Segítséget szeretnék kérni a fogyókúrámban. (beszélgetés)
Hát szerintem ettől nem fogsz olyan látványosan fogyni, bár tényleg fontos, hogy mennyi a súlyfelesleged és eddig milyne étrenden voltál.
Én szülés után szerettem volna 20 kilótól megszabadulni, 80-ról indultam és most 60 vagyok (még 2 kilót szeretnék), 172 centihez.
Szóval ahogy az én étrendem most kinéz kb:
- reggel 1 evőkanál lenmagolaj és 1 evőkanál mustármag (nem feltétlen a fogyás miatt szedtem, de azt is elősegíti, olvass utána)
- utána iszom egy tejeskávét (ezt muszáj:)
- 9 óra körül iszom egy fogyókurás italporból készült turmixot, ez a reggelim, mást nem eszem
- nem tízóraizom
- ebédre eszem rendes ételt, de csak egyfélét, tehát vagy csak levest vagy csak másodikat
- nem uzsonnázom
- vacsora általában mozerrálás paradicsomsaláta olívával, zöldfűszerekkel, 1-2 szelet kétszersült, ,sonka, zöldésgek, ilyesmi.
Nasizni nasizok,mert arra szükségem van:)
De már elértem a célomat, tehát belefér és szerencsére nem hízom vissza.
Kenyeret, péksüteményt nem eszem, vagy csak nagyon ritkán (ha otthagyja a gyerek a tányérján, azt megeszem stb.).
Kb. 6-7 hónap alatt ment le a 20 kiló. Mozogni egy héten egyszer tudok fitnesz teremben, a hét többi napján a 2,5 és az 1 éves gyerekeimmel sétálunk kilómétereket és utánuk futkosok, bőven elég:)
Az úgy jó lenne ha reggelire teljes kiőrlésű kenyeret ennék meg 100% gyümölcslét innék. Tízóraira egy alma vagy müzli. Ebédre rendes kaja de mondjuk féladag. Délutánra megint műzli vagy gyümölcs estére pedig saláta vagy tojás vagy hasonló?
Mozgásnak meg mondjuk 1-2 óra séta? Előre is köszönöm
További ajánlott fórumok:
- Bíztatást, segítséget szeretnék a fogyókúrámhoz..
- Kinek milyen fogyókúra vált be? Kérlek írjatok szeretnék fogyni legalább 10 kilót! :)
- Nincs időm a neten keresgélni, de fogyókúrás diétát keresek, max. 3 hónaposat. Kb. 5-6 kg szeretnék leadni
- Bevált fogyókúrás recepteket szeretnék, ami kíméli a gyomrot, de fogyni is lehet tőle.
- Nektek melyik fogyókúra vált be? Kezdés előtt szeretnék tájékozódni.
- Mikor lesz/van fogyó Hold? Fogyókúrázni szeretnék és ez alapján szeretném elkezdeni...