Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány? (beszélgetés)
:D Tény biológiailag, optikailag nagyon nő vagyok; agyilag, mentalitásban csak főnökömet tudom idézni, mikor az egyik ügyfél nem tetszését fejezte ki, hogy a büntetőügyét én viszem:
"megnyugtatom kedves uram a kolleginának nagyobb tökei vannak, mint hármunknak együttvéve"
:D
Nálunk az ha a másik, szimpla testi késztetésből akar "kipróbálni" mást is, akkor azzal a feltétellel, hogy nem szedünk össze semmilyen nyavalyát, nem csinálunk gyereket idegenben, akkor lehet. De ha már kialakul valami érzelmi kapocs is a harmadikkal, akkor az már nem működik. Azt pedig elvárom, hogy ezt közölje is velem, mert innentől már számomra (is) megcsalás kategóriájába lépne a dolog.
Egyébként azt sem lehet megtiltani senkinek, hogy ha kapcsolatban akar élni, akkor ne szállhasson mellette virágról virágra. Én nem gondolom, hogy bárkinek joga van számon kérni, hogy a párja miért szexel adott esetben mással. Senki nem birtokolhatja senki testét, de kíváncsi vagyok mi erről a jogászunk véleménye. :-)
Ha elmegyek egy olyan helyre, ahol senki nem tudja ki vagyok, ott azt csinálok amit jónak látok, feltéve hogy nem ártok senkinek. Hasonlóan ha egyedül vagyok a szobámban, senki nem kérhet semmit rajtam szerintem.
Valóban nem a nők között nyílván többen vannak, akik a monogám kapcsolatot részesítik előnybe, viszont senkinek sem kötelező kapcsolatban élni sem, akkor lehet szállni virágról virágra.
Nem is jogász szerű szerződésről van szó, az, hogy belefér-e egy harmadik vagy sem egy elég alap és elég könnyen tisztázható kérdés például.
ez úgy indul, hogy végy két brutálisan realista embert, gabalyítsd őket egymásba, a többit pedig majd rendezik egymás között...
Mi így észérvekkel éldegélünk 12 éve, az utóbbi 5 évben még veszekedésünk sem volt.
Amennyire én tudom párom kb 10 éve, én pedig úgy 6-7 éve nem vont/vontam be harmadikat a kapcsolatba. Mert nálunk a "szerződésben" erre az esetre is van vonatkozó rész ;)
A csak misszinárus póz, és a szadó-mazó között lényegi különbség van szerintem, ez utóbbi annyira nem összeegyeztethetetlen, és nem is nevezném olyan finom részletkérdésnek, ami ne bukna ki, egy minimum pár hónapos kapcsolat alatt.
:)
Miért nem?
A szexbe minden belefér, amit a partner vagy partnerek elogadnak, ha teljesen más igényeink vannak, mint a partnerünknek, akkor nem kell vele összekötni az életünket.
Persze ez felnőtt és tisztázott viszonyokat feltételez-ha te kurvázni akarsz tedd, csak akkor kár olyan asszonyt elvenned, aki ezt nem tolerálja, tökéletesen szabad döntéásed van a dologbna, minden más csak megideologizálása annak, hogy házasságon belül mást akarsz farkalni.
Ezek szerint Te jogász vagy. Írásban van minden rögzítve? :-))
Ha valaki szerződést szed mi van, válás?
itt nem az elfogadásról van szó, ha valakinek nem jön be a lovaglópálcás leszbi feleség például akkor ezt közölje a hölggyel és ne húzzák egymás idejét. Szerintem az a korrekt. Ezzel meg van a lehetőség arra hogy a feleség talál egy pasit, aki meg így fogadja el és nem kell elnyomnia a vágyait, vagy félrejárnia. Ugyanez a pasi-verzióra is igaz.
Ha én összefutnék egy pasival, aki pl a fent említett hölgyre izgul és ezt közli is velem, akkor szépen elbeszélgetnék vele, hogy hagyjuk abba, mindenki keresse meg a vágyainak megfelelő partnert ahelyett, hogy ő "idegenben" találjon megoldást, nekem hazudozzon én meg kínlódjak, mert tudom, hogy valami nem stimmel. Erre írtam az őszinteséget
Van olyan feleség akinek ez elfogadható, van akinek nem-egy felelős házasságkötés esetén a leendő férj és leendő feleség is tisztában van azzal, hogy mi fér bele a másiknak és mi nem...persze változik az ember de 180 fokos fordulatot már egy bizonyos kor felett ritkán vesznek az emberek.
Ennek tekintetében az adott férj pontosan tudta, hogy milyen szexuális életet vállal fel egy adott asszony mellett-úgyhogy szívás, de próbálja másképpen leküzdeni ezirányú igényeit.
További ajánlott fórumok:
- Mitől mondható gyönyörűnek egy nő?
- Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete?
- Mit jelent magyarul a "finer boy" Harry Potter könyvében? (a mondatot leírtam)
- Tudja valaki, hogy hívják a Dzsungel könyvében szereplő (dvd) kislányt?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Szalai Vivien: Hamis gyönyör