Sok súlyfelesleggel küzdők...Nem vagyunk egyedül!!! (beszélgetés)
Most vettem csak észre, hogy mennyi "A" betűvel kezdődő nevű van már a fórumon: Aranka, Anita, Ancsa, Anette.....:DDD
Nahát, nekem mindig mindenben a sor végén kell kullognom!? :((
Júj de édi vagy! :DD
Megnéztem a képet. Űrlakók deformált nyelvvel és génmódosítot szemszín? :DD Én is ilyenre vágytam, de a páromé nem kék, hanem színváltós. :((
Azért az a retro kép sem kispiskóta. :DDDD
Sziasztok !
Na végre ,hogy összefutunk Zsuzsa.
Ancsa a pampelusz a pici virág,a szép pedig golgota./ a golgotát most kellene visszametszeni /
Én csak dicsekszem....DDD
Üdvözlöm az újakat ,és szeretettel várom gyakori jeletkezésűket !
Mi közös telken többgenerációsban laktunk anyóssal, majdnem rá is ment a házasságunk. :DD
A karambol az ominózus Zrínyi-lakópark kereszteződésnél volt, de csak a párom céges autója sérült egy "őrült sofőr" miatt. :((
Külön telek szerencsére,ha együtt kellene nem biztos,hogy ilyen nagy lenne az összetartás!:DDD
Milyen karambólod volt?Remélem senkinek nem esett baja!
A bőség zavara... :DDD
Mostmár kezdek nagyon kíváncsi lenni! :DDD
Szia Aranka!
Mizu egészségügyben? Tudsz már vmi jó hírt?
Ma remélem nem kerüljük el egymást. Majd egész nap itt lógok, ma úgyis ráérős vagyok. :DDDD
Ez ám a családi összetartás! :DD
Így könnyű!
Többgenerációs házban, vagy teljesen külön telken laktok?
Jashika, Anette!
Isten hoztott benneteket köreinkben!
Nyilván sorstársak vagytok, hiszen a fórum címe adott, de azért írjatok vmit magatokról, ha van kedvetek!
Üdv: Zsuzsi
Jó reggelt és szép napot mindenkinek! Bár az enyém is az lenne! :(( Kora reggeli karambol, "Mikulás ünnep".... :DD
Remélem azért a nap többi részében némi kellemes is jut majd nekem. :DD
Jó reggelt lányok! Szépen termeltetek :). Nekem tegnap este annyira fájt a fejem, hogy már nem ültem gép elé :S.
Mindenkinek szép napot!
Szia Aranka!
Megnéztem az új képeidet,nagyon jók!
Mi az a nagy virág?
Anette!
Látom Pesti vagy.Merrefelé laksz?
Szép napot mindenkinek!
Mai programom fűnyírás,kerti szösz-mösz,leander kezelés,mivel a férjem volt olyan drága,hogy tegnap kicipelte a mázsás bokraimat a teraszra.
Igen ajánlom a napocskának,hogy fényesen ragyogjon!!!!:DDDDD
Szia Zsuzsi!
Köszönöm szépen a felajánlást de már megoldódott.Nekem volt száram,anyukámnak meg cserepe és így összeraktuk amink van!Jó kis capat vagyunk mi így együtt!:DDDDDD
Amúgy még nem is kellett messzire mennem mert az én drága anyukám a szomszédomban lakik.Hogy is felejthettem el,hogy Neki mindíg van mindene?!:DDDDD
Szia Anette !
Nem vagyunk sokan /ami nem olyan nagy baj DDD /De biztosíthatlak mindenki örömmel fogad !
Érezd jól magad ,és gyere gyakran közénk.
sziasztok
biztosan már összeszokott csapat vagytok, de ha nem bánjátok, akkor csatlakoznék. Az én fogyásom jó ideig el fog tartani.:(
Szia Zsuzsa!
Kár,hogy elkerültük egymást.
Mindenkinek jó éjt puszi /akitől szeretné /DDD