Számodra mennyire elítélendő 42 évesen terhességet vállalni? (beszélgetés)
Mit, hát gyereket nevelni csak ketten lehet?
Mi ez a középkori szöveg, hogy az urának szül az ember lánya örököst? - illetve a férjének gyereket. Na a pasi, mély tisztelet a kivételnek, mit kezdene egy újszülöttel, ha az anya otthagyja?
Miért lenne elítélendő?
Nekem kedden volt a kisfiam 3 születésnapja💖 és 42 évesen lettem terhes. 8 sikertelen év után jött hozzánk :)
Akinek a kor elítélendő azt sajnálom, nem érdekel.. Mi boldogok vagyunk!
Jobb vele mint nélküle volt! 💖
Ugyan annyira csak feltetelezgetsz, mint én. És ha kívánja?
Mi hátránya lesz abból a gyereknek, hogy havi x alkalommal máshol is szexel az apja? Semmi. Ha abból indulunk ki, amit a fórumindító írt, hogy az égvilágon semmi változás nem történt a férje viselkedésében?
Csak úgy elvből, tudomm. Tele van mindenki elvekkel és kifogástalan morális háttérrel.
kínja=kívánja
bocs, elírtam
Úgy gondolom, hogy nem csupán a feleségé, hanem a leendő csóri gyereké is, főleg, ha apuka a háta közepére sem kínja már a kisbabát.
A gyerekre senki nem gondol?
Attól, hogy a férjnek szeretője van, még lehet jó apa, nem?
Láthatóan esze ágában sincs elhagyni a családját.
nem a korral van a baj,38-évesen szültem a lányom,most 29-éves,
a családi viszonyokkal,
A férjed - akinek családos nő szeretője van évek óta - is akarja a gyereket vagy csak te?
Oké, újra kisbaba, de mi lesz akkor, ha már ő is kamasz v. tini lesz, te meg 60? Mert nem marad örökké kisbaba.
És milyen lesz a gyereknek? Rá is gondolj, ne csak a te vágyaidra. Meg az apára is.
Uramisten.
Most néztem meg.
A körülmények ismeretében azt mondanám, fojtsa el a vágyat magában az újabb baba iránt.
A férjeddel rendeztétek a kapcsolatotokat?
Csak ne azért akarj újabb gyermeket, hogy vele majd magadhoz láncolhatod.
Ismerősöm 45 évesen szült, a lánya , aki egyetemista volt akkor, teljesen maga alatt volt, hogy borzasztó, a kicsi 3 éves lesz, és mindenki nagyon boldog, az anyuka fiatalodott szemmel láthatólag.
A nagyok kirepülnek gondolom hamarosan, és ott lesz egy pici, nem lesz üres a lakás.
A fiatalabbaknak sincs biztosítva, hogy semmi probléma nem lesz, biztos feltudják nevelni a gyerekeiket. :(
Ne másra hallgass, főleg ne arra mit mondunk a fórumon, hanem a baba apjával, családdal tisztázd ezt, mond el , hogy nagyon szereted a tiniket, de már ők lassan a saját életüket élik, és éppen annyira fogod szeretni, támogatni őket, mint baba nélkül.
Azért szeretnék harmadikat mert vágyom arra hogy újra legyen egy kisbaba a házban.
Gyerekek termesztesen örömmel fogadnák, ez semmiféle problémát nem jelentene számukra