Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány? fórum

Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány? (beszélgetés)

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
602. Cloe08
2011. aug. 24. 08:04

Sziasztok!

Tnap kiolvastam a Drága kéj-t. Nekem nagyon tetszett, bár a vége nagyon megdöbbentő volt. Aki még nem olvasta, csak ajánlani tudom (ha tetszett az első rész). Ne hagyjátok ki! :) Szép napot!

601. Skanoja
2011. aug. 16. 19:24

Nem tudom hogy igaz e a történet vagy sem, de nekem nagyon tetszett ahogy meg volt írva az első kötet, főleg pszichológiai szempontból. Volt abban minden a csaj részéről, szenvedélybetegség, projekció, önigazolás, racionalizáció...

Az egész könyv egy önigazolás volt, bizonygatta magának hogy megéri ez a fajta élet, de szerintem még magának sem hitte el.(Főleg a második kötetben repedezett a védelmi rendszere). Az átlagos feleségeket lenézte, és azt gondolta hogy utálják őt, mert ő gyönyörű és gazdag, de ez meg kivetítés volt, igazából ő gyűlölte és irigyelte ezeket az átlagos nőket, mert őket van aki szereti. Az osztálytalálkozós befejezés számomra ütős és zseniális volt...addigra már szinte rögeszmésen hajtogatta, hogy milyen szánalmas a többi feleség,megindokolja, észérveket hoz fel, de szerintem nincs az az ember akit meg tud erről győzni. És valahol szerintem magát sem. De nem akarja bevallani magának sem hogy elcseszte az életét, így vállalja a további önsorsrontást...

Az én véleményem az, hogy könnyebben megúszta volna a csaj, ha már a kurválkodás előtt elmegy egy nagyon jó szakemberhez, aki kigyógyítja a beteges, pénz iránti szenvedélyéből. Talán már normális élete lehetne. (Amennyiben tényleg létezik Szofi.)

600. 635da491de (válaszként erre: 598. - Mamszi58)
2011. aug. 15. 22:16
Bizony így van. Meg 3 különböző nőt sem tarthat csak úgy valaki, ha nem fizet nekik... :-)
2011. aug. 15. 08:30
Bizonyos rétegekben a luxusprosti státusszimbólumnak számít! Ott szerintem nem azért fizetnek százezreket egy éjszakáért, mert nincs nekik más nő ingyen. Hanem mert ezzel is jelzi a versenytársak felé, hogy ő ezt megengedheti magának. Más részről, amit otthon a feleség, vagy barátnő nem enged meg az ágyban, mert mondjuk undorítónak tartja, azt egy prostival meg lehet csinálni.A pasik meg szeretik a változatosságot és ami tiltott az jobban kell, mint ami nem az!
2011. aug. 14. 16:37
Volt egy barátom, akinek a haverja egy kimondottan igényes, kulturált férfi volt és igen-igen pénzes. Tartott 3 prostit. Nagyon nem értettem a dolgot, mert még jól is nézett ki, tehát minden esélye megvolt egy tartalmas, normális kapcsolatra. Ő magyarázta el nekem, hogy azért tart az ember luxusprostit, mert nincs ideje kapcsolatra. Egy normális kapcsolatban idő és energia kell arra, hogy ápoljuk azt a kapcsolatot, a partner lelkét, ne felejtkezzünk el a szülinapról meg ilyesmi. Neki ere nem volt sem ideje, sem igénye. A három nő különböző típusú volt, azt hívta fel, amelyikre éppen gusztusa támadt. Nem kellett foglalkozni olyan részletekkel, amikkel ő nem akart. Fizetett és a nő elhúzott. Ennyi. Szerintem sok férfi van így vele.
597. Netudddki (válaszként erre: 596. - Hello Titti)
2011. aug. 14. 07:53
Én is egyetértek. :) És persze most lehet pfújolni, hogy férfigyűlölők vagyunk.. :D Én egyébként inkább férfipárti vagyok, mint női. A nőkről ugyanez a véleményem. Manapság a nő is simán elmegy érzelmek nélkül szexelni, bár azért még mindig a férfiak vannak többségben.
596. Hello Titti (válaszként erre: 595. - Netudddki)
2011. aug. 13. 23:14

teljesen egyetértek....:))

a sex nem csak arról szól számomra..hanem érzésekről...az ilyen embereknek nincsen szerintem...csak a kielégülés hajtja őket semmi más..és akkor hol marad az érzelem...

595. Netudddki (válaszként erre: 594. - Hello Titti)
2011. aug. 13. 23:11
Aki eljut arra a szintre, hogy kurvához menjen, annak már mindegy, csak lyuk legyen. Szerintem már önmagában az igénytelenség, ha valaki ösztönlényként működik.
594. Hello Titti (válaszként erre: 593. - Netudddki)
2011. aug. 13. 22:54

az csak valami igénytelen barom lehet...bár a pasiknak soxor semmi nem számit..csak, hogy fröcsögjön...már bocsánat...

ilyen téren a luxus prosti se különb mert az is megkapja az adagját rendesen...

593. Netudddki (válaszként erre: 425. - Sparks)
2011. aug. 13. 22:52
Nyugati aluljáró tele van fogatlan cigány kurvákkal. Nem akarom elhinni, hogy van ember, aki beléjük teszi a farkát... a többi is ugyanez, max. szebb csomagolásban.
2011. aug. 13. 22:46

nekem nem dob ki semmit....

Drága kéjt olvastam....az nagyon komoly volt...

591. Netudddki (válaszként erre: 384. - Edinatoth)
2011. aug. 13. 22:42
Azért remélem, a helyesírás-ellenőrző be volt kapcsolva a wordben... :D
2011. aug. 6. 18:03
Érdekes! Szerintem maga a történetek igazak lehetnek, biztos vagyok benne, hogy a magyar modellek is áruba bocsátják a testüket, másképpen nem tudnának úgy élni, ahogy... Az viszont furcsa, hogy egyszer azt mondja az író, hogy nem ismert, máskor pedig, hogy igen.
589. 18e55ba98f (válaszként erre: 587. - Kiscsillag91)
2011. aug. 6. 15:11
Akkor a kuncsaftjai és az orvosok, nővérek, taxisok nem néznek tv-t, nem olvasnak újságot, semmit ahonnan ismerős lehetne nekik! Érdekes elmélet! A könyv első részében arról írt, hogy nem ismert ember. Vajon melyikben hazudott a főhős kilétéről?
588. tücsimücsi (válaszként erre: 587. - Kiscsillag91)
2011. aug. 5. 21:14
Csakhogy az a kérdés:ha egy ismeretlen nőről lenne szó, mennyien lettek volna kíváncsiak a könyvre? itt az volt tényleg a csel hogy elhintette hogy egy ismert ember. És szerintem sem fog soha kiderülni ki Szofi...lehet az írónő maga:-))
2011. aug. 5. 20:21
Én olvastam a Drága Kéjt. Szalai Vivien maga nyilatkozza, hogy Szofi ismert, és a médiában is gyakran feltűnik.
2011. aug. 5. 15:58
Szofi semmiképp sem ismert ember! Ez is benne van a könyvben. Hanem egy jól öltözött, gazdag csaj, aki szándékosan nem reklámozza magát, mert neki a diszkréciója a legfontosabb. Azért nem ismerte fel sem a rendőr, sem az orvosnál senki. Persze ez csak az én véleményem. De az is érdekes elgondolás, hogy csak kitaláció és tényleg több lányból van " összegyúrva" ! Mert úgy tényleg soha nem fogjuk megtudni, hogy ki ő! A második rész is nagyon jó. Én elolvastam, tetszett, de több meseszerű vonás van benne, mint az elsőben! Valaki olvasta a Drága kéjt?
585. csillubaba (válaszként erre: 576. - Happy Panda)
2011. aug. 4. 17:43

Hát minden elismerésem...!! Utánanéztem és igaz!! Bóna ildi az egyik.

Ha olvastad a stroy cikket: ki a politikusfeleség?? Nekem megfordult a fejembe a Rába Timi, ő régen elég nagy..... volt, de mivel a dubajozás csak mostanában terjwdt el és neki 2 kicsi gyereke van. kizárt.

És a harmadik? Az meg egy valósághős....

584. gilmore*girls (válaszként erre: 583. - Gilmore*girls)
2011. aug. 4. 12:22
Bocs, de a laptopom billentyűzete sz@rakodik...
2011. aug. 4. 12:20

Olyan érdekes, hogy Szalai Viviennek is Audija van, hogy agy közösség oldalon a méredgrága táskájára (ahol a méregdrágán van a hangsúly) fröccsent kávé teszi tönkre a napjátés átkozza azt, aki a fodrásznál huzatot csinált. Előszerettettel pózol modellként újságokon, partyrólpartira jár...egyedülálló...

Véletlenül sm azt akarom sugallni, hogy ő a könyv szerelője...szerintem inkább összeszedett információk és saját belsőjéből fakadó, eltitkolt anyagias vágyai, újságíróként sok mindent tudó de nem mondható nőként írt egy fiktív könyvet. Talán valóban igaz 90%-ban, de nem egy emberről szól. Sok lány életetét gyúrta össze, mintha a Hófehérkétől a Piroskáig minden leányzóból kerülne bele valami. De leginkább saját maga álmai alapján sző egy történetet...És nem hazudik, valóban igaz...de nem úgy ahogy hisszük...de így eladható...

Biztos vannak modllek, akik dubajoznak. Van a könyvben családjától különélő apa, orchidaszeretet és gazdag vállalkozó, aki Péter, de nincs két gyereke, csak egy...ez Lehet H.É. és Cs.P...Aztán a gazdag vállakozó két gyerekkel, egy feltörekvő de a vállakozót elszerető modell B.SZ. és D.Z. és K.F., és M.A., aki Dubajban úszkált és K.A aki homokos parikon volt exkluzív női csemege...és még sorolhatnám az általunk ismert híres celeblnyokat...De a könyvben, hgy persze perelni ne lehessen és hazugságon ne lehssen kapni a szerzőt, egy lány, aki néha modellkedett, akit nem ismernk fel a rendőrök...ja...és most eszembe jutott egy másik odell, akit elkaptak a rendőrök füves cigivel egy kocsiban...plusz eszembe jut a régi kedves barátnőm, aki ugyanezt csinálta csak nyugatra járva és politikus és olimpikon is volt a vendégei között...Szerintem a könyv egy jól eladott a valóságból innen-onnan sok ötletet szedett mű, ami Viviennek hihetetlen sok pénzt hoz...és nem kell Dubajig sem menni, csak elszórni a gyanut, hogy mindenki lehet lassan spontán dubajozó...Szerintem egyik híres modell vagy celeblány sem Szofi...Inkább alehetőségek nője, aki mindenkiből magán visel valamit...Ugye kedves Vivi? Jó húzás volt...le a kalappal...

582. timycat (válaszként erre: 581. - B486c9cf7d)
2011. aug. 4. 00:03

Igyekszem formában tartani az "öreget" ;)

Hogy 10-15 év múlva mi lesz, azt nem tudom, de tisztelem őt annyira, hogy akár lemondjak egy-két vágyamról vagy jóval meggondoltabban intézzem a "dolgaimat". Meg valahogy így lassan 28 évesen (10-15 év múlva meg pláne), gyerekkel, egzisztenciával már sok olyan dolgot nem tennék, amit simán megtettem 18-20 évesen.

Benőtt a fejem lágya na! De nem kiabálok el előre semmit, nem tudhatom mit hoz a jövő, még az is lehet, hogy én leszek fiatalabbra cserélve ;)

581. b486c9cf7d (válaszként erre: 580. - Timycat)
2011. aug. 3. 01:29

Wow, akkor meg a masik holgy is fiatal volt hozza kepest.

Igy viszont meg 10-15 ev mulva akar jogosan tamadhat igenyed egy ujabb hazassagon kivuli korre, vegulis o mar oregszik, te meg nem.

Ugy tippeltem hasonlo koruak lehettek, de ezek szerint jol mellefogtam :)

580. timycat (válaszként erre: 579. - 635da491de)
2011. aug. 3. 00:40
27 év
579. 635da491de (válaszként erre: 577. - Timycat)
2011. aug. 2. 23:37
Elárulod mennyi az a "tetemes" korkülönbség?
578. b486c9cf7d (válaszként erre: 577. - Timycat)
2011. aug. 2. 20:48

Ertem.

Joll tetted ;)

577. timycat (válaszként erre: 575. - B486c9cf7d)
2011. aug. 2. 19:57

ez így mind igaz, amit leírtál. Csak nálunk pont az a helyzet, hogy párom és köztem van nagyobb (tetemes? bár nem érzem annak) korkülönbség és az a nő lett volna a korban inkább hozzáillő végül is.

Ami a csalfábbságot illeti, pont a (akkori) fiatalságom okán én hosszabb pórázon voltam, nekem ő több mindent elnézett, mondjuk úgy, hogy több "harmadik pasi" volt a kapcsolatunkban, mint "harmadik nő"

2011. aug. 2. 17:17

Dubajozós lányokra tipp: Rus Krisztina, Bóna Ildikó :-)

A story lehozott egy cikket, pár csajról, és rájuk illett a leírás.

-"Egy ismert nagyon fiatal showman felesége volt az udvarhölgye a szépségkirálynőnek aki Dubajozással foglalkozott"

Showman feleség, S. Kata.... és akkor volt szépségkirálynő a Bóna Ildi:-)

575. b486c9cf7d (válaszként erre: 573. - Timycat)
2011. aug. 2. 15:28

Ok is gondolkodnak- marmint a ferfiak. Egy ekkora korkulonbsegu kapcsolatnak mi jovoje van klasszikus ertelemben? Jo, most ne menjunk bele a kiveteles esetekbe, nem azt akarom irni, hogy az ilyen parok nem lehetnek boldogok.

Ezt pont a ferjemtol tudom, neki is volt idosebb baratnoje, de azok nem a kozos jovore mentek ki, tobb kapcsolatara mondta utolag, hogy azert lett veguk, mert egyszeruen mas tervei voltak es azokba az adott nok nem fertek ahogy voltak bele.

Adott esetben a parod miert valasztotta volna az idosebbet, ha a korban hozzaillo, elnezo baratnojevel is maradhat?

10 evvel kesobb a no is 10 evvel idosebb lenne... Nem minden szol csak a jelenrol.

Mondjuk egy 30 es 45 eves no kozott mar vannak kulonbsegek, testileg mindenkeppen.

Hogy erted a csalfabbat? :)

574. timycat (válaszként erre: 570. - 635da491de)
2011. júl. 30. 16:51
akkor nézzük onnan, hogy párom is "eltűrte" a kicsapongásaimat; kétirányú volt az utca. Míg sok nő képes félrenézni ha a párja csalja őt, a férfiakra ez azért kevésbé jellemző
573. timycat (válaszként erre: 571. - B486c9cf7d)
2011. júl. 30. 16:49

ha azt mondanám hogy nem, akkor hazudnék, ott mélyen legbelül "elgondolkoztam", hogy mit nyújt egy nálam "rosszabb" nő (ekkor voltam kb 20 éves a nő meg 35), amit én nem; addig kőkemény önbizalommal rendelkeztem és rá kellett döbbennem, hogy nem minden a feszes test, csinos pofi

De utólag levonva a konklúziót -én voltam amúgy a csalfább- ezek a "tapasztalatok" csak megerősítettek minket abban, hogy nem találunk jobbat a másiknál; én legalábbis így gondolom

❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook