzek a szivemnél.A vérnyomásom inkább alacsony mint normális.Sirhatnékom van ilyenkor.Pánikbetegség? De azt hogy lehet kezelni? Voltam pszichológusnál..de nem csináltunk semmit.Én nem akarok már beteg lenni :( nem akarok ezzel gondolt okozni a körülöttem lévőknek :( most is forog a fejem :((((
Szia Barbi!
Remélem olvasod még ezt a fórumot!Én is így vagyok ezzel,hogy nem forgó jellegű szédüléssel,de szédülök!Mintha húzna a fejem,vagy mintha inogna a testem,olyan furcsa érzés!Engem is kivizsgáltak tetőtől talpig és nem találtak semmit,bár nekem tavaly kioperálták a pajzsmirigyemet,legtöbb helyen erre fogják!
Engem is tönkretett lelkileg,nekem is voltak szorongásos tüneteim,sőt sokszor még most is!A szédülésem nem múlik :( Írnál bővebben (akár priviben is) mit érzel és tudod-e kötni valamihez a kialakulás időpontját?Nem ért valami baj?Nem lehetsz kimerülve?Emészt valami régóta?
Nagyon sok helyen megfordultam ezzel kapcsolatban,sok ovossal,emberrel beszéltem és ha tudsz írj,aztán megpróbálok tanácsot adni merre indulj,jó?
A lényeg hogy ne legyél elkeseredve,mert az csak ront a dolgon,oké?Mindig légy pozitív és ha nemhéz is hidd is el azt,mert amit elhitetsz az agyaddal az lesz!
Várom jelentkezésedet!
Szia
Zoli
Sziasztok!
Valaki adjon jó tanácsot. Már lassan két hónapja úgy érzem szédülök. De ez nem forgó jellegű. Semmi más panaszom nincs, csak ez. Voltam talpreflexológián ahol mondták hogy szervi baj nincs, fülészeten is voltam, de semmi. Szemészeten is.Rengeteget sírok, állandóan szomorú vagyok és mindig azt hiszem valami súlyos betegségem van. Már sok vizsgálaton voltam de semmi rosszat nem mondtak. Nagyon sokat szorongok, és nagyon nagyon elvagyok keseredve mindig.
Szisztok!
Én 3 hónapja szédülök (egyensúly-bizonytalanság),főleg kis mozdulatoknál,lépéseknél!Kivzsgáltak,minden negatív!Idegi alapon is lehet!Milgammát szedjetek,és sok gyümölcsöt egyetek!De ki kell vizsgáltatni..sok mindentől lehet!
Nekem sem múlt még el,talán már azért jobb!Kegyetlen solog :(
Sziasztok!
Semmi más tünetetek nincs a szédülésen kivül?
Gondolok itt :hányás ,hasmanés,fülzugás?
Melyik irányban szédültök és milyen jellegü?
Enyhe vagy forgó ?
Sziasztok.Én már 5 hete szédülök és már nem bírom tovább.Az orvos nem csinál semmit.Azt mondja nekem hogy lehet pánikbetegség:-(Azt sem tudom mi az.
A vérnyomásom sem a legjobb de nem is az a tulságosan alacsony.Voltam már annyi vizsgálaton amennyin lehetett és negatív minden lelet.Már tényleg nem tudom mit csináljak:-(
Kedves Cs75!
Tüneteid kísértetiesen emlékeztetnek hajdani pánikbetegséges tüneteimre.. Javaslom olvass bele a pánikbetegség blogba.. persze számos más oka is lehet a szédülésednek, de ha nem találtak semmi szervi bajt, akkor akár pánikbetegség is okozhatja...
Én is elég szédülős vagyok,de azt is tudom mik váltják ki pl:kevés víz,sok állás,rossz levegő stb
Töbször el is ájultam azóta jobban figyelek szerencsére már jó ideje jó vagyok.
Szia!
Én is ilyen problémával küszködök,de én sajnos pánikbeteg vagyok!Anno engem is kivizsgáltak,minden leletem negativ lett,aztán kiderült,hogy az idegeim nincsenek jól! :(
Nekem is a kimerültségre fogták,mert ha nem tudsz aludni,pihenni annyit,amennyit kell,az idegrendszered bánja!Sajnos!Én tudom javasolni a Magne B6-ot,nekem használt!
További ajánlott fórumok:
- Nagyon félek a fogászaton. Szédülés, sírógörcs..stb. Mit csináljak? Ideje lenne elmennem fogat húzatni.
- Mik lehetnek a szédülés okai?
- 50-es pulzus, szédülés, szerintetek igényel kivizsgálást?
- A terhesség első feleben normális a szédülés és erőtlenség?
- Reggel óta tartó szédülés...
- Rosszullét, erős szédülés, fejfájás, látászavar. Mitől lehet?