Szakítsak, vagy változni fog? (beszélgetés)
Nekem van képem :) De nekem is az a véleményem, hogy szakíts vele és nem a pénz miatt, ahogy olvastam az eddigi hozzászólásokat nem sokan foglalkoztak a kislányoddal csupán az anyagi gonddal. Ilyen "apát" szeretnél a gyerekednek??? Szerintem ezen is el kellene gondolkodnod. Önző, éretlen pasinak gondolom. Hány éves?
Rajtad áll,szerintem felesleges fent tartani egy ilyen kapcsolatot.Még azt akartam kérdezni,h szokott e a lányodról kérdezni?Akármit,bármit.
persze hogy nem hiszen el van foglalva saját magával
Keresni keres,meg msn-en szoktunk dumálni,szinte mindennap!Én pár napja ridegebb vagyok vele,mint eddig de nem vett észre ebből semmit!!:-S
Hát,ha már más szempontból nem figyel rád és a lányodra,akkor vmivel -mutatnia- kell h érzései vannak feléd.Ha már ezt sem tenné,akkor tényleg érdekes dolog elé néznél...:-) :-S
Szerintem várj...várd meg h ő mit lép magától,keres-e ha nem mész stb?!
Bár ezzel egy időben el is kezdhetsz új pasi után nézni,mert nem hinném h változni fog,meg ha igen...akkor is ez kell hozzá?!!
Időpazarlás az egész!
ÓÓÓÓ, :DDDD Szerintem én kérek elnézést :DDD
Igen nagyon fontos hogy ápolják a kapcsolatot, hiszen együtt vannak és ha minden jól megy egy család is lesznek, úgyhogy ha egy pasi komolyan gondolja akkor a gyerekkel is foglalkozik!
Örülök,hogy jól alakul az életetek,és megtaláltad azt,akit szerettél volna magad mellett látni!!!
Én értem, csak más a véleményem és az értékrendem.
Ha megerősítést szeretnél tőlem megkapod! :) Mehet a levesbe!
én nem is keresném az okokat, indokokat... egyszerűen nem fogadja el a lányomat, akkor kész... vége!
Nekem van a legcsodálatosabb vőlegényem, mindjárt férjem :D, aki ezek mellett a legszuperebb nevelőapa a világon. Első perctől kezdve látatlanban elfogadta a kisfiamat, pedig az első pár lépés nagyon nehéz volt, mostmár imádják egymást. :) (csak az apja hagyna már minket békén, de ez nem ide tartozik, bocsi... :( )
Azt hiszem a sarkamra kell állnom,és lépnem,mert ez jobb nem hiszem,hogy lesz!
És mind a kettőből a szétválás következik, tehát nincs keresni valód ebben a kapcsolatban. Vagy csak annyi max ha jó a szex, de akkor most a köv 5 hónapot ő fizesse :D
Látom nem tudod megérteni a dolgokat! Szerintem nem is akarod! Mindegy majd megérted ha kifogsz valami spúr parasztot!
Igen,igazad van!De akkor mi a f@szért mondja,hogy így szeret,úgy szeret??Komolyan agyrém!!
A kettő nem függ össze.Ameddig mész,addig -él- a kapcsolat.
Talán azért nem akarja a lányodat megismerni és azért nem veri magát költségekbe,mert csak arra kellesz neki.
Vagy ez van szerintem vagy tényleg smucig.
Én így is lovagiasnak é kedvesnek tartom a barátomat. Lehet nem vagyok elég idős ezekhez a dolgokhoz, ezért nem tudom ezt felfogni, mert mi még egyetemisták vagyunk és ebben az esetben nem várom el, hogy a szüleitől kapott pénzt rám költse. De remélem a későbbiekben sem ez lesz a mércém a lovagiasságra, amikor saját fizunk lesz.
Nme haragszom,hisz ezért nyitottam a fórumot!
Ez is lehetséges!Már ezt is leírtam,hogy gyakorlatilag,én fizetek azért,hogy elmegyek hozzá,és pár napot együtt vagyunk!Benzin,idő,amit a lányomtól veszek el!
Mér mit gondolsz, az enyém multimilliomos? A lehetőségekhez mérten kell gondolkodni! Azt meg csak be tudja mindenki tájolni, hogy mikor mik az anyagi lehetőségek!
Ha viszont egy szegény pasit fognék ki,akkor valószínű sem én,sem Bébike nem kérnénk,vagy nem várnánk el annyit,mint egy normálisan kereső pasinál!
hát pontosan, ez egy tapló.
És mi van,ha csak kihasznál?/testileg/
Vagy az nem lehetséges?
Akkor ennyi, ne haragudj, őszinte leszek:
hülye vagy, ha vele maradsz..
bocsi. :)
Mi van akkor (tegyük fel), ha a pasi szegény.
További ajánlott fórumok: