Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Salátaleves, ahogy Erdélyben készítik recept

Salátaleves, ahogy Erdélyben készítik recept

Elkészítési idő 30 perc

A Salátaleves, ahogy Erdélyben készítik hozzávalói:
1 nagy fej salata
szalonna izles szerint nagyon aprora
4-5 cikk fokhagyma
keves olaj
tej
so,bors
4 tojas(vagy ki amennyit akar)


A Salátaleves, ahogy Erdélyben készítik elkészítési módja:
Az aprora vagott szalonnat keves olajon megpiritom,hozzaadom a fokhagymat,egy-ket kevergetes,majd jon hozza a salata darabokra tepkedve kezzel.Osszeforgatom a zsiradekkal,sozom,felontom keves vizzel,a tobbit mind tejjel. Nem kell sokat fozni,par percet csak. KOzben 4 tojast folverek,sozom,borsozom,omlettet keszitek belole,majd apro kockakra vagom es hozzaadom a leveshez.Csipet cukor es kesz.Mennyei!

Lehet puliszkaval is talalni,de mi leveskent esszuk.Aki szereti tehet tejfolet bele,meg ecetet.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A salátaleves, ahogy erdélyben készítik elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook