Szalai Vivien:Hamis gyönyör című könyvében szerinted ki lehet a luxuslány? (beszélgetés)
Tudod mire akadtam az imént?
Az egyik napi bulvársajtó internetes oldalán a héten minden nap van a könyvből részlet.
Sportolók, zenészek, és isten tudja kik fizettek még ennek a luxusprostinak. A mai napon az ismert sportoló van terítéken.
Lassan meg se kell venni a könyvet, mert a lényeget, a legszaftosabb dolgokat megírják a héten.:D
Az Alexandrába lehet megvenni, De letehetetlen könyv.
B. Sylvi szerintem. tuti
Sziasztok!
Szerintem Zimány és Hargitai kizárva. Mind a kettő jó módú családból származik, és szerintem Lindácska még a f..szt is zsebkendővel fogja meg :-)Neki általában van pasija.
Én is Bódy v. Horváth Évára tippelnék.
Ezen amúgy nagyon meg vagyok lepődve.Én azt hittem a szőkéket szeretik,hiszen náluk minden nő fekete.
Ezért "kincs"nekik a szőkeség.
Én az Alex..ában vettem.
Még egy tiip,nem modell,de ugye ahogy írtátok,ferdíthetett is az írónő.
Erdőhegyi Brigitta,na róla tuti nem gondolnám,ezért akár lehetséges is:))
Akiről nem gondolnánk az lehet egy tévés műsorvezető is vagy valami színésznőcske, mármint volt sorozatszínész (Dubaiban biztos nem kérdezték meg mivel foglalkozott itthon).
Mert szinte mindegyik "modellről" el tudom képzelni, Horváth Éváról is simán.
Tiszta Agatha Christie:-) akire senki nem gondol, biztos az a gyilkos...amúgy nem rossz a logikád.
Most jelent meg ez a könyv, hogy fórumot írtak ki róla?
Amúgy én a legjobban H. Beáról tudnám elképzelni...
Látod ez lehetséges.
Nem hiszem, hogy kiderül,a nők lapja oldalán még azt olvastam, hogy a művészneve Sofi. Ez se árul el sokat.
Dundika apja pl. lelépett, de neki van tesója.
De persze az is lehet, hogy ferdített egy-két dologban az író, hogy félrevezesse a népet.
Mivel annyit tudunk a csajsziról, hogy kettesben élt az anyjával, akkor csak kizárásos alapon lehet rájönni.
Akikről biztosan tudjuk, hogy teljes családban élt( van apu, tesó): Bódi Sz. Zimány L. (ő egyke, de apuci van ), Debreceni Z.
Molnár Anikó se fér a képbe, mert neki van egy bátyja. Annácska is említette az apját
5 nőcit ki is zárhatunk.
Amúgy meg "vicces",h."régebben"az volt, ugye,h.örült az anya ha a fia egy egyetemistába szeret bele,mert akkor az rendes lány,és jóravaló...
Most meg-tisztelet a kevés kivételnek-a legtöbbjük azért h.elérjék a vágyott diplomát,el kell adniuk magukat,mert szinte lehetetlen előteremteni a tandíjat:((
Cippora,ő sem egyből lett luxusp.,kicsiben kezdte,lakáson,és később került "följebb",rengeteget olvasott,és ezért lett művelt.
További ajánlott fórumok:
- Mitől mondható gyönyörűnek egy nő?
- Egy kimagaslóan gyönyörű lánynak hogy alakulhat ennyire rosszul az élete?
- Mit jelent magyarul a "finer boy" Harry Potter könyvében? (a mondatot leírtam)
- Tudja valaki, hogy hívják a Dzsungel könyvében szereplő (dvd) kislányt?
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra könyvében leírt edzésprogramjával kapcsolatban?
- Szalai Vivien: Hamis gyönyör