Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Nálunk az egész család készül a szavazásra!
Apukám kikötötte,hogy ma nem csinál semmit,mert ma szavazás van és ő ezt akarja figyelemmel kísérni!
Én is remélem,hogy sokan elmennek és talán lesz végre valami jó ebben az országban!Nagyon ránk férne egy kis lendület!
Mielőtt beköltöztünk úgy gondoltuk,hogy majd egyszer beépítjük a tetőteret is,ezért megcsináltattuk a lépcsőfeljáró szerkezetét.De mivel nagyon úgy tűnik,hogy ez a 160 nm2 egyenlőre elég,tavaly ősszel lezártuk a feljárat egy részét.Cicuskám azóta keservesen nyávog a fal előtt ha eszébe jut,mert a plafon és az álmennyezet között volt a kedvenc búvóhelye.Én mindíg rettegtem,hogy egszer beszorul,ezért is akartam becsinálni.
Ő meg még mindíg emlékszik rá és szívszaggató nyávogás kíséretében jelzi,hogy ez nem volt szép a részünkről,pedig alapvetően nem nyávog szinte soha.Egy ideig a szobában lévő komód ajtaját nyitogatta,de mivel tele van ágyneművel oda nem fér be.Most kitalálta a gardrobot.Olyan kis okos,igazából nem is tudok rá mérges lenni!:DDDDDD
Vásárolni voltunk,aztán megnéztem 1 fimet.
Ha már nem lehet cicám:-((( Andreától kaptam 2 cicás kávés bögrét :-)))
Ugyan miért felejtette volna el,amikor jól érzi ott magát... az enyéimet is mindig a szekrényben találtam meg.
Zsuzsa !
Képzeld botanikai tulipán /tulipa tarda /szerintem is gyönyörű.
Pár éve vett 1db gránátalmát ,és a magot elültette a férjem... láttad mi lett belőle DDD
Minden növényt kizárólag esővízzel locsol...a dicséret nem engem illett,de köszi
Úgy látom ma mindenki nagyon elfoglalt!
Azért én leírom,hogy a cicám egy új szokást vett fel,kipakolja a gardrob fiókjait és beül mögéjük.Mire megfőztem a vacsorát pakolhattam vissza a ruhákat.Két hete egyszer már eljátszotta ezt a mutatványt de azóta nem csinálta.Reménykedtem benne,hogy elfelejtette,de nem...
Mindenkinek további szép hétvégét!
Sziasztok!
Aranka!
Megnéztem a kerti képeket és nekem a legjobban az a citromsárga-fehér virág tetszik, amelyik a 28-as és 35-ös képen vannak. Az milyen virág? Nagyon szép!
A citromot ti is sörrel locsolgatjátok, meg kávézaccal "tápoldatozzátok"? Jó nagyok. :DD
Nálunk nem lenne ideje megnőni, annyi fogy. :((
Ja és régen láttam olyan gránátalmát, amelyik ennyire roskadozik a sok magtól. :DD
Ritkán látni a helyi zöldégeseknél, de ha van is, akkor alig van benne vmi. :((
Gratula a párodnak, meg neked is!!!!!
Válaszolok is magamnak:
Agyatlanka, már be is jelöltek! :DDDD
Tervbe volt nálam is a gyáli piac holnap délelőttre, mert a lánykámnak akartam zoknikat (na meg imádok nézgelődni is), de ismét ugrott a program, mert ma délelőtt bejelentkeztek a bátyámék ebédre.
Szóval holnap is sütés-főzés lesz. :((((
Sziasztok Csajszik!
Csak bekukkantottam amíg tart még a du.-i szieszta a többieknél.
Sademica: törpügyi vagy, csak így tovább!!! :DD
Milyen rajzokat készítessz?
Manul: Bár várunk érmeket, de még nincs mihez gratulálni, majd csak du. lesz a verseny. :((
Aranka: bár imádom a szép kerteket, sajna én sem vagyok egy szupi kertész, így inkább meghagyom a lehetőséget az ügyiknek. Azért nagyon ari vagy!!! :DDDD
megvolt az első heti mérés, -1 kg, és -4 centi.
persze lehet víz is, 4-5 kiló a cél az első hónapban :D eddig tartom :D
rohanok is mert rajzolnom kell, csak gondoltam megosztom veletek a jó hírt
pusz
Zsuzsi gratulálok a fiacskádnak!
Én szombaton nem csinálok semmit,azaz főzök valami finomságot,vasárnap kinézünk a gyáli piacra mert a férjem szerszámot akar vásárolni,utána pedig elmegyünk szavazni!
Megtaláltalak iwiw-en!
Aranka ez a kert valami csoda!
Az a banánfa milyen hideget bír?És az a hibiszkusz...nekünk tűzpirosban és sárgában van ilyen sokrétegű,vannak olyan növényeitek amiket még nem is láttam!Hihetetlenül szépek!
És azok az édes cicák a gyönyörű kutyusról nem is beszélve...
Sziasztok!
Pampelusz. Nálunk ilyen extra dolgok vannak DDD
Ha szeretnél golgotát akkor tudok majd küldeni szárakat.Te biztosan ügyesen eltudod ültetni,mert a levágott szár ültetése számomra bonyolult, Te olyan kis ügyes vagy. De ebben a férjem szívesen utmutat DDD
Másnak is szívesen küldök. Az iwiwen akit érdekel megnézheti mennyi félénk van...
Ma szeretnék farmeringet és nadrágot venni.
Sziasztok!
Aranka gyönyörűek a virágaid!Az a fehér az futó?
Rendicsek. Neked adom az én adagomat, csak egy túrósat hagyjál meg nekem légyszike. :DDD
Na mostmár tényleg jó éjt és szép álmokat.
Puszika!
Szeretnél diétás palacsintát?
Egy csokor virág az ára! :DDDD
Na mostmár búcsúzom, mert a lányom egyfolytában zaklat a gépért.
Jó éjt mindenkinek!
Puszi Aranka!
Szombaton fiamnak diákolimpia "bivalyb....on", palacsintasütés, kertészkedés, vasárnap családi tunyulás, szavazás.... :DDDD
Nálatok?