Soha nem késő... (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Soha nem késő...
Sziasztok!
Én is megteszem, ha megkívánom. De régen bármikor hajlandó voltam enni, nem igazán tudtam mi az, hogy azért eszem, mert éhes vagyok...húúú de bonyolult. Na szóval ha mondjuk ebéd után, jól telizabálva kocsival átmentünk a 4 utcával arrébb lakó anyósomhoz és ő valamivel megkínált (általában fini süti), akkor nem tudtam nemet mondani. Akkor is megettem, ha már a torkomon nem akart lemenni.
Most eleve ott kezdődik, hogy gyalog sétálunk át és ha még meg is kóstolom egy falattal, akkor sem eszem belőle. Vagy azt mondom neki, hogy csomagoljon legyen szíves egy szeletet és majd holnap amikor belefér megeszem.
Mindezt csak azért, mert nem vagyok éhes és nem fér bele aznap. De mostanra ez már kicsit sem okoz problémát. Olyan is volt, hogy elfelejtettem, hogy küldöt sütit és 2 nap múlva akadt a kezembe a hűtőbe.
RÉgen olyan voltam, mint a Hakapeszi, ha kap eszi!:DDD
Sziasztok!
Hát, igen, okosságok vannak a cikkben: alapvető dolgok, amiket valahol mindenki tud, csak nehéz őket jól alkalmazni:)
Ezt mindenkinek magának kell megvalósítani, ebben lehetünk igazán partnerek itt a fórumon. Hajrá!
:DDDD Juj ez néha bennem is megvan...bár nekem ma volt egy nagyon szívmelengető találkozásom!:D
A lányom edzőjével talkoztam. Éveken keresztül edzette a picinyemet, aki közben már felnőtt. De lényeg az, hogy fiatal ember, de mindene az egészség és a sport. VB bajnok is volt triatlonba...
no egy éve nem találkoztunk, de ma volt egy üzleti ügyünk és amikor meglátott minden köszönés nélkül azzal kezdte, hogy ezt nevezem milyen jól nézel ki! De sportolsz ugye? Látszik a testtartásodon...
Hát ez nekem akkora dícséret volt, hogy még! Pedig még baromi messze vagyok a végétől. Viszont az, hogy egy sporttal és egészséges életmóddal foglalkozó embertől kapom ezt a pár szót, az most nagyot lendített a további hónapok eredményén!
Köszönöm szépen! Hát az az igazság, hogy a cikk csak úgy kijött. Alapjaiban leültem és megírtam azt amit éreztem gondoltam. Igaz utána még napokig csiszolgattam, de a lényegen nem változtattam. Ezeken mind végig megyünk szerintem. Csak sokszor az ember olyan nagyon elfásul, elcsügged, hogy feladja. Ezért is írtam meg, mert jó pár hoxás csajon láttam a csüggedést... no meg néha magam is behisztizek, de én most olyan szinten elszánt vagyok, hogy még soha ennyire! És nem hogy múlna, de még növekszik is az elszántságom.
Ma például egy olyan nadrág van rajtam, ami 6 éve nem jött fel rám. És ettől egész nap olyan jó kedvem van!:DDDD
Szia! Szenzációs a cikk, szépen összeszedett, nagy igazságokat találhat mindenki, aki ebben a cipőben jár. Napi szinten olvaslak és követlek, nagyon sok hasonló dolgokat élünk át.
Kitartást és sok-sok sikert kívánok a továbbiakhoz.
:D
nekem május 27 a határidőm hogy formásabb legyek megint szóval most keményen dolgozom értze és utána is mégkemnyebben hgy meg is maradjon
Köszi!
Neketek milyen praktikátok van?
Látod én ennek igyekszem ellenállni. Karácsonykor mindent ettem. Sülthúst, sütit, meg mindent. De ugyanúgy, mint addig tettem. Kis adagokat 5 alkalomra elosztva. 2 kilót engedélyeztem magamnak. Mármint hízást. Gyönyörüen be is tartottam, nem szenvedtem. Aztán új év első munkanapján mindenki elment, üres volt a ház és teli volt a hűtő maradékkal. Hát én sajnáltam kidobni és ettem. Ezt is - azt is, meg még amazt is. Rémülten vettem észre, hogy elindult felfelé a mérleg mutatója. Azonnal ment ki minden kutyulinak!:DDD Rettenetesen örült neki aranyom és pár nap alatt olyan kövér lett, hogy még! Hát tanulságot levontam és soha többé nem teszek ilyet.
Inkább kevesebbet főzök, vagy kidobom. Pedig én ilyen szempotból iszonyat sóher vagyok, de nem éri meg.
Sziasztok!
Gratulálok a cikkhez, nagyon jó és valós. Örömmel olvastam, hogy nem csak én gondolkozok így. Igaz még nem írtam le sehová ilyen jól. Nagyon nehéz valóban fogyni, de ki kell tűzni egy célt és akkor sikerülhet.Én már fogytam -20kg. Majd jött a nyár és a nyaralás és egy kicsit akkor kényeztessük már magunkat úgy is egész évben csak gürizik az ember. A nyaralás olyan sikeres volt, hogy 3hét alatt +11kg jött vissza!!!!!!!! Na ez a gáz!!!!!! Tipikus magyar hibába estem. Zaba, punnyadás, zaba, zaba, csak egy fagyi, punnyadás hát nyaralunk. Na ja csak itthon kaptam majdnem szívrohamot. De most ismét megtaláltam magam a nagy világban és nem szabad feladni, meg jön a nyár és újra szépnek kell lenni.
Kitartást kívánok mindenkinek.
További ajánlott fórumok:
- Barátaim, akikben soha nem csalódok.Zártkörű, csak meghívóval!
- Megkésett beszéd - ha későn kezd beszélni a gyerek
- Pszichés betegségeimmel nehéz élnem a felnőttek életét 44 évesen. Sokat szenved a lelkem. Fel sem növök talán soha?
- "Egy igazán szerelmes férfi soha nem lépne félre". Ki mit gondol erről az állításról?
- Hogyan nem neveznéd soha a gyerekedet?
- Karrierváltás soha sem késő?