Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány? (beszélgetés)
Sziasztok!
Tnap kiolvastam a Drága kéj-t. Nekem nagyon tetszett, bár a vége nagyon megdöbbentő volt. Aki még nem olvasta, csak ajánlani tudom (ha tetszett az első rész). Ne hagyjátok ki! :) Szép napot!
Nem tudom hogy igaz e a történet vagy sem, de nekem nagyon tetszett ahogy meg volt írva az első kötet, főleg pszichológiai szempontból. Volt abban minden a csaj részéről, szenvedélybetegség, projekció, önigazolás, racionalizáció...
Az egész könyv egy önigazolás volt, bizonygatta magának hogy megéri ez a fajta élet, de szerintem még magának sem hitte el.(Főleg a második kötetben repedezett a védelmi rendszere). Az átlagos feleségeket lenézte, és azt gondolta hogy utálják őt, mert ő gyönyörű és gazdag, de ez meg kivetítés volt, igazából ő gyűlölte és irigyelte ezeket az átlagos nőket, mert őket van aki szereti. Az osztálytalálkozós befejezés számomra ütős és zseniális volt...addigra már szinte rögeszmésen hajtogatta, hogy milyen szánalmas a többi feleség,megindokolja, észérveket hoz fel, de szerintem nincs az az ember akit meg tud erről győzni. És valahol szerintem magát sem. De nem akarja bevallani magának sem hogy elcseszte az életét, így vállalja a további önsorsrontást...
Az én véleményem az, hogy könnyebben megúszta volna a csaj, ha már a kurválkodás előtt elmegy egy nagyon jó szakemberhez, aki kigyógyítja a beteges, pénz iránti szenvedélyéből. Talán már normális élete lehetne. (Amennyiben tényleg létezik Szofi.)
teljesen egyetértek....:))
a sex nem csak arról szól számomra..hanem érzésekről...az ilyen embereknek nincsen szerintem...csak a kielégülés hajtja őket semmi más..és akkor hol marad az érzelem...
az csak valami igénytelen barom lehet...bár a pasiknak soxor semmi nem számit..csak, hogy fröcsögjön...már bocsánat...
ilyen téren a luxus prosti se különb mert az is megkapja az adagját rendesen...
nekem nem dob ki semmit....
Drága kéjt olvastam....az nagyon komoly volt...
Hát minden elismerésem...!! Utánanéztem és igaz!! Bóna ildi az egyik.
Ha olvastad a stroy cikket: ki a politikusfeleség?? Nekem megfordult a fejembe a Rába Timi, ő régen elég nagy..... volt, de mivel a dubajozás csak mostanában terjwdt el és neki 2 kicsi gyereke van. kizárt.
És a harmadik? Az meg egy valósághős....
Olyan érdekes, hogy Szalai Viviennek is Audija van, hogy agy közösség oldalon a méredgrága táskájára (ahol a méregdrágán van a hangsúly) fröccsent kávé teszi tönkre a napjátés átkozza azt, aki a fodrásznál huzatot csinált. Előszerettettel pózol modellként újságokon, partyrólpartira jár...egyedülálló...
Véletlenül sm azt akarom sugallni, hogy ő a könyv szerelője...szerintem inkább összeszedett információk és saját belsőjéből fakadó, eltitkolt anyagias vágyai, újságíróként sok mindent tudó de nem mondható nőként írt egy fiktív könyvet. Talán valóban igaz 90%-ban, de nem egy emberről szól. Sok lány életetét gyúrta össze, mintha a Hófehérkétől a Piroskáig minden leányzóból kerülne bele valami. De leginkább saját maga álmai alapján sző egy történetet...És nem hazudik, valóban igaz...de nem úgy ahogy hisszük...de így eladható...
Biztos vannak modllek, akik dubajoznak. Van a könyvben családjától különélő apa, orchidaszeretet és gazdag vállalkozó, aki Péter, de nincs két gyereke, csak egy...ez Lehet H.É. és Cs.P...Aztán a gazdag vállakozó két gyerekkel, egy feltörekvő de a vállakozót elszerető modell B.SZ. és D.Z. és K.F., és M.A., aki Dubajban úszkált és K.A aki homokos parikon volt exkluzív női csemege...és még sorolhatnám az általunk ismert híres celeblnyokat...De a könyvben, hgy persze perelni ne lehessen és hazugságon ne lehssen kapni a szerzőt, egy lány, aki néha modellkedett, akit nem ismernk fel a rendőrök...ja...és most eszembe jutott egy másik odell, akit elkaptak a rendőrök füves cigivel egy kocsiban...plusz eszembe jut a régi kedves barátnőm, aki ugyanezt csinálta csak nyugatra járva és politikus és olimpikon is volt a vendégei között...Szerintem a könyv egy jól eladott a valóságból innen-onnan sok ötletet szedett mű, ami Viviennek hihetetlen sok pénzt hoz...és nem kell Dubajig sem menni, csak elszórni a gyanut, hogy mindenki lehet lassan spontán dubajozó...Szerintem egyik híres modell vagy celeblány sem Szofi...Inkább alehetőségek nője, aki mindenkiből magán visel valamit...Ugye kedves Vivi? Jó húzás volt...le a kalappal...
Igyekszem formában tartani az "öreget" ;)
Hogy 10-15 év múlva mi lesz, azt nem tudom, de tisztelem őt annyira, hogy akár lemondjak egy-két vágyamról vagy jóval meggondoltabban intézzem a "dolgaimat". Meg valahogy így lassan 28 évesen (10-15 év múlva meg pláne), gyerekkel, egzisztenciával már sok olyan dolgot nem tennék, amit simán megtettem 18-20 évesen.
Benőtt a fejem lágya na! De nem kiabálok el előre semmit, nem tudhatom mit hoz a jövő, még az is lehet, hogy én leszek fiatalabbra cserélve ;)
Wow, akkor meg a masik holgy is fiatal volt hozza kepest.
Igy viszont meg 10-15 ev mulva akar jogosan tamadhat igenyed egy ujabb hazassagon kivuli korre, vegulis o mar oregszik, te meg nem.
Ugy tippeltem hasonlo koruak lehettek, de ezek szerint jol mellefogtam :)
Ertem.
Joll tetted ;)
ez így mind igaz, amit leírtál. Csak nálunk pont az a helyzet, hogy párom és köztem van nagyobb (tetemes? bár nem érzem annak) korkülönbség és az a nő lett volna a korban inkább hozzáillő végül is.
Ami a csalfábbságot illeti, pont a (akkori) fiatalságom okán én hosszabb pórázon voltam, nekem ő több mindent elnézett, mondjuk úgy, hogy több "harmadik pasi" volt a kapcsolatunkban, mint "harmadik nő"
Dubajozós lányokra tipp: Rus Krisztina, Bóna Ildikó :-)
A story lehozott egy cikket, pár csajról, és rájuk illett a leírás.
-"Egy ismert nagyon fiatal showman felesége volt az udvarhölgye a szépségkirálynőnek aki Dubajozással foglalkozott"
Showman feleség, S. Kata.... és akkor volt szépségkirálynő a Bóna Ildi:-)
Ok is gondolkodnak- marmint a ferfiak. Egy ekkora korkulonbsegu kapcsolatnak mi jovoje van klasszikus ertelemben? Jo, most ne menjunk bele a kiveteles esetekbe, nem azt akarom irni, hogy az ilyen parok nem lehetnek boldogok.
Ezt pont a ferjemtol tudom, neki is volt idosebb baratnoje, de azok nem a kozos jovore mentek ki, tobb kapcsolatara mondta utolag, hogy azert lett veguk, mert egyszeruen mas tervei voltak es azokba az adott nok nem fertek ahogy voltak bele.
Adott esetben a parod miert valasztotta volna az idosebbet, ha a korban hozzaillo, elnezo baratnojevel is maradhat?
10 evvel kesobb a no is 10 evvel idosebb lenne... Nem minden szol csak a jelenrol.
Mondjuk egy 30 es 45 eves no kozott mar vannak kulonbsegek, testileg mindenkeppen.
Hogy erted a csalfabbat? :)
ha azt mondanám hogy nem, akkor hazudnék, ott mélyen legbelül "elgondolkoztam", hogy mit nyújt egy nálam "rosszabb" nő (ekkor voltam kb 20 éves a nő meg 35), amit én nem; addig kőkemény önbizalommal rendelkeztem és rá kellett döbbennem, hogy nem minden a feszes test, csinos pofi
De utólag levonva a konklúziót -én voltam amúgy a csalfább- ezek a "tapasztalatok" csak megerősítettek minket abban, hogy nem találunk jobbat a másiknál; én legalábbis így gondolom
További ajánlott fórumok:
- Mitől mondható gyönyörűnek egy nő?
- Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete?
- Mit jelent magyarul a "finer boy" Harry Potter könyvében? (a mondatot leírtam)
- Tudja valaki, hogy hívják a Dzsungel könyvében szereplő (dvd) kislányt?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Szalai Vivien: Hamis gyönyör