Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Na ennyit a mai zumbázásról
Megjött...
Nemsoká ebédidő, úgyhogy majd egyél rá vmi finomat! :DD
Én viszont itt hagylak benneteket, mert gyorsan kéne még kreálnom vmi ebédféleséget a fiamnak.....DDD
További szép napot!
Sziasztok!
Nem,már visszajött volna :-D
Ha meg visszajönni,hányni már nem fogok max....Az meg legakább kiüríti a beleimet és távozik is :-D Na jóóóóóóóóó,annyira nem vicces de mégis :-D
Biztos nem ettem volna meg!!!
Nem félsz, hogy megüli a gyomrod, vagy hogy később visszajön? :((
Hát jaaaaaaaa
DE ha megnézzük,az Aldinak több perces reklámja van,a tesconak,lidinek elég pár másodperces bevillanás :-)
Brrrrr!
Még olvasni is rossz volt...:D
A Lidlbe szoktam járni, de csak bizonyos termékekért: olcsó a natúr zabpelyhük, isteni a diétás meggy és barack lekvárjuk és még felvágottakat szoktam ott venni, meg néha zöldséget és slussz.....:D
nA :-) Szracsatella tejszín- joghurt.Ízesített,félzsíros,savanyú tejkészítmény,10% pasztőrözött tejszínből,csokoládé-darálékkal.Zsírtartalom: 9,7%. 150g/239 kcal :-S
Ha ez félzsíros milyen a nem félzsíros?
:DDDD
Nekem ez a vigyi smájli......:))
Na rájöttem milyen igaziból :-D
AMúgy nem semmi már mennyi ideje eszem :-D
Szóval ez olyan mintha főzőtejszínbe öntöttem volna egy jó pár kiskanálcukrot majd beledobtam csokidarabokat.Eredetileg stracciatella ízű....ahaaaaaaaa,perzse
Semmivel se jobb mint a Lidl sőt....
Én az ittenibe kb 3szor voltam,akkor is csak kíváncsiságból de mindig a lidibe veszem a legtöbb dolgot.Ugyan olyan dolgok vannak mint a lidibe minőségre csak drágábban.
Ez inkább tudod milyen?Amolyan zsírral leöntött szétolvadt fagyihoz tudnám hasonlítani...Na nem mintha olyat ettem volna már csak ahoz tudom hasonlítani.