Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Ki nem állhatom a mozgást fórum

Ki nem állhatom a mozgást (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

jún. 16. 17:05
Èn tornàzni sosem szerettem, utaltam a torna órákat is a suliban anno.De szìvesen biciklizek vagy sètálok a termèszetben.Kell a mozgás a testnek ès a lèleknek is.Erre születtünk ès nem arra, hogy tespedjünk a kanapèn.
12. Myra
jún. 4. 21:57
Én meg a henyélést.
jún. 4. 20:20
Mozgás az élet.
jún. 4. 15:12
a stroke utáni mozgással speziel már én is hadilábon állok...
9. 55Judit (válaszként erre: 8. - Alnisa)
jún. 4. 09:56
Én pont arról írtam hogy mozogni is kell.
8. Alnisa (válaszként erre: 3. - 55Judit)
jún. 4. 07:18
Persze az egészséges evés is kell hozzá, de ha nem mozogsz akkor nem sokat ér, mivel az izmok szépen elsorvadnak.
jún. 4. 07:16

Én is így vagyok. Bár mikor tényleg rendszeresen sportoltam, akkor nem így éreztem. Ha volt egy úgy vagyok mint te, hogy kínzás. Mondjunk az se segít, hogy felszedtem 20 kg ahhoz képest amennyi akkor voltam, amikor szerettem mozogni. Most nehéz és fájdalmas a mozgás.....

De neki kell állnom rendesen nekem is. A stressz evéssel meg leállni.

6. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 3. 22:06

"Nem baj, ha nem sportolsz, lehet fél egészség"

Ha utálva végzed, nem hiszem hogy segít feszültséget oldani. A lustaság, pihenés (inkább stresszmentesség) is fél egészség.

A kaja a másik. Így meg is van az egy egész. 😉

jún. 3. 21:26
Térdepelj kukoricára! Micsoda ostobaság! Térdepeljen az, aki kitalálta!
4. komor (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 3. 19:15

Érdekes, hogy mennyire mások vagyunk. Nekem szinte fáj, ha nem mozgok mondjuk egy héten keresztül. Ilyenkor ha elindulok sétálni, mintha vért öntenének a lábaimba, meg a szerveimbe újraéledek. Ha valami komolyabbat csinálok, mondjuk lenyírom a füvet, hát az meg szinte izomemberré varázsol, feltűnően jó lesz tőle a közérzetem.

Szoktam kérdezni a nejem, ő nem érzi ezeket. Na ezért mondom, mindnyájan mások vagyunk...

jún. 3. 18:39

Nem lehet hogy csak mozgásformát kellene változtatni?

A nyugati emberek fejébe belesulykolták hogy csak mozgással lehet fogyni. A keletiek e helyett az emésztés rendbetételére teszik a hangsúlyt. Végül is igazuk van, csak nálunk ez kevés embert érdekel.

Persze az egészséghez elengedhetetlen a mozgás, de nem mindegy milyen.

jún. 3. 18:26
Ezzel én is így vagyok! Utálok mindenféle mozgást, rengeteg akaraterő kell minden nap, hogy sétáljak és tornázzak. Pedig azt mondták, ha rendszeresen tornázok, előbb-utóbb hiányozni fog. Hát nekem aztán nem!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook