Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Tejszínes tárkonyos csirkemell recept

Tejszínes tárkonyos csirkemell recept

Elkészítési idő 35 perc

Kalória passz
Zsírtartalom passz
Szénhidráttartalom passz

A Tejszínes tárkonyos csirkemell hozzávalói:
Kb. 1/2-3/4 kg csirkemell (vagy bármi, csirkecomb, pulykaalkatrészek)
Páchoz: 1 dl olívaolaj, 1 lk tárkony, 2-3 csepp citromlé, 1 kk mustár, 3-4 gerezd fokhagyma (julienre vágva)
3 dl tejszín
1 tk keményítő


A Tejszínes tárkonyos csirkemell elkészítési módja:
Fagyasztóban talált maradék csirkemell csíkok előző este bepácolva, majd másnap a pácban mindenestől megsütve, mikor már majdnem puha, megsózni, jöhet a keményítős tejszín, gyorsan besűríteni és már kész is. Intenzív tárkonyos íze lett, a fokhagymát nemigen érezni. Kísérleti kaja, a neten minden tárkonyos recepthez sajtot írtak, és az éppen nem volt itthon. Isteni lett! (Már ha valaki szereti a tárkonyt)

Előkészítés előző este 10 perc


Kategória: Húsételek receptjei


A tejszínes tárkonyos csirkemell elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook