Szakdolgozatomhoz nem találok szakirodalmat, tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
ezen az uton indultam el , erre lenullázott a tanár hogy minek mutatom be a vizsgált fajtákat , elég mindről hűrom mondat , hogy nem ez kell nem ez érdekli .
totál lenuéllázta az egy hoinapos munkámnat
szerintem a következő lehetne az irodalomban, M.o. gyümölcstermesztése, almatermesztés jelentősége, alma fajták ( részletesen leírnád azt a fajtát, fajtákat amivel foglalkozol) , csírázás , eredés fiziológiai sajátosságai ...
stb..
Én is olyanról írok amivel enm foglakoztak korábban
muszáj :)
mit akarsz írni a témavezetőd felettesének?
kérvényt a szakdolgozati témád megváltoztatásához?
én felvenném a kapcsolatot e-mailben agrártud. egyetem tanáraival, mit javasolnak
bemennék az egyetem könyvtárába és a digitális adatbázisban kutakodnék
a témát se értem
de ha ezt az eredési arányt még nem vizsgáltra senki, akkor talán Neked kellene elkezdened
rezisztens almafajtk eredési arányának vizsgálata.
az eredési aránynal egyetlen faiskolai könyv sem foglalkozik , magával az oltássa, folyamattal igen , körülményekkel. de egyetlen kutats em jegyzett le eredési arány külöbségeket fajtánként
a szakdogámat írom , lassan beleőszülök. a legrosszabb buktatóval találtam magam szembe , nincs szakirodalom ,
az az irány amierre elindultam (arra volt anyag) a konzulensem szerint nem jó. amerre mutat arra meg nincs irodalom , erre azt mondja hogy én választottam a témát. most mit tegyek itt állok egyetlen oldal és szakirodalom nélkül
További ajánlott fórumok:
- Segítséget szeretnék kérni szakdolgozatomhoz. Az állami gondozottakról írok. Tudnátok segíteni, merre keresgéljek?
- Hiperaktív és viselkedés zavaros gyerekekről szóló szakirodalmat keresek ill. web oldalakt is, tudtok segíteni?
- A szakdolgozatomhoz szeretnék mindent megtudni a kamaszkorról. Tudtok benne segíteni?
- Pénzügyi szakdolgozat témát és konzulenst keresek, tud valaki segíteni?
- Tudsz segíteni befektetésről szóló szakdolgozattal kapcsolatban?
- Közbeszerzési referens szakdolgozatra lenne szükségem. Tudna valaki segíteni?