Szakított, de nem tudja mit érez (beszélgetés)
a ferfiak sem tudjak mit akarnak
ossze vissza beszelnek de mire rajonnek a dontes mar megvolt
sajnos neha visszafordithatattlan
Szerintem mindenképpen próbáld meg most lezárni.Aki ennyire össze van zavarodva annak ez a szitu ami köztetek van csak félmegoldás.Érdemben nem fog változni....
Aztán ki tudja mi lesz,de egy időre fújj neki partvonalat:D
Szerintem elmúlt nála a szerelem, aminek a helyét átvette a szeretet. Valószínűleg ezzel nem tud mit kezdeni, nem ismeri még magát, az érzéseit..., és össze van zavarodva.
Én azt mondanám, hogy próbáld meg lezárni ezt a kapcsolatodat, mert túl fiatalok vagytok ahhoz, hogy összekössétek az életeteket, és ha nem most, akkor később kerül sor a szakításra.
Élj, bulizz, ismerkedj más fiúkkal -de csak okosan! ;) !
Elég nyilvánvaló hogy már nem "úgy" szeret!
Itt jobb megoldásnak tűnik ha te jobbra ő balra!
Ha szeretek valakit azt egyfolytában szeretem és nem változtatom a véleményem róla hetenként!!
szia
en 15 eves korom ota voltam egyutt a ferjemmel
3 hete elment mert azt mondta nem szeret
17 es fel ev utan
ha egyszer azt mondta hogy nem szeret,tobbet ne higyj neki
en 17 es fel ev 2 gyerek utan kaptam ezt meg
fiatal vagy
lepj tovabb
Szakított és tudja miért.
Én így látom a szitut.
Ha szereted, akkor fontold meg, nem teszel vele jót, hogyha elkényeztett királyfit hagysz belööle válni. Sosem lesz belööle jobb ember, ha mindig hagyják, hogy megalázzon másokat. Még gööze nincs a mások lelkének létezésérööl és ha nem kap egy-két pofont, ilyen éretlen is marad. Üres embernek üres a jövööje.
Ha szereted, az még nem ok arra, hogy Magadat elfelejtsd szeretni és eldobd a tartásodat!
Elööbb-utóbb úgyis lezárja, akkor miért várnád ki? Minél hamarabb, annál hamarabb elkezdhetsz regenerálódni egy-rossz hallani, de- szebb kapcsolatra.
Ès ne hidd el neki, hogy szeret, ha közben lábtörlöönek használ. Ez nem szeretet. Többet érdemelsz. Ès a többet nem egy ilyen kis éretlen nemmondomkimitööl fogod megkapni. (nem feltétlen korra értettem az éretlent, de érett 18évest csak egyet ismertem, aki eröösíti a szabályt:))
Te tod, meddig vagy képes elmenni...
Arra vigyázz, hogy ne sérülj- bár ez óhatatlan, a srác jellemével kapcsolatban leírtak alapján.
Sztem (de ez csak 1 vélemény a sok közül)jó, hogy vagy neki és hawaii, hogy hozzád bármikor mehete, akármilyen seggfej volt. Beszélget, megdumál, bókolgat meg izéke, aztán levesz a lábadról, utána megint minden elölről. Ennek, csakis TE tudsz határt szabni, különben az ilyen manyus évekig a nyakadon fog lógni, ami nem lenne baj-HA hűséges lenne. De ez bazi +alázó és méltatlan, szóval mindekinek maga kell eldöntse mennyire megy le kutyába egy senkiért...
azt nehezen viselik a pasik/srácok, ha más-is- nyomul rád... cseszi az egójukat!!!
de ha egy jó szóra mindig visszaugrasz, akkor annyi, mert tudja, h.bármikor kapható vagy és még 6ással van rád...
Amíg ez íg van, addig te vagy a szívó ágon és nagyokat sérülhetzs, mert ő 1. nem vesz komolyan 2,kihasznál
Rajtad múlik, bedőlsz-e vagy sem, de az ilyen tipusnak jó a dumája, szóval esélyes, hogy szivacs lesz még egy jó darabig.
Sajna, az emeber lánya naon hiszékeny...
Bocsi,de tudom, nem okoskodásból, csak én is +minden barinőm belefutott ilyenekbe.
Ebben a korban meg pláne, megdugnák a krumplit is-ha el nem gurulna,de kell egy fix vki, aki ott van a háttérben,mint a "csajom"
Gondolom, dekoratív vagy, suliba jársz, beleillesz a társaságba stb. Kell neki vki, aki ott van, ha neki kell.
Ha te ott vagy, akkor ott vagy, de ha nem lennél ott, valszeg +oldaná mással.Ő sztem nem gondolja olyan komolyan,mint te.-sajtos
Az a baj... hogy nem csak az ennyi idős srácok vannak ezzel így.
Én pl.30-on túl szívtam ezzel egy nagyot, szóval nincs rá recept.
Csalódás hegyek...
Az idő mindent eldönt, bár a mai világban kétlem, hogy egy "első" cerelem tartós lehet.
Ill.naon ritka, ha mégis.
Kitartás, ilyenkor bazi nehéz...
További ajánlott fórumok:
- Ki milyen praktikák alapján tudja beosztani úgy a konyhapénzt, hogy ne érezze hóvégén azt, hogy megfullad a nadrágszíj szorításától?
- Hogy szakítasz vagy szakítottak veled!?
- Miért szakított meg velem minden kapcsolatot a "majdnem barátom"?
- Egy éves kapcsolat után felvettetem az összeköltözést, erre a párom szakított velem egy hét múlva
- 8 év után szakított
- Egy jó barátnőm pasija egy társaságban mindenkinek azt mondta, hogy már szakítottak... a lány erről nem tud...