Suzuki Swift (régi) -Kinek van vele tapasztalata? (beszélgetés)
Szerintem nagyon alacsony..nehézkes belőle kiszállni..
Mikor pocakos voltam akkor meg főleg úgy kellett belőle kihúzni:)
Érdekes, mi nem szoktunk így csúszni, pedig ráadásul hegyen lakunk.
A bénaságról: annyi alapja van szerintem, hogy nem gyorsul jól a Suzuki, ezért én pl nehezebben kanyarodok ki balra alsóbbrendű útról erős forgalomban, ahol egy "jobb" autó simán kicsusszan, ott engem szétlapítanának. De hiába dudál mögöttem a BMV, azért nem fogom a gyerekeim életét kockáztatni...
Én néha tapasztalom a lenézést, ledudálást. Női sofőr plusz Suzuki, elég rossz összeállítás.
Én egyszer pördültem ki, de akkor nagyon. Szerencsére egy nagy, üres placcon, és nem is jött senki arra. De az tükörjégen történt. A gyereket vittem kórházba ráadásul, az ügyeletre...
csááááá...
hát egy Suzuki az nem Ferrari,arra készülj fel...mindenki téged fog utálni,le dudálnak,le amatöröznek,le bénáznak,le túrnak...egy Suzukis élete nem könnyű...tudom miről beszélek...nekem is van egy Suzuki Swift 1.3glx-em,csak az egyém 1999-es évjárat,2 éve van nálam,imádom,elötte fityóm volt...
ennél igénytelenebb autó tipus már csak a trabant...a szerelők hirből sem ismerik...ez jó hir...nem egy kapkodó,fürge tipus,csak szépen mindent,nem kapkodja el,tanuló autónak épp ideális...
a fogyasztása 6 l/100km,a városban valamivel több...szerintem gazdaságos,a gumikról csak annyit,nekem Tesco 4 évszakos gumijaim vannak,azt mondta a szerelő,ez pont jó neki...
ez a jó,de van rossz oldala is...nagyon könnyű autó,én már pörögtem vele néhányat,a téligumi vásárlásnál nem elég csak a meghajtott kerekekre venni,vagy mind a 4 kerékre veszel vagy egyikre sem,mert ha megcsúszol vele,akkor nem fog meg semmi...ezt a gumis mondta jótanácsként...
szerintem jó választás volt,leld benne minnél több örömöd,jó autózást....
u.i:a testvérem amikor meglátta,hogy Suzukit vettem,csak annyit mondott:-csak nehogy karambolozz vele...
csak ügyesen...
meezy
Nekünk a szüleimnek van és utálom.
Nem lehet benne elférni a kicsinek az ülése is alig fér el benne.Kényelmetlen,úgy érzem a földön ülök benne viszont a fogyasztása nagyon jó.
A miénk is piros, 1,3 és 93-as évjárat. Szinte sosem kell szerelni rajta semmit, elsőre átmegy a vizsgákon. Nagyon hálás jószág. :)
Szervókormány után furcsa lehet, de még én is simán parkolok vele, nő létemre. :P
Imádom a kis Suzukinkat! Ebben a hónapban tölti be a 9. évét a drága.(el ne felejtsek neki venni ajándékba egy új illatosítót:-))
Még semmi gondunk nem volt vele, ügyesen indul reggelente is. Bár igaz, hogy az ablak páramentesítéséhez a drágám ráadja a ventillátort, és közben már az én orrom alól jégcsapok lógnak, de aztán fűtéssel nagyon hamar bemelegszik az utastér.
Nekünk is Suzynk van, 14 éves, piros színú, 1.3-mas csoda. 1 éve van nálunk. Azt mondta a szerelő, hogy ilyen Suzukit még nem látott, amit ennyit kellett szerelni, mint a miénket. De tényleg, az előző gazdája úgy átk*rt vele minket, hogy az hihetetlen. Ennek ellenére nagyon szeretjük, és hát kapott is, 1 év alatt 20e km-t mentünk vele.
Fogyasztásra mi a következő adatokat mértük: városban 6,5 l, városon kívül 5 alatt megállt:) Ezek még akkor sem nagyon kúsztak feljebb, mikor lukas volt a kipufogó.
Ja és még valami: én imádom vezetni, kivéve amikor nagyon kell tekerni a kormányt, pl parkolásnál. Sanszos, hogy attól egyszer sérvet fogok kapni. Viszont A-s Mercin tanultam vezetni, és annak minden előnye ellenére megváltás volt átülni a Suzyba.
Mindenkinek sok örömet kívánok az autójához! :)
További ajánlott fórumok:
- Aki becsületes az hü.....? -kinek mi erről a véleménye
- Érdemes lecserélniegy24éves, opelt, egy10éves suzuki swiftre?Segitsetek!
- Ki mit tud az esztergomi Suzuki gyárról?Véleményekre tapasztalatokra vagyok kíváncsi.
- Új fajta Suzuki Swiftnek az akummulátorát ki lehet venni?
- Hallottátok a Suzuki Ász több száz vevője után nem fizette be az ajándék cascót?
- Új Suzuki Baleno-t miért nem látok az utcán?