Sárvár milyen város? (beszélgetés)
Szép estét mindenkinek!
Szakdolgozatomhoz kérdőíves kutatást készítek,amelyhez szeretném azok segítségét kérni, akik már jártak a Sárvári Gyógy-és Wellnessfürdőben/VitalMed Hotelben. Elsősorban, ha kérhetem, azok töltsék ki kérdőívem, akik gyógyszolgáltatásokat és/vagy szálláshelyet is igénybe vettek a fürdő területén. A kérdőív kitöltése anonim, az alábbi linken bárki hozzáférhet:
Köszönöm szépen előre is!
Köszi mindenkinek.
A munka adott lenne a férjemnek, igazándiból csak nekem kellene keresni. Azt nézegettem, hogy a lakásárak nem a legolcsóbbak, gondolom a fürdő miatt.
Szia!
Bár nem ott élek,viszont sokat járunk,így a saját véleményemet tudom megosztani Veled.
Munkaügyileg az idegenforgalom a termál miatt nagy,így kizárólag abban lehet érdekeltség,vagy saját vállalkozás,de mindenképpen a hotelekben,vagy annak közvetlen környékén esetleg.
Közbiztonság az van,hisz kell legyen egy ilyen városban.
Lakásárak terén nézd meg a keresőben,ott tudsz viszonyítani az elképzeléseidhez.
Sárváron és környékén élőket kérdeznék Sárvárról.
Milyen város Sárvár:
- munkaügy tekintetében?
- közbiztonság tekintetében?
- lakásárak tekintetében?
Egy jó munkalehetőség esetén érdemes odaköltözni?
Köszi előre is mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Milyen országokba, városokba jutottál el utazásaid során?
- Költözésnél milyen szempontokat vesztek figyelembe? Melyek a legélhetőbb városok?
- Milyen szolgáltatás/üzlet hiányzik a városodból?
- Szerintetek milyen üzletet érné meg nyitni valamelyik nagyobb városban?
- Segítség - Székesfehérvárra költöznénk! Melyik városrészben érdemes lakást nézni? Milyenek az albérlet árak?
- Milyen városokba érdemes menni nyaralni Balatonon kívül, Szolnokhoz közel?