Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Hát ez az! :DDD
Én is mindig ezért vagyok bajban, na meg amiért olyan válogatós és finnyás a család. :((
A hétvégi menüt már csütörtökön elkezdem tervezgetni.
Az jó ötlet, imádom! :DD
Majd külön főzöm ki hozzá a tésztát, mert a család úgy szereti.
Most még csak a lelkiismeretemnek jó, mert a testem egyenlőre "haldoklik". :DDD
Nem is számítottam jobbra, hiszen az én elefánt lábaimat sokat kell dolgoztatni, mire kecses őzlábbá válnak. Ha válnak..... :DDD
Ja, ja. Csak nálunk inkább a nagypapára vonatkoztatható az alma-fája mondás. Rám inkább a lányok "ütöttek". Kicsinek még mozognak, de minél idősebbek annál lustábbak.
Nagylányom akrobatikus rocky-ban volt budapest bajnok még ált. alsós korában, azóta meg...... :((((
A kicsi meg örül ha kihagyhatja az úszást vagy a kötelezően rátukmált heti kétszeri fitnesst. :DD
Ki mit főz ma? Tippeket kérek holnapra.
Ma még van egy kis franfurti leveském tegnapról, de dunsztom sincs mit csináljak holnapra. :((
Ti nem utáltok mindig azon agyalni, hogy mit egyen másnap a család vagy mit főzzetek magatoknak?
Zsuzsi irigyellek!
Ha elintéztem a dolgomat én is neki állok egy kis kínzásnak!De olyan jó utána...
Nem :-)))
Ügyes tornász vagy. Hiába akinek ilyen ügyes Fia van !!!!!!!!!!
Dehogy is!!!! :DDD
Miért, kéne????? :DD
Sziasztok !
Üdv az újaknak !
Anita: Gyűjtöm az erőt és azt hiszem elkezdem megint a reductilt. Dokival megbeszéltük pénteken,és azt mondta miután tavaly nem volt semmi gondom vele szedhetem. Várok vele pár napot mert még nem járt le az antibiotikumos kúra amit a gasztró doki írt fel...
Lányok kipróbáltam az RR dvd-t és asszem, holnap már nem fogok tudni lábra állni! Gyilkos volt! :((
Holnap pihi képpen inkább kardiózok, ha tudok.
Na megyek felfrissülni, ha sikerül odáig elbicegnem. :DDDD
Tényleg hős vagy! :DD
Nálunk hétvégén "véndögség" volt, így egész nap sütit faltunk. :(( Igaz én csak a saját készítésű diétásat ettem. :DDD
A lényeg, hogy beválik és sikerélményt ad. :DD
Én egy ideje update-zem, több-kevesebb sikerrel eddig. Az a baj, hogy túlságosan édesszájú vagyok és nehezen tartok mértéket. :((