Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Jonatános csirke recept

Jonatános csirke recept

A Jonatános csirke hozzávalói:
4 kisebb csirkecomb,
4 fej vöröshagyma,
5 db alma,
40 dkg savanyú káposzta,
5 dkg sajt,
2 dl tejföl,
2 evőkanál olaj,
2 evőkanál liszt,
2 gerezd fokhagyma,
1 mokkáskanál reszelt szerecsendió,
só,
bors.


A Jonatános csirke elkészítési módja:
A hagymát karikákra vágjuk, és a tepsi aljába tesszük, megsózzuk, meghintjük szerecsendióval és borssal. Héjastól 2 db almát lekarikázunk. Erre terítjük a savanyú káposztát, majd egymás mellé tesszük a sózott, borsozott, kevés lisztbe mártott csirkecombokat. Erre a megmaradt vöröshagymát és az almát rákarikázzuk, a maradék savanyú káposztával, ezt reszelt sajttal megszórjuk. Olajjal, zúzott fokhagymával és sóval elkevert tejföllel meglocsoljuk, majd sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A jonatános csirke elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook