Segítség! Szerelmes vagyok! (beszélgetés)
na muu!
Osri vékony már a füled?
Szia!
27 mindketten.
Néhány hete találkoztunk közös ismerősök által buliban.
Ő Pesten lakik, én Debrecenben, de Kabai, havonta 2-3 alkalommal jön. Én jövő hétvégén megyek hozzá.
De nagyon édes...
Magas barna, kék szemü.
Szia,Hány éves avgy? Ő hány éves? Honnan ismered? Meg ilyeneket jó lenne tudni...de egyébként azt gondolom hogy miért is ne működhet...nem azt mondom hogy 1000%...de esetleg elképzelhető...
üdv
Sziasztok!
Nagyon odáig vagyok egy srácért, de elválaszt minket 250 km.
Szerintetek működhet egy távkapcsolat?
Még nincsenek ilyen tapasztalataim.
Jajj de jó!
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
óó...akkor jóbulást:)
Igen most úgy tünik h kb minden ok.....most hívott...beszéltem Vele..és kedves és ari volt:))
Remélem jóra fordúl a helyzet...Sajnálom,de szorítok!Legyen önbizalmad, mert szép vagy!!!!
Szép napot!Pussszzzz....
1376-os hsz-embe kb vázoltam:)
Örülök h jobban vagy:))) gethes na az mi????
Gergővel mi van??kitartás,tuti sikerül elérned ha nagyon akarod:)
Én elm ma talizom Vele:DDD
Pusza szép napot
Sziasztok!Hála az égnek nincs semmi gond!!!!!!!
Csak reggelre gethes lettem! :SSSSS
Nem baj.Holnap talizunk!Tök jó!Alig várom!Tegnap beszélgettünk a szüleiről is,és kérdeztem tőle,hogy tudnak e rólam!Mondta,hogy igen és képet is mutatott nekik rólam!Remélem a következő lépés az lesz,hogy bemutat otthon,amire egy éve várok!Remélem sikerül ezt is elérnem!Osri nem válaszoltál a tegnap a kérdésemre!Milyen fura helyzet alakult ki közöttetek?Szép napot!Pussz...
:) ok de szexelni ő fog veled! :D
nyami!
örülök neki:) egyébként meg hízzon csak....basszus állitólag a párom aki szeret szarik Rám Te pedig kb egész nap vidítgattál,tanácsokat adtál....:)
KÖSZÖNÖM
:)
ilyenkor mindig hizik a májam! :D
már megérte!
legalább nem depizel! :D
yippiyé!
basszus ilyeneket írsz leesek a székről és beverem a buksim:DDDD jujj...de jót nevettem köszi:))))
Mosolygok naná...mint mindig:))))
cicmorgó!
elolvasod a könyvet! bemegy a fejedbe!
majd odaadod ennek a mostani tehéntrágyának! és talán belemegy az ö fejébe is!
ha nincs változás összekapod magad!
kidobod!
bepasizol
mosolyogsz mint körte a fán!
"enyhén igen! " köszi....hogy iylen finoman fogalmaztál:)
az abaj hogy még nem akarok rajta változtatni, és tudom hogy hülye vagyok....de még nem megy....:(((
enyhén igen!
de tudsz rajta javítani!
ez csak rajtad múlik!
csak a megfelelő pasmákba kell beleszeretned!
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?