Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szakított, de nem tudja mit érez fórum

Szakított, de nem tudja mit érez (beszélgetés)

1 2 3
2011. dec. 11. 00:35

Sziasztok!

A barátommal kb 1 hete szakítottunk. egy hónapja is összevesztünk. akkor aztmondta, hogy gondolkodnia kell mert már nem szeret úgy.. akkor 1 hét után rájött, hogy mégis szeret. hajnalig beszélgettünk minden nap(én Pesten voltam, ő itthon kb 200km-re). aztmondta hogy újra ég a tűz és hogy imád. meghalna értem annyira szeret. 10 soros szerelmes leveleket írt. aztán múlt héten összevesztünk és aztmondta neki ez így nemmegy. nemszeret már úgy. múlt hétvégén még együttvoltunk együttaludtunk buliztunk. aztmondta, hogy nagyon jóvolt de most egyedül kell lennie. ki akarja élni magát. ő 18 én 19 vagyok. 1 éve vagyunk/voltunk együtt. azótais beszélünk. egyszer aztmondja hogy szeret és akar továbbrais beszélni. egyszer meg azt, hogy netalálkozzunk meg ne beszéljünk mert neki is nagyon fáj.. ma is találkoztunk. megölelt megpuszilgatott. mondogatta, hogy ugye tudod, hogy szeretlek. ilyenkor mi van?:S szerintetek mit tegyek? lehet még valami? ez csak a fiatalság miatt van? énvoltam az első komoly barátnője. kérlek segítsetek! én nagyon szeretem..:(

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook