Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Soha ne mondd azt, hogy SOHA ! (beszélgetés)
Soha nem akartam olyan pasit,akinek már van gyereke,de pont ilyen szituba estem utána.
2004-ben azt mondtam, 18 évnyi langyos házasság után, hogy soha többé nem megyek férjhez.
Másfél éve én vagyok az egyik legboldogabb feleség a földön. ;)
Én már megtanultam, hogy soha nem mondom azt, hogy SOHA!
Már SOHA nem mondom azt hogy SOHA!
Sokszor mondtam már,de rájöttem,hogy hiba volt))))
Ezt én is sokszor mondom, egyre többet!!!!
:))
Majd holnap a melóban képzelj magad elé egy lacát! Meg a másikat is. :o)))))))))))
Nincs mit. Szia, aludj jól! :o))))))))))))
Nincs mit, szivesen.
Nem vagyok titok, csak amolyan rejtőzködő:-)))
Most meg azt hiszem vízszintbe kell rejtőzködnöm, mert reggel kelnem kell:-(((
Jó éjt, jót derültem ma:-)))
Köszi
Mármint, hogy feltetted. :oD
Oké, köszönöm! :o))))))))
akkor képformában le is lépek:-)))
Jóóóóóóóóóól megnéztelek, most már nem menekülsz! :o))))))))))
:-))))
de jól nézz meg, mert aztán eltűnök:-))) és csak a nyirmogás meg a sok sületlenség marad itt...
Igen, ez fontos! Aki számítanak, azokat szeretem tudni! :o))))))))))))))
csak hogy tudd, kivel van dolgod:-)))
Ipiapacs, megvagy! :oDDDDDDDD
na jó, csak most és kis időre.
de aztán nem megijedni és elszaladni...:-)))
Nem baj, olyat sem láttunk még! :o))
csak kétcopf fos van:-)))
Banyek, a két copfodról már lemaradtunk, de a tépettről nem akarsz feltenni egyet legalább?
Nálam két véglet van: göndör, hosszú, félhosszú, vagy rövid, tépett, sima. :o))
meggyőztél:-))) irány a maraton:-))))
amúgy lőttek a két copfomnak, afodrásznak tépett ötlete támadt, most nincs hajam:-)))
Hát, azt nyugodtan mondhatom, hogy soha nem voltam még maratonon, de hogy soha nem fogok menni ...... ;oDDDDDDDDDDDDDDDDD (ami ugyan nagyon valószínű!) pláne, ha egy kedves ismerős ..... :o)))))))))))))
hát én még nem. úgy érzem csak a jövőre vonatkozóan lehet alkalmazni ezt a szót.
soha sem fogom én ezt megérteni:-)))
A múltban lehet tuti soha valami, na de a jövőben..... ?!?!?! Én már megtanultam ..... :o(( :o))
de ha egyszer tényleg SOHA...
További ajánlott fórumok: