Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sajttal töltött fasírtgolyók recept

Sajttal töltött fasírtgolyók recept

A Sajttal töltött fasírtgolyók hozzávalói:
1 kg darálthús
3 tojás
1 fej vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
4 zsemle
tej
1 ek pirospaprika

őrölt bors
20 dkg 2x2 centis kockákra vágott trappista sajt


A Sajttal töltött fasírtgolyók elkészítési módja:
A zsemléket tejben megáztatjuk, aztán jól kinyomkodjuk. A hagymát a lehető legapróbb kockákra vágjuk, a fokhagymát fokhagymanyomón átnyomjuk. A húst és a kinyomkodott zsemlét a sajton kívül az összes többi hozzávalóval összekeverjük. A masszából gombócokat formázunk úgy, hogy minden gombóc közepébe egy-egy kocka sajtot teszünk. (A hús minden oldalról jól fedje be a sajtot) A gombócokat bő, közepesen meleg olajban nem túl hirtelen (hogy jól átsüljenek) barnára sütjük.


Kategória: Húsételek receptjei


A sajttal töltött fasírtgolyók elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook