Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra? fórum

Spontán vetélés után, amit műszeresen fejeztek be (missed ab.), mikor estetek teherbe újra? (beszélgetés)

145. westyyy
2012. máj. 8. 20:28

Nekem még nem jött meg, elvileg most a héten kellene megjönnie és már érzem a görcsölgetéseket, amiket menzi előtt szoktam néhány nappal. Mindig pontosan 28 napos ciklusaim voltak, kíváncsi vagyok, hogy most is megjön-e 28 napra. Félidőben olyan volt, mintha peteérésem lett volna, de lehet, hogy csak bebeszélem magamnak. Ezt a nyákból állapítottam meg.

Jövő héten megyek kontrollra a dokihoz. A szövettanért meg a héten megyek.

144. vikucka
2012. máj. 8. 19:59

Sziasztok. nálam valószinű a magas tsh miatt ment el.

A missed ab után 6 hete nem jött meg a mensim. Nektek mikor jött meg?

2012. máj. 8. 19:51
Köszönöm Hello a vigasztalást:) Közben megjöttek a genetikai eredmáények... egy olyan hiba volt az egyik babánál, ami annyira ritka, hogy még szakirodalom sincs rola.Azt hiszem most a babámat vizsgálják a tudomány fejlodése szempontjábol. De igazábol nem bánom. Legalább valami haszna lesz az egésznek....
2012. ápr. 30. 10:49
Hinned kell benne, hogy a következő babád egészséges lesz, az ő érdekében. Bízz benne, gondolj arra, hogy majd ő is lesz huszonéves, és babát vár, akkor elmeséled neki, hogy bíztál benne már a fogantatása előtt is:) A vizsgálatokat elvégzik, mindenkinek javasolják, csak sajnos nem mindenki tudja kifizetni... vagy úgy gondolja, hogy akkor is megtartja, ha esetleg beteg lenne. Pár hónap elszalad hamar és ismét babát vársz, addig bízz magadban, a párodban és a leendő kisbabádban.
141. hoovirag (válaszként erre: 136. - B4ca0947f4)
2012. ápr. 29. 12:52
Ténylegazt mondják, hogy a genetikai hibák véletlenszerüek... de nem tudom higyjem e. Ha ez valoban igy van, akkor miért ellenörzik jobban az olyan kismamákat akiknek már volt egy beteg magzatuk? Ha véletlen, akkor mindenkit ekllenörizni kellene... igen lehetnek ikrek, de félnék tölük, félnék, hogy ujra ez megismétlodik. Mi van ha csak az volt a baj, hogy a két petesejtböl az egyik nem igazán volt érett?
140. hoovirag (válaszként erre: 138. - B916a1853b)
2012. ápr. 29. 12:49
Igen, igazad van, én tényleg idösebb terhes voltam. Egyébként én is 6 hetesen mentem elöször dokihoz .remélem én is hogy minden rendben lesz veled.
2012. ápr. 28. 22:45

Hoovirag! Szerintem se változtass semmit, az életmódoddal kapcsolatban.

Szerintem is szerencse kérdése, hogy egy baba egészségesen születik, vagy beteg lesz, vagy hogy egyáltalán megfogan.

138. b916a1853b (válaszként erre: 131. - Hoovirag)
2012. ápr. 28. 22:38

Szia!

Hóvirág te már majdnem félidős voltál!

Az enyém csak 6 hetes volt, szóval én már akkor mentem amikor elindult a vetélés, amikor a lányommal lettem kismama (3 éve), ugyanígy tettem, sőt ő már akkor majdnem 7 hetes volt, amikor először mentem dokihoz! Akkor vettek kenetet, sőt még középidő tájékán is!

De mivel már egy éve nem voltam, így időszerű lenne! Nincsen panaszom, de nehogy ott legyen valami bibi!

Szerencsére már múlófélben van a menzeszem, éppen csak van pár csepp, remélem minden rendben!

137. nutoka1988 (válaszként erre: 130. - Szivárványocska)
2012. ápr. 28. 21:42

Szia!

Nekem úgy felborult a műtét után,hogy 3hétig ömlött belőlem és csak ergamra múlt el.Úgy mindenre készülj fel.

2012. ápr. 27. 20:44

Bizonyára sok köze van hozzá, hogy mennyire egészséges életmódot folytatnak a szülők, de sajnos van olyan eset, amikor m ár a fogantatás pillanatában eldől és hiába volt minden elővigyázatosság. Nézd meg egyes nem napon barnultak gyermekeit... látszólag egészségesen születnek, ők nem járnak a költséges vizsgálatokra... aztán nézd meg később őket... kistermetűek, nagyon sok gyermeken látszik, hogy szellemileg nem üti meg a mércét.

Ki tudja, hogy ez később keletkezett, vagy már az anyaméhben a sok cigaretta, ital, stb. miatt lett ilyen.?

Azért maradjatok az egészséges életmódnál, ez a pár hónap elrepül és egy év sem kell, már azon izgulhatunk, hogy mikor jön világra a kisbabád:) vagy babáid, mert eszerint lehetnek ikrek is:)

2012. ápr. 27. 19:08
Ja, hát akkor az életmódnak vajmi kevés köze van hozzá... sajnos... ez pusztán balszerencse kérdése. De azért továbbra is élj egészségesen!!! Ha rontod a következő babád alap feltételeit, azzal nem lesz jobb senkinek
134. hoovirag (válaszként erre: 133. - Nikk_1982)
2012. ápr. 27. 18:15
Még nem tudom, nem érkeztek meg az eredmények, a külsö rendellenességekböl itélve a legvaloszinübbnek az Edwards kort tartom... de ez az én véleményem, az orvos addig nem mond semmit amig nem jönnek meg a genetikai eredmények.
133. Nikk_1982 (válaszként erre: 132. - Hoovirag)
2012. ápr. 27. 18:04
Milyen betegséget diagnosztizáltak a babádnál?
2012. ápr. 27. 16:11
Igazábol lányok, iszonyat dühös vagyok. Ha valaki egészségesen élt hát én igen. Sportoltam rengeteg gyümölcsöt, zöldséget ettem világéletemben, mindig néztem a boltokban az ételek összetevöit...... és mégis beteg volt az egyik baba... szoval semmit nem ért... mi a §'"+!%/ éljek én ezentul egészségesen?
131. hoovirag (válaszként erre: 128. - B916a1853b)
2012. ápr. 27. 13:02
Rákszürés vetélés után? Hm a terhesség alatt nem csináltak? Nekem nincs két honapja hogy megcsinálták.
2012. ápr. 27. 11:13

Sziasztok lányok. Az első mensi az nagyon jólesik ebben az esetben:) Én is nagyon örültem neki, de nekem már 11 napja tart és már nagyon unom!!!

És csak olyan lájtosan van meg, ez nem olyan mint amilyen szokott lenni. Remélem nem borult fel az én kis hormonháztartásom!!!! Láttam másoknak csinálnak rákszűrést a műtét után, nekem nem csináltak de miért nem?

Szép napsütéses napot kívánok mindannyiotoknak:)

2012. ápr. 27. 07:17

Andika, ez nagyon jó hír. Az ember még ennyire nem örül mentsruációnak, mint a műtét utáni első:):):) Legalábbis én nagyon-nagyon boldog voltam és megkönnyebbültem, hogy minden helyreállt szegény szervezetben.

Mindenkinek kívánok szép napot és kevés munkát!!!!

2012. ápr. 26. 22:31

Sziasztok!

Remélem én is, hogy a következő babával semmi gond nem lesz! Mindenkinek megy a drukk, hogy mihamarabb újra baba/babák legyenek a pocakokban!

Amúgy egyre több ilyen esetet hallok, mint a hóvirágé is. :-(

Nekem hétfőn jött meg, a műtét után pont egy hónapra, örültem neki, mert így akkor valószínűleg minden oké. Ha elmúlik megyek rákszűrésre és ott rákérdezek, hogy pontosan mikor is próbálkozhatunk élesben. De jó volna, ha 2 menzesz elég lenne, így júniusban már próbálkozhatnánk. :-)

127. hoovirag (válaszként erre: 126. - B4ca0947f4)
2012. ápr. 26. 20:26
Remélem igazad lesz....
126. b4ca0947f4 (válaszként erre: 124. - Hoovirag)
2012. ápr. 25. 20:44
Az elmúlt éveken nagyon sok esetben fordult elő, hogy minden elővigyázatosság mellett is gond volt a babával... a statisztika szerint igen kevés esélye van, hogy megismétlődjön. Bízz benne, hogy a következő terhességed rendben lesz és tervezd nyugodtan a jövőt. Vigyázz a testedre, lelkedre, és nem lesz probléma a következő kisbabával.
125. westyyy
2012. ápr. 25. 17:26

Én a műtét után 6 nappal nehéz mappákat pakoltam, mert egy másik irodába költöztünk a munkahelyen. Hát utána úgy fájt a derekam és olyan erősen véreztem, hogy azóta vigyázok.

A sportolással is ezért várok még.

2012. ápr. 25. 12:05
Jol van Hello12 és Retek 3006, Visszafogom magam. Az itteni bábá is azt mondta pihennem kell. Bár nehéz. Most azon aggodom, mi van, ha a többi babánk is beteg lesz? Egyikönk családjában sem volt beteg senki, nem is értem hogy történhetett ilyesmi...
123. Nikk_1982 (válaszként erre: 117. - Nutoka1988)
2012. ápr. 25. 08:36

Nyugodj meg, a fokozott aggódás szerintem is elkerülhetetlen. Én is csak akkor nyugodtam meg amikor elkezdtem érezni a mocorgást.

Az első trimeszterben bennem mindig volt egy kis félsz ha wc-re mentem, aggódva pillantottam a betétemre, majd a papírra hogy nem véres-e. Ráadásul ez mindig csak akkor tudatosult amikor fellélegeztem, hogy "most sem az".

2012. ápr. 24. 20:27
hoovirag, osztom az előttem szóló véleményét. Vigyázz magadra, azért, hogy a következő baba ne legyen veszélyben, azért, hogy a szervezeted szépen vissza tudjon állni és természetesen a lelkednek is szüksége van a pihenésre. 4 nap telt el, szépen vissza kell húzódnia mindennek... hogy a leendő babád meg tudjon majd "kapaszkodni" . Általában három mensi után javasolják csak a próbálkozást, annyi idő kell, hogy a méhszáj visszaálljon és ismét jó szorosan zárjon. Neked is kell, hogy ismét erős legyél lelkiekben. Próbáld lekötni magad, de ha egy-két hétig csak sírdogálsz, az teljesen természetes. Hidd el, a következő terhességed szépen zajlik majd, kicsit aggódalmasan, meg majd nagyon vigyáznod kell magadra, de rendben lesz minden és egy év múlva egy gyönyörű kisbabát tartasz a kezedben. Tarts ki, a saját és a leendő kismanó érdekében.
2012. ápr. 24. 19:51

Hoovirag, vigyázz magadra, mert a szervezeted belül még nagyon sérülékeny:(

Én sem bírtam magammal, gondoltam lefoglalom magam, s a műtét után nem egész két héttel kertészkedtem, s annyit sikerült elérnem, hogy egy hétig véreztem utána, mert hiába csak gazt húzkodtam meg metszettem, de sok volt a méhemnek.

120. hoovirag (válaszként erre: 118. - Vikucka)
2012. ápr. 24. 19:23
Ok, én megértem....nekem még csak 4 napja volt az egész, de már most ugy érzem megbolondulok, pedig takaritottam, mostam, itt volt két orát a bába lelkigondozni, anyuval beszéltem a közelgö esküvöröl vagy másfél orát, és mégis ugy érzem mintha egy csomo energia tombolna bennem. Persze az elmult 4 honapban folyamatossan rosszul voltam, és semmit nem tudtam csinálni.... talán most az üt ki.
119. nutoka1988 (válaszként erre: 118. - Vikucka)
2012. ápr. 24. 19:19
Nem kell 6hétig tartozkodni csak 2.
118. vikucka (válaszként erre: 114. - Hoovirag)
2012. ápr. 24. 19:13
vártam két hetet kb. 4 hete volt a műtét. Nekem muszáj, ha nem csinálok valamit, akkor megbolondulok. 10 nap után élhettünk házaséletet.
2012. ápr. 24. 16:41
Azok akik most újra terhesek nyugtassanak meg hogy ők is ugyanúgy aggodnak a mostani terhességük miatt mint én.Mindenki mondja hogy csak pozitívan de én úgy féltem a kicsit.
116. hoovirag (válaszként erre: 115. - Marilyn21)
2012. ápr. 24. 16:28
hu akkor hamar terhes lettél:) Remélem igy lesz nálunk is, bár azért 17 hetes terhesség már elég elörehaladott, és gyakorlatilag megszültem öket. Sajnos nincs itthon senkim, párom de ö dolgozik... elsö terhesség volt.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook