SOS Segítség... (beszélgetés)
teljes mértékben igazad van...!!!
nekem az exem volt ilyen...mindenre ami neki jó volt azt megvette a többi dolog meg nem érdekelte...
annyia dóssága van már most 25 évesen hogy még az ükükük unokája is emlegetni fogja...
már ha lesz valaki aki egyáltalán szül neki...
nekem is csinált egy halom adósságot...de hál' isten kinyögtem vhogy...és azóta sincs hitelem meg semmi...mindent csak akkor veszek meg ha kp ban ki tudom fizetni!!!!!
nem tudom megérteni az ilyen embereket...
pedig nekem sem volt könnyű életem ...meg kell hogy mondjam...
Amennyiben ilyen privit kapnék visszaküldeném!
Jó,hogy írtál róla.
Azt hiszem, pörögni fog a hozzászólások száma. :) Ez a fórum jól fog futni,... mig ki nem törlik. :D
Egyetértek teljes mértékben, és az a szomorú, hogy van sajnos olyan jóindulatú ember aki bedől és adományoz. :(
Igen! Vannak ilyenk! Remélem nem adtál!!!!
Írni kell Hoxának vagy a moderátornak, hogy az ilyen jellegü fórumokat tíltsa le!
Na ez nekem új dolog!
Sajnos ez még csak rosszabb lesz!
Nem magamnak, nem kell megijedni és nem is másnak!
Kicsit már kezd elegem lenni az ilyen jellegű fórumokból, de leginkább a kéretlen levelekből.
Pl. ilyeneket küldenek, hogy segítsek PÁR EZER! forinttal, mert megszorult anyagilag....Nem is ismerem, de ha ismerném se...
És mi közöm nekem más adósságához? Én is fizetem a hitelem, mást nem is írok le, pedig tudnék siránkozni.
Szóval....el lehet gondolkodni azon, hogy azért netre van pénz, én meg a hülye vagyok, hogy ezt bekajálom???
Ez az új divat???? :(