Segítségkérés: Kérések-Felajánlások (beszélgetés)
ó, köszönöm. épp szombaton adtam be a jegygyűrűmet. munkahelyemről netezek, szolgálati telefonom van, amit a munkahely fizet.
Tekintsétek tárgytalannak amit irtam, valószinű hogy végső kétségbeesésemben jutottam oda, hogy pénzt kérjek itt!
De jó tanácsból még hajléktalanok leszünk
50 ezer forint ami hiányzik és ha most kéznél lenne örökre megoldódna minden probléma?
Zálogba kell adni az összes családi ékszert.
2 karikagyűrű 36 eFt
fülbevaló 10 eFt
nyaklánc 10 eFt
Átmenetileg egy évre le kell mondani a net,TV előfizetést, 36 eFt
A mobilra nem kell tölteni egy évig (van élet mobil nélkül is) 10 eFt
Ez 102 ezer Ft.
adósságrendező hitel
Már beszéltünk velük. Mivel igy is 25 évre szol a hitel, nem kaptunk hosszabbitást, csak annyi engedményt hogy július 15ig kell befizetnünk, amit juliusban vontak volna le.
természetesen kölcsön kértem volna és visszautaltam volna 1-2 honapon belül...
szerintem a bankkal kell tárgyalnotok
meglehet összejönne egyhavi, kéthavi, de nem ez a megoldás
Igen keménynek tűnik első olvasásra,de célszerű jól megnézni a "bajban lévő" összes beírásait,annak stílusát,esetleg helyesírási hibáit.Az éppen aktuáliis bajbanlévő tegnap reggel regisztrált.
Kíváncsi lennék ,most először ,vagy már volt itt más neve is.
Volt ám itt már aki "zavarba jött" a sok kérdéstől és törölte magát ,később más néven újrakezdte.(Néhány a halottak közül:nunuka,majsa,majsa02)
Most nem akarom vitatni,megkérdőjelezni tényleg segítségre szorul-e és miért,(de ki nem a kétkezi munkások közül, a mai Magyarországon)
DE ma a neten kunyerálni amikor az ország harmadában földönfutóvá válnak családok az árvíz miatt??
"Keményen" vélekedsz, de tulajdonképpen egyetértek veled. Sok embernek kisebb gondja is nagyobb annál, hogy netre, számítógépre mégcsak gondolni is tudjon.
Olvasgattam ezt a fórumot és nagyon sokmindenen elgondolkodtam...olyan dolgokon, amik már megváltoztathatatlanok emberek életében, de mégis... miért alakult így?
Például... kövezzetek meg, de aki rossz anyagi körülmények között él, miért, hova, kinek-minek szül több gyermeket? Hol van a felelősség? Így alakult valamiért?
A hitelek végeláthatatlan sora... nagy a kísértés, az ember a jobbra törekszik, de vannak ésszerű határok.
Valóban, most azoké legyen a főszerep, akiktől önhibájukon kívül maga a természet vette el az otthonukat, az életük munkájának eredményét...
Másoknak pedig csak azt tudom mondani, hogy én abban hiszek, mindenki a saját életének a kovácsa. Igenis fel kell állni, keresni a munkát, a lehetőséget, bármit. A net nem nyújt segítséget, esetleg elenyészőt, elveszi az időt, elszeparál a valóságtól. A valós segítség nem itt van...
Számítógép a szomszédé? Az internet előfizetés is nyilván a szomszédé.
Rádiód legalább az anyué ,az a SZOKOL megvan még?
Esetleg Tv az van nálad?
Csak azért kérdezem ,hogy van -e időd híreket hallgatni?
A hírekben óránként mondják ,hogy fent Borsod,Nógrád ,de Tőletek északra néhány tíz km-re nemhogy számítógép nincs, de még fedél sem lesz a fejük felett,akkora tragédia van!!
Te meg kéregetsz itt a neten??
Kis önfegyelem kellene.
Először is nagyon szépen megköszönöm annak aki elolvassa a kérésünket.
Nap mint nap látom, hogy nagyon sokan kérnek másoktól segítséget.
Sajnos mi is ezek közé tartozunk. A számítógép nem a miénk a
szomszédunké. Ő segít nekünk. Nagyon kérem önöket aki megteheti
segítsen nekünk. Megunt gyerek játékot, ruhát esetleg tartós élelmiszert
vagy egy pár forintot nekünk 200ft is nagy pénz mert az már egy kiló
kenyér. Otp bank számlaszámunk: 1177347004786401 A jó Isten adjon erőt
egészséget mindenkinek!!!Nagy fiunk 14 éves kislányunk 6 éves
és a kis fiunk 7 éves ő tartósan beteg. Emelett a szülői házban lakunk
amin 3szoba van egy anyukánké másik nővéremé és a harmadik ami a miénk
25négyzet méter itt vagyunk élünk mi 5en. Ez a szoba egy istálló volt
amit mi alakítottunk ki szobának szigetelése minimális ezért a pór mind
le jön a padlásról kicsi fiunk asztmás is és a pór nagyon nem jó neki. A
szobánkban szőnyeg van, ami aztán eszi a pórt. Nagyon kérem akinek van
esetleg linóleum vagy bár mi ami a szőnyeget helyetesítené segítsen. Én
gyesen vagyok. Ha lehetne
sem tudnák elmenni dolgozni a gyerekektől. Mert beteg fiamat minden nap
én viszem Iskolába Szombathelyre. Ahol ő külön foglalkoztatást kap.
Férjem dolgozik de fizetése 50 százalékát vonják külömböző bankok.
Azért kellett felvennünk hiteleket mert kivizsgálásokra hordtuk a
fiunkat és megtakarított pénzünk sajnos nem volt. Kérem ezért senki ne
ítéljen el mert más lehetőségünk nem volt. Most itt vagyunk ennyire
nehéz helyzetbe. Kérem aki megteheti segítsen. Nagyon szépen köszönjük
előre is!!Hiszem hogy van még olyan ember aki segít
Adonyi házaspár számít segítségre.
Személyes elérhetőség is a videóban van, ha kérdésetek van, kérdezzetek nyugodtan.
sziasztok! nagyon meg vagyok szorulva, kérem aki tud segitsen! szükségünk lenne élelmiszerre, és tisztálkodószerre, cserébe tudnék adni sok baba holmit, rengeteg kisruhát, kb 80-100 db megőrzöttek,van sok minden benne, sajnos a kislányom kinőtte őket, nem sokat viseltek, bodyk, rugik, pólók, kis nyári ruhák, együttesek, zoknik, hullahoppok,kis sapkák, ujszülöttől 76ig, kb,vagy ha valaki tud hogy kinek kellenének cserébe, az irjon az e mail cimemre, erikalip@msn.com
köszönöm a segitséget
Még mindig keresek Genu Syncro 2100 JOBB lábas rögzítőt!
Ha tudtok kérlek segítsetek!
Köszönöm!