Schüssler só tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Én még csak most kezdek érdeklődni a Schüssler sók iránt.
Szerintetek érdemes egy arcdiagnosztikára elmenni, vagy el tudom én is laikusként dönteni, hogy mire lenne szükségem. Olvasgattam már sok cikket a neten, de olyat nem találtam ahol a hiánytünet jeleit leírják. Ti tudtok ilyen oldalt?
A világ különböző városaiban febr. 5-én emberek százai betoltak egy egész fiola altatót:
Tetszett a homeós csajszi hozzáállása. Felolvasta a mantrát :)
Dr Luc Montagnier az AIDS vírus felfedezője kiállt
a homeopatia mellett.
Brian Josephson,Nobel díjas fizikus kiállt a homeopatia mellett...
Egyetértek veled,nekem bizonyított.
Engem ugyan nem zavar!
Én használom a Schüssler sót és a homeopátiát is :D
Nem placebo.
Csak azt nem értem, hogy az anyagelvű "vörösalmának" miért fáj az, ha valakik, még ha placebo is, MEGGYÓGYULNAK a homeopátiás szerektől!?
MIÉRT KELL MINDJÁRT MINDENKIT A SÁRBA DÖNGÖLNI, MERT HISZ VALAMIBEN ÉS HASZNÁL IS NEKI???
Nos,ne hagyd ki.Nézz be hozzájuk,tetszeni fog.;) (ott értik a szakzsargont)Amúgy meg tök jó a humoruk,én csak olvasom,a világért nem regelnék,de...jókat lehet röhizni...:D
Amúgy én szimpátiázok velük,csak némelyikük stílusa...Szóval én inkább passzolom!:)
Vajon ki indította ezt a fórumot??
Tudásbázis: Hallottál a Szkeptikus Társaságról?Ha igen, mi a véleményed róluk?
Pirosalma azért egy jó pár gyógyszerészt négyszemközt kikérdezhetnél, hogy az orvosok miket vásárolnak saját részükre a mellékhatásokkal rendelkező hivatalos gyógyszerek helyett.
Lehet hogy elcsodálkoznál...
A homeopátia hatásossága vagy hatástalansága tudományos kérdés, tehát vizsgálható. Az eredmény egyértelmű.
"A placebótól nem csökken a láz."
Csökkenhet. Egyébként meg vannak jellegzetes lázmenetek, ezt is be kell kalkulálni.
Hangsúlyozom, teljességgel irreleváns, hogy mit gondolsz, nem lesz igazad.
Ja,hát ott tele van a bagázs ilyenekkel...:DDD
Itt is elkél ilyen tipusú beállítottság...;)
Nem vagyunk egyformák!!!:)
Működik a homeopatia.Nekem igazolt labor és Dexa
eredményem van.Gyakorlott, nagy tudású orvosok
is javasolják és családomban a gyermekgyógyász
által javasolt homeos szerek is hatnak.A placebótól nem csökken a láz.Olyan sok mindent nem lehet bizonyítani,de a természet tudja a dolgát.
Jól van, megy privi. :-)
Végül is csak arra gondoltam, hogy ő is olyan csak-azt-higgyük-el-amire-van-tudományos-bizonyíték stílusban szokott fórumozni. :-) Minden hókuszpókusz kizárva! :-)
:D
Milyen félreértés,mely témában?Én rendszeresen olvasgatom,de tuti nem írnék oda,még csak nem is regisztráltam...Amúgy nekem Alma stílusa még véletlenül sem rémlik onnan,bár... Kétségtelen,hogy nagyon élvezné!:PPP(neki való agymenés...:DDD)
Szóval:mi volt a témád?Ha nem gond,érdekelne,akár priviben is.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Fogyás Schüssler-sóval
- Mire használhatóak a Dr Schüssler féle biokémiai életsók?
- A Schüssler só használ szénanáthára és mennyi ideig kell szedni?
- Van valakinek tapasztalata a Kalium phosporicum nevű Schüssler sóval kapcsolatban?