Strandolás állattal! (beszélgetés)
Hát igen, megint bebizonyosodott, hogy a kutyák mennyivel többet érnek az embereknél. sok gerinctelen kétszínű, gonosz ember. igen. Köszönöm, h felnyitottátok a szememet, hogy a szuperkutyámat mindig megkíméljem a társaságotoktól.
Mert Ő többet ér. De ezt minden kutyás tudja. csak még bízunk.nadehogy miben??
Sose kértem az emberi strandot. és meg fogjuk csinálni, mi kutyások. Lázadás? azt sok buta ember csinálja. ez is minősít.
nem. kevés pénz, és kész.. és ennyi. aztán a sok rosszindulatú meg mondhatja a magáét. ennyi.
Lemondok én elég dologról. Pl. nem tudok 6 óránál többet suliban lenni v dolgozni, mert ebnek pisilnie kell, hazarohanok. egyéni gondjaim.
de miért kell ennyire gonosznak lenni? Ha nekem valamiért szar,(kutyaizony) legyen a másiknak is? Szuper mentalitás. gratulálok. mert a te életedben a szgépen kívül nincsen semmi,pláne élőlény, aki boldoggá tenne, azért a másikét ne nézzük le.
Hogy képzelitek hogy marha nagy emberek vagytok, ha a szemetekben a kutya egy legyilkolnivaló szenny? miért vagyok azért kevesebb, mert befogadtam egy kutyát, szeretem, és nevelgetem?
hogy lehettek ennyire szemellenzősek?
POnt ezen dolgozom.Amit már le is írtam lejjebb. Dolgozom, h legyen.
Nem fröcsögök, hanem szeretném, h legyenek lehetőségeim.
Ne szeresd a kutyám, én nem mondok ilyet a gyerekeidre, mert emberi lények. mit tettek ellenem? nincs semmi bajom a gyerekiddel. Neked viszont úgy van a kutyámmal, h nem tudod micsoda, hogy csuda?
Nem igaz, hogy midnenki szemét. Egyszerűen kérem, h lgyen 1 olyan hely, ahol a rengeteg kutyás el lehet az ebével.
Ha ez azt jelenti, hogy mindenki szemét rajtam kívül, akkor igen. tökéletesen jól látod a dolgot.
Tüntetés? Lázadj fel! Ne hagyd magad! Mond meg OV-nek, hogy ez igazságtalan!
Mit szeretnél hallani tőlünk? Hogy mehetsz a strandra a kutyáddal? Édes kevés a mi hozz
járulásunk:)))))
Jahogy a kutyáért le kell mondani bizonyos dolgokról? Hát kemény az élet. Ez aztán tényleg a mi hibánk, meg az államé.
:)
Az irásod lényege, hogy mindenki szemét csak te nem, mert te szeretgeted a kutyusodat és zavar, hogy én meg más nem. Bocs, nem szeretem a kutyádat, de gondolom te sem az én gyerekemet. És nem zavar, hogy te nem.
Aki fröcsög az te vagy.
Miért nem csinálsz egy kutya strandot?
Mert itt amúgy a nyaralás kutyával is a kérdés.
Én nyaralni vele megyek, tehát ki vagyunk tiltva mindenhonnan. Imádom a balcsit, de nem mehetek oda, mert kutyám van? Minden feltételnek megfelelek, de mivel kutyám van nem? Ez megint csak engem korlátoz. Megint nem téged.
Miért fáj másnak, h 100strandból 1-ben azok az emberek (akiknek jogaik vannak, hisz emberek), fürödjenek azokkal a házi kedvenceikkel, akikkel szeretnének? Engem miért akarsz korlátozni? Csak mert állatom van? Amúgy én meg nem szeretem a dunát, én balcsi párti vagyok.
Ha te nem szereted a kutyát, nem kell rájuk nézned. Én nem szeretem a dunát, de én oda vagyok száműzve??
Azért ez így picit nevetségesen feléd hajlik, nem?
De válaszoltam. Nem szeretnénk olyan helyre menni, ahol emberek strandolnak.. MÁSIK, KÜLÖN strandot szeretnék. ezt is asszem 54xre írom le.
Amúgy meg, gusztustalanul koszos,okádék szarba a kutyám sem engedem be, hiszen nem viccből tartom tisztán, költök rá sok sok pénzt és szeretgetem.
Ezt spec. te miért nem érted meg?
Ez most mire érv?
Nem arról beszélgetünk, hogy te felszeded-e, mert a hoxán írogató minden kutyás mindig felszedi ugye ;), és nem is arról, milyen jó helyen laksz.
Konkrétan nem írta le, de nyugi, a felháborodásotok átjött, hogy jaj, szegény buksi ki van tiltva a jó kis strandról ;)
Még mindig nem válaszoltál rá, hogy miért csak az a víz a jó a kutyának, ahol emberek strandolnak?
én tutter hogy szólnék az anyjának
bár egy gyerek esetében lehet baleset is, ha még kicsi.. nem voltam ott.
Képzeld, nem láttam, csak Sherlocki Holmes-i vaslogikával kikövetkeztettem, hogy azért nyakig sz*os az egész IX.kerület, mert senki nem szedi fel! :D
Ami köztudott.
Annyi kóbor kutyát én nem láttam, amennyi kaka képes volt beboríani a Márton utcát.:)
Mert nem olvassátok el a fórum elejét, és nem tudjátok így hogy mik vannak tisztázva. csak fröcsögtök. Az könnyebb, mint olvasni.
Én meg 3000x-ra is leírom, és akkor rájöttök, h hopp. Előbb olvass, aztán a duma.
Engem a vízben levő kutya nem zavar, ha elég messze van. A halak meg a madarak meg az emberek is belecsinálnak a vízbe, egészséges ember erre immunis, és a tónak is van öntisztulása.
A parton meg a bemenős lépcsőn tobzódó ebek viszont zavarnak.
Láttál már nem felszedős embert? mert én nem. Ha igen, miért nem hívtál oda rendőrt?
Senki nem gondolja, hogy a töménytelen mennyiségű szar az utcán, ami gond, mert undorító, nem feltétlenül a gazdis kutuysoktól ered?
Hanem mondjuk a legalább annyi kóbortól? gondolom nem. És mi vagyunk szidva. óriási.
Elhiszem, amit eddig is leírtam.Eddig is leírtam, hogy ez gond. Eddigis leírtam, hogy küön strandot szeretnénk. Eddigi is leírtam mindent. Kicsit szelektívek vagytok, majd engem szidtok.
Olvastad, h láttunk kissrácot beletojni a vízbe? Őt is kitiltod? Mert én tőle viszolygok, és vannak jogaim.
Minden kutyatartó, aki az utcán szabadon engedi, szájkosár nélkül sétáltatja, a strandra beviszi a kutyáját, árt a többi embernek. VAN kellemetlenségük.
Csak te ezt úgy hívod, hogy "szeretem a kutyám". Én meg úgy, hogy lesz*rsz mindenkit, csak nektek jó legyen.
A külön strand iránti igénnyel nincs gond. A tihanyi strandon a három éves kis riadt kölkök között rohangáló meg ugató, plédeket összesározó terrierrel, azzal van gond. Akit a gazdája olvadt tekintettel néz, hogy hát nem édes?
Nem, nem édes. Zavaró. Fogadd el.
Az emberrel szemben a kutya keptelen arra, hogy vizben tartozkodas soran konnyitsen magan.
:D