Segítségkérés: Kérések-Felajánlások (beszélgetés)
De jó,hogy összefutottunk!Egy kicsit más téma:
Azt kérdezném,amikor a töltött kűrtős kalácsot rácsavarod a fadarabokra,hogy sütöd?Le kell húznia tésztagyűrüket,vag a fával együtt bele az olajba?
Az jó ha mindent írsz,de a mai technika mellett van egyszerűbb is ha már úgyis van számítógéped.
Nem azt mondom,hogy attól olcsóbb az élet ha minden könyvelve van ,de az biztos,hogy azonnal átlátod hónapról-hónapra mire mit és miért költöttél.
Én pl excell táblázatot csináltam minden költségtipusra.Több éve vezetem,van akit nem izgat fel ez a lehetőség, de ők valószínűleg aszámítógép használattal is hadilábon állnak.
Te a munkád során valószínű napi kapcsolatban vagy az irodai programokkal,nem lehet gond.
3 szobás nagy házat fenntartani ,pláne,ha korszerűtlen a szigetelése, ablakai nem olcsó.
A szokásaitoktól is sok függ mennyi a költség.
De itt nyílvánosan ezt nehéz megvitatni.
A saját ház tényleg nagy, családi ház, kert, 3 szoba, stb. Az albérleti számlákkal az a gond, hogy mivel nem a saját nevemen van, nem tehetek semmit, viszont az albérleti díj a mai árakhoz képest alacsony.(talán emiatt, a fene tudja)
Röhejes, de már a pénzről szóló intelligenciámat igyekszem fejleszteni, állítólag,okosok szerint, nekünk nőknek ezt tanulni is kéne, viszont a semmi fűrészelését több darabba,...., na ezt nem bírom sehogysem intelligensen tenni.Pedig,beccsszó, már füzetet vezetek, és írok mindent.
Dühít, hogy a bevétel kevesebb, mint a kiadás, a tudat sem segít, hogy körülöttem mindenki ebben a cipőben jár,beleértve a kollégákat is, talán amikor kilakoltatásra járok, adok hálát, hogy legalább tető van a fejünk felett
A kliensek meg tőlünk várják a segítséget.
Hááááááááát, nem leányálom.
Tennék én többet, de nem tudom, merre tegyem a lábam.
Biztos jó nagy a saját ház,azért nincs vevő.
14 eFt/hó a villany?
Nekem ez qrva soknak tűnik.53nm galambdúcon élünk ,a havi villany:4900 Ft.
A szokásos világítás,kütyük villognak.
Csak arra lennék kíváncsi, hogy hogy lehet 81ezer forintos közalkalmazotti fizetésből albérletben, havi 47e ft.-os gázszámlát, 14e.ft.-os villanyt, + a többi költséget egyedülállóként, két iskolás gyerekkel, személyi kölcsönt is fizetni, + meg is kéne élni, ..., a saját házat 2 éve árulom, semmi sikerrel(albérletbe kényszerültünk, de hosszú :( ), szóval álmatlan éjszakáim és gyomor görcsöm van, senki segítségem.
Az érdekelne, hogy más hogy csinálja, talán én csinálom rosszul.
Ja, és a sors fintora, hogy családsegítőben dolgozom.:)
Köszönöm szépen.
Valaki itt kérte hogy kell sütni azért tettem fel a néhány képet,hogy is néz ki nálunk a kenyér ,amit nem a boltban veszünk.
Így olcsóbb is meg talán nem található benne a pékinas cipőfűzője.))
Ebben a pillanatban olvastam bele a naplódba mert itt annyira ajánlottad valakinek.Gondoltam belenézek mi van ott?.
na mesélj...
megrázod a pénz fát?alá lökhetnél engem is...
Na igen.
Ez az amikor " munkának" nevezik azt,amikor más nyomorából élnek.
Munkerő közvetítők,ingatlan közvetítők,hitel közvetítők,uzsorások,temetkezési vállalkozók (egy része),virágboltosok a temetők környékén,stb.
Ha már ingyen telefon,munkaidőben netezés is lehet,akkor lejmoljunk egy kicsit.
Ezek a herék.
Bocs, Én sem tudom megállni:(
Állás hirdetést nézel és válaszolsz telefont fel veszed?
Én hetek óta az interneten nézem az állásokat és telefonálgatok, önéletrajzokat küldözgetek (emberem munkanélküli lett)
Az e.mailomra nem válaszolnak, a telefont nem veszik fel, de azonnali munkakezdést ígérnek!
Miről beszélünk?