Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Szegény!Idióta barmok akik ezt mondták és leginkább cska irigykednek.Ne is törődj velük!!!Te tudod hogy eléred amit szeretnél és annyi a lényeg.
A hal meg a párolt zöldség szerintem tökéletes volt vacsorára,ügyes vagy te ne aggódj és ne törődj senkivel se csak saját magaddal!
hát elhiszem azt:) fogyni nehéz akármennyit is viszont felszedni..pf:D
ez ismerős.én is ezért híztam vissza sokszor ami lement.
Hidd el 13 kg-hoz is annyi kitartás kell, mint 50-hez...mert makacsul ragaszkodik:)
Nehéz fogyni és sajnos lassú, emiatt sokszor elvesztettem az önbizalmam és zabáltam.
A mérlegelőmben fenn van, elég részletesen:) klikk a teljes táblázatra.
Amúgy 1 év és 4 hónap, eddig -13 kiló. Mostmár reméljük visszaesések nélkül, véglegesen...iletve még 2-3 kiló lemehetne.
Pfft, sz@rd le őket.
Engem anno rendszeresen az utcán molesztáltak, kiröhögtek, ledisznóztak, iskolában röfögtek ha beléptem egy osztályba.
Ma próbáljanak beszólni:D
Hú az nekem messze van. Drága ?
1992 ben lehetett éves jóslást rendelni, és pénz visszafizetési garanciát vállaltak.
Nos én megrendeltem szeptemberben . Azt írta 1993 ban férjhez megyek .Az akkori párommal kutya macska viszály volt. Mondom én ez h..e kár volt pénzt adni érte ,visszaküldtem. Nos december elején találkoztam azzal a fiúval akivel nyáron egy bulin beszélgettünk . Januárban megvettük a gyűrűt,márciusban megesküdtünk... ennek 17 éve .
:) igaz csak azért bántó!:)
óh én a 30 kg-nak is nagyon örülnék:) azért az már szép látványos lenne. de a 10 kg is biztos meglátszana:) Én hajdúböszörményben voltam.nagyon igaznak tűnt. a családon belül mindekinek októberre ugyanazt jósolta (persze nem tudta h közünk van egymáshoz) plusz nekem egy debreceni jósnő is ugyanazt jósolta mint ez.nem tudom elhiggyem e de jó lenne:)
Lépj túl rajta.
Krisztinek is azt mondtuk.
Rengeteg sötét alak van:-((( Szerintem ne akarj 1 év alatt ilyen sokat fogyni. Úgy gondolom a 30 kg bőven elég lenne. A többit folyamatosan...
Megkérdezhetem hol voltál jósnőnél ? Engem nagyon érdekelne.
Danina földik vagyunk ?Közel Berettyóújfaluhoz Esztárban születtem.
Szia!
Köszi! :-) Reggel 4-re megyek,ilyentájt,ha még nyitva tudom tartani a szemem,,(meg az agyam)bekukkantok!
Szia!
Az 1600 az jól hangzik, kényelmes és tartható.
Sok szerencsét holnapra:)
Sziasztok!
Bocsi nem tudtam jönni,dolgoztam,+hétvégén is dolgozom,lassan már non-stop :-((
Binky,Manul,köszönöm a segítséget!!Így már ki tudtam számolni,1600-zal kell beérnem naponta.
Érdekes,sztem annyit sem eszem ilyenkor,mert nincs idő rá,de 1 dekát nem fogyok...:S
Holnap meg jönnek az angolok,tiszta bolondokháza lesz,kb 1 zsemle és annyi...Meg kávé,egy vödörrel...
Sziasztok! Sajnos semmi időm, visszaolvasni sem tudok, csak életjelet adok magamról...
Tanulok 1000000-rel, ma Eszterem maminál (anyukámnál)alszik, baromira hiányzik, de muszáj megcsinálnom ezt a vizsgát (is)...
Mindenkinek kitartást és sok puszit küldök!
Jaj félre értettél.
Még valamit nekem kizárólag félbarna kenyeret lehet enni/egészségi ok/. Hiába "jobb" a teljes kiőrlésű. Ha meg spártai életmódot folytatna az ember ,ha abbahagyja biztosan a dupláját szedi vissza.
jaja,az....
Nem is azért írtam hogy írj véleményt csak írtam hogy történt még 1-2 dolog de igyekszem mostmár elfelejteni és tenni tovább a dolgom úgy ahogy én látom jónak.
Amit a naplódban olvastam ?
Ne törődj vele. Mint látom sok embernek vagy a kedvence. Azért mert nem mindig írok mindenkinek ,még olvasom. Olyan is van akinek olvasnám DDD Ugye Ancsa ??????????????????
Este tudok Vele beszélni utána írok Neked!
A mákos guba nagyon fincsi jó kis vanília öntettel!:DDDD
Hmmm...nyami!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sziasztok !
Ancsa köszönöm és várom a válaszod ,na és a receptet. Bár én meg nem enném a mákot.DDD
Java ne is törődj vele. Nálunk a családba is van olyan aki mindig mindent jobban tud. Mondanom sem kell sötét mint az éjszaka. Így aztán fütyülök rá.
Sziasztok lányok.Mizu?
Velem nincs túl sok,teszem a dolgom ahogy eddig is,közben csalódok 1-2 emberbe de ez van.Megkell tanulnom nem aggódni másokért és nem beleszólni ha baromságokat csinálnak fogyi téren.Számomra a nem evés az baromság!ez van...
Próbáltam tanácsot adni,személyes támadásnak vette stb....Úgy hogy elég volt.Mostanból befogom inkább,mert aki nem fogadja el a segítséget és támadásnak veszi az tudja nagyon jól hogy hülyeségeket csinál.
Kapott valamilyen gyógyszert és diétáznia kellett de mivel kiderült,hogy allergiás csak azt eheti amit bír.Az meg igen korlátozott illetve abszolult nem ehet füszereket.De nála már jelen van a keresztallergia is így sokszor alakul ki anafilaxiás sokk és ilyenkor irány a kórház!De ő extrém érzékeny illetve idegi alapon is előjön nála.
Szerintem ezt az allergiavizsgálatot mindenképp érdemes hamar megcsináltatni mert abból sok minden kiderülhet.Illetve ha idejében kiderül,hogy mit nem bír a szervezeted nem súlyosbodik tovább a helyzet.