Schobert Norbi nem vállal 3. gyereket mert nincs annyi pénze (beszélgetés)
Annyira nem lehet hülye, ha megél belőle.
Sőt:))
"Szerintem meg ne bántsd azt, aki több gyermeket vállalt, mert nem mindenkinek ismert a felmenője, nincs mindenkinek kapcsolata és a mai helyzetről sem tehet senki."
De aki tisztában van ezzel,szüljön, mondjuk 1 gyereket,és azt tartsa el tisztességesen, és ne segélyből, mint sokan teszik.Ha tudom hogy nincs segítség, pénz stb, akkor nincs gyerek sem.Ezért is tartunk itt.Sajna
:))
itt az ideje behozni a hiányosságokat. majd összerakok neked egy műsortervet :))
minden mondatoddal egyetértek. én is érdeklődéssel várom a sztorikat :)
Ez igaz,és azt még hozzáteszem elég undorító dolog kibeszélni mások magánéletét. Ők tudják hány gyereket akarnak, és senkinek semmi köze hozzá.
felesleges volt egyáltalán ezt a fórumot megnyitni.Mindenkinek van mit a saját portáján söprögetnie.:))
Győzikét se bántsátok, pls.
A maga módján próbálta pénzzé tenni azt, amihez értett. Máshogyan sült el, belátta, befejezte.
De legalább láthattátok, hogy vannak a romák között is olyanok, akik akarnak tenni azért, hogy a gyerekük előrébb jusson, mint ők.
Ha össze kell hasonlítanom azokkal, akik a kukákat turják szegények naphosszat, akkor ég és föld a különbség.
Azon azért érdemes elgondolkodni, hogy ki csinált belőlük ekkora sztárt........ :)
a kereskedelmi tévék nem arról híresek, hogy három bukott adás után még nyomják a negyediket.
el kéne azon gondolkodni, hogy ezek az emberek tényleg ennyire hülyék, elég értelmesek ahhoz, hogy rájöttek, milyen jól meg lehet élni a hülyékből.
győzike sót senki nem néz, komolyan nem értem, hogy mitől a legnézettebb műsor.
Istenem, azt hiszem ideje idegösszeroppanást kapnom, mert rájöttem mennyire hiányos a bulvárműveltségem.:((
Szinte bunkó vagyok, mert mindenféle Hugh Laurie-t, meg Jókait, meg ilyen idejétmúlt dolgokat olvasok, s fogalmam sincs kik a hivatalosan celebnek titulált emberek manapság ebben az országban, s mia az utolsó forró pletyka róluk.:(((
De van egy ötletem:
Aki letett valamit azok közül, akik itt megnyilatkoztak Norbiék ellen, tegyék már meg, hogy megosszák velünk, ők miből teremtették meg maguknak azt amit a Norbiék.
Azokat sem nagyon szeretem, akik túlvállalták magukat anno gyerekekkel, s most sírnak, hogy neki 5 gyereke van segítsenek már rajtuk.
Én is szerettem volna még néhány gyermeket szülni, de sem több időm, sem több pénzem, sem nagyobb lakásom nem lett volna, s ugyanabból a bevételből kellett volna megoldani azt is. Arról nem is beszélve, hogy amikor a 3-at vállaltam, akkor nagyon jól álltunk anyagilag, havi 70 ezer Ft-ot tudtunk a 90-es években félretenni. Most meg örülök, ha hónapról-hónapra túléljük valahogyan.
Szóval pls NE KÖPDÖSSÉTEK NORBIÉKAT!
Ha szeretnél te is meggazdagodni, találj ki valamit, dolgozz benne, s legyen!!!
Miattatok van. Ez az igenyetek! :)
Szerinted bolondok nyomjak a lapokat es irjak a cikkeket? Penzt csinalnak es ebbol tudnak.
Van egy egészséges határ, amit muszáj megosztanod velük. Ha nem teszed, majd ők megírják. S ebből titkot sem szoktak csinálni.
De egy konkrét sztori: van egy barátnőm, egy idősebb, smúzolós riporter csinált vele egy interjút - az a fajta, aki imád drágámnak szólítani 3 perc ismeretség után.
Kérdezett valamit, mire a lány elgondolkodott, majd röhögve azt mondta: nem is tudom, szerintem felkötném magam.
Eltelt néhány nap, éppen együtt utaztunk, amikor az anyja felhívta és sikítva zokogott a telefonba, ugyanis a címlapon úgy jelent meg: ... öngyilkos akart lenni.
Meg sokat csalódott a fogyókúrás verseny elvesztése miatt.
Lehet kedve sincs hozzá, csak ezzel magyarázza.
Lehet, hogy Réka sincs még felkészülve egy következő baba-mama dvd-re.
Na mindegy, majd alakul nekik valahogy a kis egyszerű életük.
Nagyon szurkolok nekik és az adóm 1 %-át is felajánlom nekik.
Ha valaki megosztja velem a maganugyet, azt megtartom. Ha a mediumokkal? Azt picit mashogy kezelem, mert ketszer sem biztos, hogy ezt es igy osztotta meg, es meg mindig ott van az a lehetoseg, hogy azzal foglalkozom, ami szamomra lenyeges, es az ilyen hirek szamomra nem azok.
Valoban, a hiressegeknek vallalniuk kell, hogy oket kibelez(het)ik a kisemberek, de hidd el, nem mind, az ertelmesebbje tudja, hogy hogyan kezelje az informaciokat.
Egyébként az, hogy valakinek milliárdos cége van, nem feltétlenül jelenti azt, hogy magánemberként is milliárdos.
Bár Magyarországon a legtöbb cég azért megy tönkre, mert a tulajdonosok képtelenek kettéválasztani, hogy a cég pénze nem az ő pénze.
Nem hinném, hogy minimálbérből él, de valószínűleg visszaforgatja a nyereséget, különben nem fejlődne a cég.
Nyilván jobban reflektorfénybe került, de már előtte is egy elismert szakember volt. Én nagyon tisztelem őket, megmutatták, hogy itthon is meg lehet csinálni, a nagy semmiből építették fel a birodalmat. Derekasan állják a sarat, bírják a támadásokat, elviselik a kudarcokat, nem nyavalyognak, mennek tovább.
Gondolom, jó érzés lehetett a Rékának terhesen is azt olvasnia, hogy majd hülye gyereke születik, mert a saját alakja fontosabb, mint a gyereke egészsége.
Akkor lassan irom es lassan olvasd: szerinted ha ez igy is lenne, nem lenne maximalisan maganugyuk?
Te ismered oket szemelyesen, hogy itt nyaladzol az eletukon?
És azóta megy a szidalmazása az egyik oldalról a másikról meg mellé álltunk...
Mindegy...
Megyek megnézetem a fiamat, aztán burkolok, egy Norbi pudingot...
majd csinálok én neki profitot, hgo yjöhessen a 3. baba:)
Ezt nem tudhatjuk, hogy hol lenne nélküle. Lehet hogy sehol, de lehet, hogy akkor is lenne néhány jól eladott dvd-je, ez már nem fog kiderülni, hiszen együtt vannak.
Ez egy ilyen egyszerű? Nyomulni kell a médiában és akkor dől a lé? :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek felelőtlenség 20 esetleg 18 év alatt gyereket vállalni?
- Miért vállal 5 gyerek mellé még gyereket akinek se munka se pénz?
- Miért vállal valaki 3 gyereket, ha kettővel sem bír?
- 18 évesen gyereket vállalni?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal
- Hogyan, miből lehet ma egy-kettő gyereket vállalni?