Szavak és/vagy tettek?! (beszélgetés)
Kár. Pedig gyűjtöm a szociopata barátokat. Azt hittem mi jól ki fogunk jönni egymással a hsz-eid alapján, de Te elutasító vagy Velem. Minusz egy jócselekedet.
A napi jócselekedetem már megvolt:D
Te pedig sosem leszel a barátom.Nem vágyom olyan barátokra,mint te.
Bár azt mondják,sose szabad azt mondani,hogy soha.
Persze. :-) Tapasztalat?:-)
Vigyázz, egy magnum elég durva lőfegyver... :-)
Ha tudja az illető hogy Neked nem pálya a pantomim, akkor úgyis változtat rajta, csak adj időt neki, légy türelmes vele. Szívesen változtat, ha igazán kedvel.
A te arcodról le lehet olvasni az érzéseidet:)
Miért ne lennél az? A napi jócselekedeted meglenne, ha meglepnél egy Magnummal. :D
A megszokás robot módját senki sem szereti.
Na persze. Az ember saját érzéseit ismeri, nem feltétlen tudja azokat leolvasni egy arcról. Van akiknek ez is egy menekülési forma.:-) Szóval a szavak is fontosak, nem pedig az ismerj meg babám némán mozgalom.:-)
Nálunk valaha a tettek és a szavak is megvoltak, ahogy telt az idő, valóban csak a tettek maradtak. Üressé vált minden.
Azt hittem Te a barátom vagy, azért kértem Tőled! :D
Talán kérd meg a barátodat:D
Egyébként olyan embernek adtam a bizalmat,akiről úgy gondoltam,hogy rászolgált.Szóval ezt a legnehezebb megítélni.Hogy ki érdemli meg,és ki nem.
Igaz. Hozol nekem jégkrémet?
Vagy inkább szívás helyett tanító,hogy mire ügyeljek,ha lesz legközelebb.
Bárkinek lehet ilyen szívás,és az ilyenből lehet nagyon sokat megtanuni.
De igazabbak mint a szavak.
Tettek nélkül ezek sem érnek sokat.
Nem törvényszerű az, hogy ha Te bizalmat szavazol másnak, az köteles viszonozni is. Sajnos. Így az élet szívás is tud lenni.
Ha akarnám se tudnám az érzelmeimet leplezni, mivel az arcomról azonnal leolvasható minden. Ez nem biztos hogy jó tulajdonság, de ha olyan párom van aki tud olvasni a rezdüléseimből, akkor jól jár velem. Mit nekem szavak :D
Miért is?
Mert hiszek az őszinteségben? És a bizalomban,amit sajnos adtam,de nem kaptam vissza?
Az első 10 hsz-ből már lehetne egy újabb bestseller könyvet írni, és pandoracic hsz-e lenne a végszó :D
Találkoztál már ilyennel? De most komolyan.
Kedves válaszolók:
Bizonyára sokan vagytok úgy, múltbéli tapasztalatotokból, hogy:
- Bizonyítson az új, szolgáljon rá a bizalomra.
- Majd adok, ha kapok.
Stb.
Ki, hogy látja ezt? :)
Őszinteség fontos.És leginkább a tettek.Mondani bármit lehet,de ha a tetteiddel nem bizonyítod,akkor semmit sem érnek a szavak.
Persze, de mi a helyzet ha csak tetteket kapsz. Mindenben tárasat aki némán segít, megkérdezi mit kérsz enni stb.
Viszont a beszélgetésben nincs jelen, sokszor kérdezel nem felel. Úgy tesz mintha kérdés nem is lenne jelen?
Jó az a csendes hallgatás egymás mellett, de nem mindig.:)
Saját tapasztalat.
Kérésre: úgy gondolom, a szavak is fontosak. De a tettek igazán alátámasztják a szavakat.
További ajánlott fórumok: