Segítség! Szerelmes vagyok! (beszélgetés)
Oké!Nyomtatva!És mindjárt olvasva!
:DDD
Jah...hát az ember sajna szeret szenvedni....vagy legalábbis a nagyátlag...aztán meg nem tudnak már kimászni az önsajnálatból...ez van...
DE ÉN NEM LESZEK ILYEN!!:DDDD
Köszönöm megvagyok!Én is boldog vagyok hála az égnek!Ma talizok a kis macikámmal!Egyre jobb minden.Remélem még jobb lesz és így marad!Kicsit fáradt vagyok,de ha haza érek elmúlik!Vagyis el szokott!Csak annyira hosszú ez a nap! :S
Orsika nagyon boldog vagyok,hogy ilyen tökéletes minden nektek!Örülök!Egy kis beszámoló nem rontaná el a gyomrom! :DDDDDD Puszika!
Nem azt mondom hogy ezt nem zokogva tenném meg....de megtenném...Na pl az ilyenekért nincs msn-em...hihi:DDD
De ha annyira szereted és Ő baszogat Téged jobb lesz neked???Nem....
Vagy túl leszel rajta és bolodg leszel?? Csak a Te döntésed....ennél okosabbat már nem tudunk mondani.....ugye Sylvee12??:D
Hozhatod....NANÁÁÁ:DDDD én palacsinta sütővel vágom majd fejbe:)))
Igen én is nagyon örültem neki:)))
És utána elmegyünk inni valamit valmi jó kis hangulatos helyre...:DDD megünnepelni a győzelmünket...hihi
Azonnal indulok.:DDDD
Vihetem a baseball ütőmet?:)))
Ez az odafigyelés már haladás, tök jó!!!
Akkor lehet meghívlak magunkhoz:DDDD
Egyébként azt elfelejtettem mesélni....azt mondta hogy megpróbál odafigyelni hogy nekem nem esik a legjobban hogy a T.-ről beszél:)) úgy örültem ennek...:)
De most vicc nélkül.
Döntse már el a csaj, hogy mit akar!
Mert ebben a barátkozósdiban nem hiszek.
Igen minden ember más....és ez így van jól....
Azt gondolom hogy ahol időre van szükség ott nem keresem a másikat...ha csak azért nem mert élvezem a helyzetet hogy Ő szeret még...de én már túl vagyok rajta és ez az egómat legyezgeti....
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- 22 évesen szerelmes vagyok egy 40 éves férfibe
- Teljesen kétségbe vagyok esve. Mit tennétek a helyemben? A lányom szerelmes egy nála 15 évvel idősebb férfibe.
- Szerelmes vagyok...
- Szerintetek, ha szerelmes vagyok egy nálam 14 évvel idősebb emberbe és ő is szeret, de van családja 2 gyerek 1 feleség van esélyem?
- Ti mit csinálnátok a helyemben? Voltatok már ilyen helyzetben? Szerelmes vagyok?