Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! fórum

Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
4001. Aranka2
2010. jún. 1. 23:07
Na megint későn jöttem :-(((
4000. fnagyzs
2010. jún. 1. 21:29

Elbúcsúzom mára!

Jó éjt és szép álmokat Mindenkinek!

Sziasztok!

3999. cb82b220ce (válaszként erre: 3985. - Barbi17)
2010. jún. 1. 21:23
Az,gyilkos de állati jó :-D :-D
3998. Binky
2010. jún. 1. 21:19

A szénsav savasít.

És már akkor fogysz, ha az átlag kalóriafogyasztásodnál kevesebbet fogyasztasz:)

Te határozd meg mennyivel, de az 1200 kalória nagyon kevés neked.

3997. fnagyzs (válaszként erre: 3996. - Mosolygirl)
2010. jún. 1. 21:12

Szerintem nyugodtan kezdheted kicsit többel is.

Azt javaslom, hogy a korodnak, a nemednek, a súlyodnak, és a napi aktivitásodnak megfelelően számítsd ki a szükséges napi kalóriaértékedet és az így kapott értéket kurtítsd eleinte mondjuk 30-40 százalékkal.

Ne kezdj egyből drasztikus változtatásokba, mert akkor nem fogod bírni és hamar feladod.

Ezen a fórumon is megtalálod valahol az elején a számítási módot, de ha a neten rákeresel vhol bizti megtalálod. Esetleg ha visszaolvasod Manul hozzászólásait......:DD

A napi 2-3 liter víz szuper, de próbáld meg legalább a felét szénsavmentesen inni, a túl sok szénsav nem tesz jót szerintem.

3996. mosolygirl (válaszként erre: 3993. - Fnagyzs)
2010. jún. 1. 21:03
akor az úgy jó ha napi 1200 kalória? oké ezt elkezdem akkor:) bár erős csontoztatom van és nem tűnök ilyen soknak. köszönöm a tanácsokat :) ja és még valami. a napi 2-3 liter víz az lehet szénsavas?
3995. Binky (válaszként erre: 3992. - Mosolygirl)
2010. jún. 1. 21:00
Nem hinném, hogy ilyen nagy súllyal érdemes lenne kockáztatni. Látod én 'csak' 73 kiló voltam, mégis úgy koptak az ízületeim, és akkora terhelésnek voltak kitéve, hogy csak a súlyveszteség után kezdhettem el tornázni, azt is csak fokozatosan.
3994. fnagyzs (válaszként erre: 3992. - Mosolygirl)
2010. jún. 1. 20:59

Szerintem nyugodtan elkezdheted, mert ez a fajta mozgás egyáltalán nem megterhelő és még élvezetes is.

Mindenképpen vmi kardio jellegű mozgást javasolnék neked, de egyenlőre csak kíméletesen.

Az ugra-bugra a súlyodra való tekintettel még várhat.

3993. fnagyzs
2010. jún. 1. 20:56

Egyenlőre szerintem elég a heti 3x30-40 perc, aztán ha már jobban bírja a szervezeted a terhelést, akkor emelheted.

Én is Norbi diétával kezdtem, de ha lehet egy tanácsom, akkor figyelj oda a mennyiségre is, mert én is abba a hibába estem, hogy az időszakoknak megfelelően ettem ugyan, de nagy mennyiségeket voltam képes elpusztítani. Aztán látva Anita kalóriaszámlálós diétájának sikereit, kíváncsiságból elkezdtem én is, mert nem akart moccanni a súlyom. Most a kettőt ötvözve csinálom és bár lassan, de biztosan újra cseperegnek a kilók.....:D

Ja és igen, a biciklizés nagyon jó, főleg ha terepen csinálod és legalább 30-40 percet tekersz folyamatosan.

3992. mosolygirl (válaszként erre: 3991. - Binky)
2010. jún. 1. 20:54
oh értem. az orvosok azt mondták hogy kellene.de akkor várjak még vele?
3991. Binky (válaszként erre: 3990. - Mosolygirl)
2010. jún. 1. 20:53
Én nem bicikliznék a helyedben, max ellipszis tréner, óvatos torna, Norbi duci tréning. Vigyázz az ízületeidre!!
2010. jún. 1. 20:48
Köszönöm mindenkinek.Norbi diétát kezdtem el az tűnik a legnormálisabbnak. a 90 napos diéta nem vát be majdnem gyomfekélyem lett és sokat hánytam a sav miatt :( Talán a legnehezebb hozzákezdeni.Nagyon szeretnék már lefogyni mert nekem ez így nem nagyon jó.Heti 3 mozgás elé? az napi hány percet jelent? Ha végre jó idő lesz megyek biciklizni is.az segít? vettem hulahopp karikát csak azt meg nem tudom pörgetni
3989. fnagyzs
2010. jún. 1. 20:42

Szia!

Ne keseredj el, nem vagy egyedül ezzel a problémával. Itt nagyon sokan vannak, akik hasonló cipőben járnak vagy jártak.

Azt tudnám neked javasolni, hogy első és legfontosabb feladatodnak tekintsd az étkezésed megreformálását. Sajnos el kell fogadnod, hogy ha változtatni akarsz, azt csak hosszú távon fogod elérni, ezért el kell határoznod, hogy kitartó és türelmes leszel. Ne kúrákban gondolkodj, hanem életed végéig betartható étrendben, mely mellé fokozatosan kezded terhelni a tested a heti legalább háromszori mozgással.

Szerintem menni fog.

Látogass minket sűrűn és segítünk neked, lelkileg támogatunk és a nekünk bevált praktikáinkat megosztjuk veled.

Sok sikert!

Zsuzsi

3988. Barbi17 (válaszként erre: 3986. - Mosolygirl)
2010. jún. 1. 20:42
Az eset nem egyszerű, de nem is reménytelen. Próbáltad már a szénhidrátmentes kaját. Atkins és Norbi kaja. Hatásos.
3987. Binky (válaszként erre: 3986. - Mosolygirl)
2010. jún. 1. 20:41

90 napos, Atkins, Testkontroll, SB.

Mindenképpen próbálj valami olyat, amit tudni tartasz, nem nagy változtatás, és a gyors sikerek adnak egy kis önbizalmat. Ekkora súllyal ne nagyon mozogj, majd ha kicsit lejjebb ment.

2010. jún. 1. 20:32
Sziasztok. 18 éves lány vagyok 170 cm 120 kg:( 4 éve rengeteget fogytam, boldog voltam tele önbizalommal.de visszajött.azóta utálom magam üldözési mániám van és semmi önbizalmam. annyi mindent próbáltam már de semmi sem sikerül.járt már valaki így vagy csak én vagyok ennyire szerencsétlen? ti milyen fogyókúrát ajánlotok nekem? Futnom nem lehet (trombózisom volt) így marad a torna de azt hamar feladom:( aki tud segítsen vagy adjon nekem tanácsot, köszönöm :))
3985. Barbi17
2010. jún. 1. 20:31
Most fejeztem be a zumbát. Még ott is veszem a levegőt, ahol kifele szokott jönni.Ez gyilkos, de JÓ!!!
3984. fnagyzs
2010. jún. 1. 20:25

Semmit......:(((

Piroska vadul rám támadott, hogy lássam vendégül....:DDD

2010. jún. 1. 19:37

Halihó csajok :-)

Mit tornáztok ma? :-D Én tornáztam 1óra20 percet,hát nagyon jól esett :-D

3982. fnagyzs (válaszként erre: 3981. - Barbi17)
2010. jún. 1. 19:18

Hű de jó neked, hogy már "csak" ilyen kevés van a célod eléréséig. Nekem sajnos még kicsivel több, mint a duplája.....:(

Sajna nekem is van pár rossz tulajdonságom (türlemetlenség, lustaság, stb.) és ha azok előjönnek bennem, akkor hajlamos vagyok "megfeletkezni a célomról", ami lassítja a fogyásomat.

De azért nem adom fel. Mostmár nem!

Szó sem lehet róla!!!! :DDD

3981. Barbi17 (válaszként erre: 3980. - Fnagyzs)
2010. jún. 1. 18:14
Nagyon ügyes vagy!!!Most kezdem hinni, hogy a lassú fogyás az igazi. Eddig megvesztem, ha pikk-pakk nem fogytam sokat, feladtam és jött a jo-jó. Te csinálod jól, igyekszem én is erre állítani az agyam. Lassan fogyok,de stabilan megvan, amit leadok. Még 15 van hátra, utána meg a NAGY FELADAT: megtartani.
3980. fnagyzs (válaszként erre: 3979. - Barbi17)
2010. jún. 1. 18:00

Tizenéve küzdök én is a súlyfeleslegemmel, hol kevesebbel, hol többel. Sokszor és sokmindent kipróbáltam én is, de mindig feladtam a végén. Ebből lett a jojózás. Egyre több és több lett a súlyom, fordított arányban az önbizalmammal.

Tavaly jutottam el arra a pontra, hogy ezen másképp nem tudok változtatni, csak úgy, hogy kialakítok magamnak egy olyan egészségesebb életformát, melyet életem végéig tartani tudok, akarok, fogok......:DD

Nem volt könnyű, de azóta 25-el kevesebb vagyok és bár nagyon-nagyon lassan, de haladok a cél felé, ami még elég messze van, de el fogom érni.....:DDD

3979. Barbi17 (válaszként erre: 3978. - Fnagyzs)
2010. jún. 1. 17:46
Örök fogyókúrázó vagyok én is,nagyon le tudok fogyni, volt, hogy 30 kiló ment le. Tartom is kb 3 évig, aztán szépen vissza is szedem.Mindig agybajt kaptam, amikor életmód váltásról beszéltek - gondoltam ez egy úri-muri - most vénségemre viszont rájöttem, hogy tényleg ez a megoldás.És ezt valóban csak magadra kidolgozva tudod megcsinálni.
3978. fnagyzs (válaszként erre: 3977. - Barbi17)
2010. jún. 1. 17:22

Szerintem mindegyik "divatkúrának" megvan a maga heppje, ezért kell inkább mindenkinek személyre szabottan diétáznia vagy életmódot váltania.

Én azokban a kúrákban egyáltalán nem hiszek, melyeket hosszú távon nem lehet vagy képtelenség alkalmazni, inkább próbálom megtalálni magamnak azt a középutat, melyet életem végéig alkalmazni tudok......:DDD

3977. Barbi17 (válaszként erre: 3972. - Fnagyzs)
2010. jún. 1. 17:05
Megjöttem. Szóval, ez a turmixital nem elsősorban fogyizni való, hanem lúgosít. Bevallom itt nektek - négyszemközt -, hogy az atkins "baja", hogy elsavasít, az ízületeim nagyon fájnak, egyre rosszabb. Igyekszem most már inkább zöldséget enni, és "lúgosodni"
3976. fnagyzs (válaszként erre: 3975. - Aranka2)
2010. jún. 1. 16:48

Aranka!

Lánykádnak tökéletesen igaza van!!!! :D

Ne add fel, lesz ez még jobb is. Lehet, hogy a szervezetednek több időre van szüksége az átálláshoz....:D

3975. Aranka2
2010. jún. 1. 12:52

Napocskás szép napot !

Nálunk szakad az eső :-(((

Lányok nagyon rendes fegyelmezett vagyok és a helyzet változatlan:-((( A hetet kivárom aztán újból megyek a dietetikushoz és dokihoz.

Nagy gratula a fogyihoz. Ügyesek vagytok.

Nekem csak felfelé ment ami nagyon elkeserített,lévén 2 hét múlva ballagás. szerettem volna 10kg tól megszabadulni. Andreám tündéri volt,látva teljes magamba zuhanásomat ,hogy még ezt sem tudom megtenni:-((( Azt mondta sokkal nagyobb baj ,hogy beteg vagy minthogy duci.Mondjuk a lelkemnek jól esett DDD de azért kivagyok akadva.

3974. tefnerné
2010. jún. 1. 09:05
hú a -16 kiló az már szupi!!! én most járok a -9nél,de nekem ez is nagy öröm:))))) de most nekem is jól halad, csak az a baj hogy jön a piroska és akkor nagyon vizesedem:((( de most megprobálok odafigyelni:))
3973. fnagyzs (válaszként erre: 3971. - Barbi17)
2010. jún. 1. 08:18
Jó munkát! :DD
3972. fnagyzs (válaszként erre: 3970. - Barbi17)
2010. jún. 1. 08:18

Nekem csak a "közbe" dolgok jönnek be, az ilyen fogyis italokat nem bírom hosszútávon fogyasztani, legfeljebb hébe-hóba......:(

Azért neked nagyon sok sikert kívánok hozzá! :D

Mikor kezded?

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook