Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sóágyon sült csirkecomb recept

Sóágyon sült csirkecomb recept

Elkészítési idő 90 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Sóágyon sült csirkecomb hozzávalói:
1-1.5 kg só
bors,
3-4 gerezd fokhagyma,
4 db csirkecomb


A Sóágyon sült csirkecomb elkészítési módja:
A tepsibe öntöm a sót. a húst megborsozom és a fokhagymát apritva a bőre alá teszem,rárakom a sóra a combot. 200 fokon kb:1-1.5 óráig sütöm. Sem letakarni,sem forgatni nem kell!Szép ropogós lesz a bőre!

bármilyen körettel tálalható.
A só megkeményedik alatta,azt a végén ki kell dobni!


Kategória: Húsételek receptjei


A sóágyon sült csirkecomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook