Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás? (beszélgetés)
Szia Atáner!
Majd mondd el, mit mondott!
Hmm Zalaegerszeg, imádom:)!
:((
És az öcséd is megy kontroll MRI-re?
Hurrá!
Ja, nálunk mindenki nyomi volt a hétvégén!
Hiába hívom Jázmint, nem veszi fel! Remélem, csak lehalkította!
Megverlek! Ennél kényelmesebb segítséget pedig nem tudok felajánlani, felmész a youtube-ra és megnyomsz egy gombot:
Hanyadjára is illesztem ezt ide?
Szia!
Már voltam dokinál,azt mondta álljak le,mert lehet semmi komoly nincs a fejemben csak valami kis banális dolog aminek nincs jelentősége.És már megint beleestem a pánik legmélyébe,mert belehajszoltam magam.Most sírok...,mert nem merek elindulni Lizáért az oviba.Szerintem felébresztem páromat(éjjeles volt),hogy jöjjön velem.Amúgy most ébredtem fel,egész de. aludtam.Fáj a fejem is,szemem is.
Holnap reggel 8-ra megyyek pszichiáterhez,már alig várom...még 1 orvosi vélemény.
Talán nem is írtam,de este az agydaganatos fórumon írtak nekem vmit,amitől még jobban begyogyóztam.
Az MRI-re írt két dg.kód:-idült arcüreggyulladás(anno ettől zsibbadt az arcom bal oldala) a másik agysorvadás.Na ez utóbbi betett,mert utánaolvastam a betegségnek.Házidokim jól megszidott miatta,szte ha neki csinálnának MRI-t,neki is kimutatnák az agysorvadást,az van mindenkinek,mert ahogy öregszik az agy sorvad el,ezért van az öregkori butulás.EVELYN MAGADRA NE VEDD,TE FIATAL VAGY MÉG!!!80 éves emberkékre gondolt.
Örülök,hogy holnap megyek ideggondozóba,mert nagyon vacakul vagyok.
Na,felhívom anyóst este jöjjön már aludni hozzám,mert félek,most meg ébresztem Gábort,csak nem fog annyira haragudni.
Sziasztok!
Itt egy másik segítség, állítólag ez a **n vagy mi mindenre jó, olvassátok el ezt a fórumot a 83, hozzászólástól, figyelve csabira és Dittire, nem hosszú!
Brigike gyógyuljál, halántékra, tarkóra hidegvizes ruha!
Jázmin, ma mész dokihoz?
** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
Sziasztok!
Brigi,még mindíg fáj a fejed?Gyógyszerre se múlik??Nekem is fáj még egy kicsit.
Szia!
Akkor nem volt valami fényes az éjszakád. Sokszor van migréned?
Sziasztok!
A fejfájásom nem csillapodott,migrén lett belőle,szédülés és hányinger ehhez éjszaka társult 1 pánikroham...Nem sokat aludtam....
További ajánlott fórumok:
- Gyógyszerfüggőség, depresszió, szorongás, pánik... van kiút!
- Terhesen súlyos depresszió és erős pánikbetegség
- Homeopátia szorongásra, depresszióra. Van valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
- Mennyi idő után hatnak kb.azok a gyógyszerek, amit pánikbetegségre írnak fel?
- Normális .hogy amit kaptam gyógyszert szorongásos éa pánikbetegségre az ideggondozóban attól még jobban felerősödtek a tüneteim?
- Ki, milyen gyógyszert szed szorongásra, depresszióra? S milyen tapasztalatai vannak?