Schüssler só tapasztalatok (beszélgetés)
Milyen nagyszerű lenne, ha ide is benéznének azok, akik fogyasztják a Shüssler sókat.
Osszuk meg tapasztalatainkat, és segítsük egymást!
Valószínűleg segítenek.
Igyál sok vizet és egyél sok zöldséget, ami gyulladásgátló.
szép :(
Én még sosem használtam Schüssler krémet.
Igyál sok vizet,mosd le enyhén almaecetes vízzel, kend be valamilyen otthoni krémeddel.
Ez talán helyrehozza...
- Nem ajánlott a 11-es számú Schüssler só (Silicea) adása, ha a szervezetben idegentest található, mert a
homeopátiás Silicea közismert tulajdonsága, hogy kilöki a szervezetből az idegentesteket. (Ez Schüssler
sóként való alkalmazásánál is megfigyelhető, azaz ne alkalmazzunk Siliceát, ha szervezetünkben valamilyen
idegen anyag található.)
Sziasztok!
A 11-es számú Siliceáról azt olvastam, hogy kilökheti a testből az idegen anyagokat, mint pl. a fogimplantátum. Meg tudja valaki mondani, hogy mi a helyzet a csapos foggal? Azt is kilökheti? Előre is nagyon köszi.
Google a barátom! :D
Vitiligo: Naponta 3x1 tbl Kalium sulfuricum D6 2-3 hónapig
+a 6.Schüssler só krém
Sziasztok!
Valaki szed/szedett kalium sulphuricum D6 Schlüsser sót májfoltos arcra? Ezzel tapasztalat vagy méregtelenítéssel?
Nem voltam még arcdiagnosztikán, de majd el akarok menni. Májfoltos az arcom és arra szedek a fent már említett sót +calcium sulphuricumot,mert ez is méregtelenít. Napi 3 szem 1 liter vízbn feloldva+még 1,5 liter vizet megiszok mellé a méregtelenítés miatt.
Köszönöm Szaki, és egyben gratulálok az eredményeidhez.
Én immáron három hete szedem érzékeny, kis gennyes göbökkel tarkított gyulladt (rozáceás) arcomra a Nr.3,4 és 10 tablettát, és ugyanezekkel a krémekkel kenem is. Az Adler krémzseléje felmarta az amúgy is gyulladt arcomat és olyan lettem tőle mint egy öregasszony. A Schüssler Natur cosmedics krémzseléire váltottam,amí helyrehozta az előző hibát, de az eredeti probléma a tablettákkal és a krémmel nem javul. Van valami ötleted? Köszönöm előre is!
Szia.
229. hozzászólás, vashiányra: Nr.2D6+Nn.3D6, itt figyelni kell a Nr.2-s só hiányra utaló jeleket, a másik Nr.3D6+Nr.8D6 itt viszont a Nr.8 hiányra utaló jeleket kell nézni. Vagy ez, vagy a másik. Az is elképzelhető, hogy Nr.2D6+Nr.3D6 és Nr.8D6. Sajnos, Nr11D12 egy életre kizárva, elősegíti a kilökődést. Könyvek: Hans Wagner Teljes körű egészség Schüssler-sóval,
Dr. Farkas Orsolya:Schüssler-sók Alkalmazása gyermekkorban.
Dr. Farkas Orsolya: Arcdiagnosztikai és terápiás zsebkönyv.
Günter H. Heepen: Schüssler-féle ásványi sók.
Sajnos, ezt már nem lehet letölteni: [link]
Barátom ez így nehezen lehet összerakni.
Kezdem a végével: Nr.2 D6 (fehér folt) Nr.3D12 (hosszanti barázdák) minden féle gyulladás, vas hiány. Nyirokcsomó: Nr.3D12 10 percenként 1 tabletta felváltva Nr.4D6-tal. Érintésre fájdalmas: Nr.11D12 (ha nincs kizáró ok), csomók kemények, Nr.1D12 3x2 tabletta. Arcüreggyulladás: 3x2 Nr.6D6 felváltva Nr.12 D6-tal, de itt van egy átfedés is a homloküreg gyulladásra Nr. 5 D6 és Nr.11 D12. Lényeg rendbe kell hozni az emésztésedet, a sok antibiotikum pusztította a bélflórádat, ezt pótolni kell. Baj van az állati és növényi táplálékkal felvet fehérje átalakításában. Hosszútávon ezeket kellene szedni: első nap Nr.2 D6, Nr. 3D6 3x1 szem, második nap Nr.5 D6, és Nr6 D6 ez jó a bélgyulladásra (kálium sulfurikum) 3x1 napi, ha nincs, laktóz érzékenység.
Laktóz érzékenységnél csak csepp, 5csepp 1 tabletta.
Tiszteletem!
Fülgyulladás, Nr. 3 D12 felváltva Nr.4 D6-tal. Akut esetben 5 percenként kell szedni, genny esetén 5 percenként Nr.6 D6, ha lefolyik a genny Nr.12D6. Kúraszerűen jó lenne, Nr.2D6, Nr.3D12, és Nr.4 D6 felváltva történő szedése, napi 3x1. Természetesen, első, második, és harmadik nap. Megnézném a liszt és tejcukor érzékenységet, ha van tejcukor érzékenység, akkor csak csepp formájában adható. Liszt érzékenységnél gyengül a vas felszívódás, és ennek hatására nagyon sok fülzsír termelődik. Nr.4D6 segíti ezeknek a megszűnését.
Hörghurut, Nr. 3 D12 30 percenként, görcsös köhögés Nr.7 D6 5-10 tabletta feloldása egy pohárforró vízben feloldva (csodákra képes), javasolnám még lefekvés előtt is, így megelőzhető a köhögés. Nyálkás köpet esetén Nr. 1 D12.
Láznál és izzadásnál Nr.4 D6 óránként egy tabletta, és még ha krónikussá válik Nr.12D6 napi 4 tabletta.
Szia, Manolika!
Szemhéjrángatózásra cayanabors (chilipaprika örlemény) ezt be kell iktatni az étkezésbe, nem kell belőle sok, csak ott legyen. Porc visszaépítés: első nap
Nr.1D12 6x2, második nap: Nr.2D12 6x2, harmadik nap Nr.8D12 6x2, és így tovább. Az Nr 1D12 Adler gyártmány, a többi Nestmann.ez pontosan 2710 Ft db-ja, Adler nem gyárt ebből a sóból D12 –es hígítást. Nekem, és még öt barátomnak tökéletesen bejött.
Szaki! Talán így, hogy hozzászólásodra válaszként írok, talán kapsz értesítést és ellátogatsz a fórumba. Volt egy-két kérdésem,kíváncsi lennék a véleményedre - mert amint visszaolvastam, és a neved is mutatja, nagyon szakavatottnak látszol.
Kérdem továbbá,hogy a porcosító programod hogy halad? Férjemnek súlyos csípőízületi kopása van, protézis kellene, de nem akarja a műtétet.
Sziasztok! Újonc vagyok. Elolvastam a zsebkönyvet és a fórumot.
Szaki ötlete alapján a Pharmaexpressztől rendeltem meg a rosaceás arcra javasolt só és krémzselé-kombinációt (Nr.3.4.10), most várom a csomagot. Közben kb. egy hete nagyon rángatózik a felső szemhéjam a bal szememen. Az említett sók jók lehetnek erre is, vagy mi kellene rá, mert nagyon zavaró. Ez nem pislogás-szerű tic, hanem vízszintes gyors izom-összehúzódások - amolyan vibrálás-féle.
Én is ettől tartok.
Ami "nem árt", az nem biztos, hogy javít is.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Norbi Update programja - tapasztalatok
- Fogyás Schüssler-sóval
- Mire használhatóak a Dr Schüssler féle biokémiai életsók?
- A Schüssler só használ szénanáthára és mennyi ideig kell szedni?
- Van valakinek tapasztalata a Kalium phosporicum nevű Schüssler sóval kapcsolatban?